Değiştirdim. @xemrexxx Umut senin hatan diyor karışmak istemezdim ama çocuk mağdur olmasın.
Evet onun hatası. Teşekkür ederim karşim.
Değiştirdim. @xemrexxx Umut senin hatan diyor karışmak istemezdim ama çocuk mağdur olmasın.
Binnur Kaya'ya düşük puan verirsen sonun hiç hayırlı olmaz, benden söylemesi.ayy ben daha oy kullanmadım şu kadın oyuncular kimlerdi bir öne çıksınlar bakayım
Yarışmacılar da oy kullanacak.Ben hala formatı okumadım biz oy veriyok mu şimdi?
ayy ben daha oy kullanmadım şu kadın oyuncular kimlerdi bir öne çıksınlar bakayım
Ama o zaman ndn tolgahan bu dizi kısa sürdü ama olsun sayesinde lale devrinde oynadim diyorAAA NE YAPTIN SEN CNM kaç git buradan @mrt-06 bıçağı kapıp gelir şimdi hahaha
o tipten kurtarıyor cnm şu berguzerler berenler meryemler zeynep çamcılar bir öne çıksınlar bakayım avucum kaşınıyorBinnur Kaya'ya düşük puan verirsen sonun hiç hayırlı olmaz, benden söylemesi.
o tipten kurtarıyor cnm şu berguzerler berenler meryemler zeynep çamcılar bir öne çıksınlar bakayım avucum kaşınıyor
ayyy ben acaip keyif oldum o ağlarken bu keyifi bana yaşattığı için iyi veririm verirsem cnmBurdayım ben. Bak kadın hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Resmen acı çekiyor oynarken. Bence o elini iyi yere götür. Kadın hakları için.
ayyy ben acaip keyif oldum o ağlarken bu keyifi bana yaşattığı için iyi veririm verirsem cnm
ne kadınları beeee engin için ağlamıyormuKadınlar için savaşıyor kadıncaz orada. Çok insafsızsın. Hemcinsini hemen sattın yani.:ss
ne kadınları beeee engin için ağlamıyormu
Rica ederim gardaşım. 🙂Evet onun hatası. Teşekkür ederim karşim.
Rica ederim gardaşım. 🙂
Daha oylama başlamadan 7 sayfa olduk ee ekip iyi olunca.
ayy ne bileyim ben aşk konusuyorlar sanıyorum diziyimi izledim benYok artık.😱 Tecavüze uğramıştı fatmagül ve dava sürecine dayanamadı pes ediyorum diye ağlıyor orada. Hakkını korumak ve yaşaranları hapse tıkmak için savaştığı davada artık çokm yorulduğunu söylüyor.:/
berguzarı unutma pardon kenanı unutmaaayy ben daha oy kullanmadım şu kadın oyuncular kimlerdi bir öne çıksınlar bakayım
ayy ne bileyim ben aşk konusuyorlar sanıyorum diziyimi izledim ben
bu hafta elenmek yokmuş zaten elimi korkak alıstırmayayım bence
aaaaaaİşte ona göre puan ver. Çok çekti bu Fatmagül. İzlemen lazım.
Önce tecavüz sonra tecavüz edenle zorla evlendi. Neler gelmedi kızcazın başına.
biz oy yollamiyoruz oyle degil mi @xemrexxx ?
bu hafta eleme olmaması daha iyi olmuş. Yarışmaya daha adapte oluruz.
surviivor gibi 1-13 arasımı kullanıcaz cnm bu @xemrexxx çok karışık anlattı hiçbirşey anlamadım ben
acaba sahne değiştirebiliyormuyuz seçtiğimizin haftalarında olan sahneleri çünkü durup durup aklıma gelmeyen sahneler aklıma gelmeye baslıyor @xemrexxx bu konuyuda aydınlata iyi olucak mesala 5.hafta gelmeden 5.haftayı değiştirebiliyormuruz
eğiştirmek yok cnm @Harunnn60 şu kıza yanlış bilgi verme ayoll @xemrexxx in başının etini yer durur bana haksızlıkmı yapıyorsun diye çocuğun başını belaya sokmayalım şimdi