Fragman da ne varsa bölümde de o vardı , ne bekliyodun ben anlamadım ki ?Ay hiç beğenmedim bölümü, çok durağandı. Hiç bir ilerleme olmadı resmen dizide, Aslı'nın işe alınması o kadar. Fragmanlar halbuki çok iyiydi, çok büyük hayal kırıklığı oldu bende.
Neyse önümüzdeki haftaya bakacağız artık, yarın reytinglerde düşüş kaçınılmaz bence.
Yahu uyandılar işe gittiler, işe alındılar bölüm bitti.Fragman da ne varsa bölümde de o vardı , ne bekliyodun ben anlamadım ki ?biri'nin ölmesini mi ?
Bölüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Fragmana zaten diyecek lafım yok yeni bölümü bekliyorum![]()
bu bölüm başlamasada haftaya kesin başlar.Burak ve Aslı aşkı başlasın.![]()
![]()
Aynen bu bölüm kıvılcımlar başlıyor, 1-2 haftaya kesin başlar.bu bölüm başlamasada haftaya kesin başlar.![]()
Burakcılar olarak buna izin vermeyeceğiz.Olleyyyyyy Volkan ve Aslı aşkı başlasın.
![]()
Ay fragmandaki gibi Burak anca Volkan ile Aslı'ya öyle bakar.Burakcılar olarak buna izin vermeyeceğiz.![]()
Çağla yüzünden oluyor hep bunlar.Ay fragmandaki gibi Burak anca Volkan ile Aslı'ya öyle bakar.![]()
Allah Çağla'yı diziden eksik etmesin her daim Burak'ın başında dursun.İnşallah evlenirler.Amin.😳Çağla yüzünden oluyor hep bunlar.Şu Çağla'yı başımızdan atsak Burak dünden razı zaten.
![]()
Yazdım buraya, Çağla ile Volkan evlenecek.Allah Çağla'yı diziden eksik etmesin her daim Burak'ın başında dursun.İnşallah evlenirler.Amin.😳
Rüyanda mı?Yazdım buraya, Çağla ile Volkan evlenecek.![]()
![]()
Şimdi Volkan ile Aslı sevgili olacak, bir süre öyle devam edecek. Sonra Deniz bunların arasını bozacak falan görürsün bak.Rüyanda mı?![]()
Şimdi Burak'ın annesiBurak ile konuşacak onun ağzından girip burnundan çıkacak ve Çağla ile nişanlanacaklar görürsün.Şimdi Volkan ile Aslı sevgili olacak, bir süre öyle devam edecek. Sonra Deniz bunların arasını bozacak falan görürsün bak.![]()