dizi listemi temize çektim ve bu diziyi eledim
çok güzel dizi ama izlemeye vakit ayıramıyorum. zaten aynı tarzda izlediğim bir dizi var ikincisinede gerek yok elemek zor olmadı açıkcası. 
Aynen katılıyorum.Şu anda Pazartesi Paramparça,Cuma Kiralık Aşk günü değişmeyecek diziler arasındalar.Çarşamba ve Perşembe günlerine Kösem Sultan ve Cesaret dizileri gelir.Salı günü de Göç Zamanı olur. Çilek Kokusunu eğer kanal Pazar gününe alır ise zirvede yerini korur.Yazın bana göre en sağlam dizisi. Dizinin reytinginin daha yeni yeni patlamasının sebebi ise senaryo yavaş bir şekilde ilerlediği için. Yavaş ilerlediği içinde sıkmıyor. 1 bölümde dizi içinde 1 günü işliyorlar resmen. Kış sezonunu kesin kalır ama gün değişikliği olabilir dizide. Ay Yapım dizisini hafta sonuna atmazlar herhalde![]()
Kanalın yeni sezon için tam olarak kaç tane dizisi var bilmiyorum ama Paramparça ve Kaderimin Yazıldığı Gün kendi günlerinde kalır. Cuma günü de Kiralık Aşk yayınlanır. Beren Saat'in yer aldığı dizi perşembe , Burak Özçivit'in yer aldığı dizi ise çarşamba yayınlanır. Hafta içi doldu bile. Çilek Kokusu bence cuma günleri 22.00'da yayınlanmalı.Aynen katılıyorum.Şu anda Pazartesi Paramparça,Cuma Kiralık Aşk günü değişmeyecek diziler arasındalar.Çarşamba ve Perşembe günlerine Kösem Sultan ve Cesaret dizileri gelir.Salı günü de Göç Zamanı olur. Çilek Kokusunu eğer kanal Pazar gününe alır ise zirvede yerini korur.
En önemli diziyi unuttun Kösem Sultan?Kanalın yeni sezon için tam olarak kaç tane dizisi var bilmiyorum ama Paramparça ve Kaderimin Yazıldığı Gün kendi günlerinde kalır. Cuma günü de Kiralık Aşk yayınlanır. Beren Saat'in yer aldığı dizi perşembe , Burak Özçivit'in yer aldığı dizi ise çarşamba yayınlanır. Hafta içi doldu bile. Çilek Kokusu bence cuma günleri 22.00'da yayınlanmalı.
Beren Saat o dizide yer almayacak mı zaten? Yazdım onuda.En önemli diziyi unuttun Kösem Sultan?
Çilek Kokusu eğer Cuma 22'de yayınlanır ise kanal Kiralık Aşk'tan yararlanamaz.20'de başlasa Kiralık Aşk zaten 1 saat 45 dakika sürüyor.Yani dizi için 15 dakika mı ara verecek.Beren Saat o dizide yer almayacak mı zaten? Yazdım onuda.
Hafta sonuna alınırsa Şubat ayından itibaren Survivor ile karşılaşır. Dizinin bitmesini istemediğim için pt2 olmasına bile razıyımÇilek Kokusu eğer Cuma 22'de yayınlanır ise kanal Kiralık Aşk'tan yararlanamaz.20'de başlasa Kiralık Aşk zaten 1 saat 45 dakika sürüyor.Yani dizi için 15 dakika mı ara verecek.
Ayrıca Çilek Kokusu o saatte Karagül ile çakışır.En uygun gün ya gününde kalsın ya da en boş günlerden Cumartesi ve ya Pazar.
PT2'de en erken 22.45'te başlayacağını düşünüyorum.Hafta sonuna alınırsa Şubat ayından itibaren Survivor ile karşılaşır. Dizinin bitmesini istemediğim için pt2 olmasına bile razıyım![]()
Senin en merakla beklediğin dizi buydu zaten yaz için, yorumunu alamadan gitmiştin.Yazın bana göre en sağlam dizisi. Dizinin reytinginin daha yeni yeni patlamasının sebebi ise senaryo yavaş bir şekilde ilerlediği için. Yavaş ilerlediği halde sıkmıyor. 1 bölümde dizi içinde 1 günü işliyorlar resmen. Kış sezonunu kesin kalır ama gün değişikliği olabilir dizide. Ay Yapım dizisini hafta sonuna atmazlar herhalde![]()
Dizinin izleyicisi gitgide artıyor. Sayfaya yorum yazdıkça forumun da dikkatini çekeriz artıkSenin en merakla beklediğin dizi buydu zaten yaz için, yorumunu alamadan gitmiştin.Artık bölüm yorumlarında bekliyoruz seni, resmen tek başıma yorum atıyorum.
![]()
İlk bölümleri hem oyunculuk hemde senaryo bakımından basit ama güzeldi yine. Bölümlerinin belli bir kısmını kesik kesik izle sen yinede. İstanbul'a geldiklerinden itibaren daha gerçekçi ve eğlenceli bölümler var. İzlemeye değer.İki bölüm kesik kesik izledim ama gerçekten çok Bayık.Hiç benim tarzım değil.
Herkesin Aslı'ya bir yardım etme çabası çok ütopik. Hiç gerçekçi değil. Demet oynamasa Aslı'ya kıl bile olurdum.![]()