Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

ayy ben daha oy kullanmadım şu kadın oyuncular kimlerdi bir öne çıksınlar bakayım :A:A:A

Yok artık.😱 Tecavüze uğramıştı fatmagül ve dava sürecine dayanamadı pes ediyorum diye ağlıyor orada. Hakkını korumak ve yaşaranları hapse tıkmak için savaştığı davada artık çokm yorulduğunu söylüyor.:/
ayy ne bileyim ben aşk konusuyorlar sanıyorum diziyimi izledim ben
:F:F:F bu hafta elenmek yokmuş zaten elimi korkak alıstırmayayım bence :A:A:A

ayy ne bileyim ben aşk konusuyorlar sanıyorum diziyimi izledim ben
:F:F:F bu hafta elenmek yokmuş zaten elimi korkak alıstırmayayım bence :A:A:A

İşte ona göre puan ver.:T Çok çekti bu Fatmagül. İzlemen lazım.
Önce tecavüz sonra tecavüz edenle zorla evlendi. Neler gelmedi kızcazın başına.:T

biz oy yollamiyoruz oyle degil mi @xemrexxx ?

bu hafta eleme olmaması daha iyi olmuş. :D Yarışmaya daha adapte oluruz.

surviivor gibi 1-13 arasımı kullanıcaz cnm bu @xemrexxx çok karışık anlattı hiçbirşey anlamadım ben :F:F:F

Filmden de kullanabiliyor muyuz? @Çiğdem- @xemrexxx

acaba sahne değiştirebiliyormuyuz seçtiğimizin haftalarında olan sahneleri çünkü durup durup aklıma gelmeyen sahneler aklıma gelmeye baslıyor @xemrexxx bu konuyuda aydınlata iyi olucak mesala 5.hafta gelmeden 5.haftayı değiştirebiliyormuruz :F:F:F

@mrt-06 kardeşim recap yok mu senin sahnende video 7 dakika :D

xemre melunu eklemeyi unutmuştur kesin. :D

eğiştirmek yok cnm @Harunnn60 şu kıza yanlış bilgi verme ayoll @xemrexxx in başının etini yer durur bana haksızlıkmı yapıyorsun diye çocuğun başını belaya sokmayalım şimdi :A:A:A

toplu bir alıntı yapayım :X bu hafta oy kullanıyonuz sadece final puanı olacak bu hafta eleme yok
sokak totoşu sahnelerini 7 defa değiştirmişsin ben napayım çüş :F
mrt-06 uzun sahnelerin recap süresini yazmamışsın totalcan.ss
değiştirmek yok artık bitti :X
film jokeri son 9 a kaldıktan sonra geçerli oalcak çalışmayana joker yok :F şu anlık final puanı ve jüri jokerleriniz var istediğiniz bir hafta cüri ya da final puanınızı x3 katını alabilirsiniz tabi daha ilk hafta olduğundan final puanı yok ortada cüriler var bknz: @EFE UYSAL @Tzira @yatutarsa @gözlemci @adımutlulukk @harzemliişah kişileri:X