Evet onun hatası.
Binnur Kaya'ya düşük puan verirsen sonun hiç hayırlı olmaz, benden söylemesi.ayy ben daha oy kullanmadım şu kadın oyuncular kimlerdi bir öne çıksınlar bakayım![]()
Yarışmacılar da oy kullanacak.Ben hala formatı okumadım biz oy veriyok mu şimdi?![]()
ayy ben daha oy kullanmadım şu kadın oyuncular kimlerdi bir öne çıksınlar bakayım![]()
Ama o zaman ndn tolgahan bu dizi kısa sürdü ama olsun sayesinde lale devrinde oynadim diyor
o tipten kurtarıyor cnm şu berguzerler berenler meryemler zeynep çamcılar bir öne çıksınlar bakayım avucum kaşınıyorBinnur Kaya'ya düşük puan verirsen sonun hiç hayırlı olmaz, benden söylemesi.![]()
o tipten kurtarıyor cnm şu berguzerler berenler meryemler zeynep çamcılar bir öne çıksınlar bakayım avucum kaşınıyor![]()
ayyy ben acaip keyif oldum o ağlarken bu keyifi bana yaşattığı için iyi veririm verirsem cnmBurdayım ben.Bak kadın hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Resmen acı çekiyor oynarken.
Bence o elini iyi yere götür. Kadın hakları için.
![]()
ayyy ben acaip keyif oldum o ağlarken bu keyifi bana yaşattığı için iyi veririm verirsem cnm![]()
ne kadınları beeee engin için ağlamıyormuKadınlar için savaşıyor kadıncaz orada.Çok insafsızsın.
Hemcinsini hemen sattın yani.:ss
ne kadınları beeee engin için ağlamıyormu![]()
Rica ederim gardaşım. 🙂Evet onun hatası.Teşekkür ederim karşim.
![]()
Rica ederim gardaşım. 🙂
Daha oylama başlamadan 7 sayfa olduk ee ekip iyi olunca.![]()
ayy ne bileyim ben aşk konusuyorlar sanıyorum diziyimi izledim benYok artık.😱 Tecavüze uğramıştı fatmagül ve dava sürecine dayanamadı pes ediyorum diye ağlıyor orada. Hakkını korumak ve yaşaranları hapse tıkmak için savaştığı davada artık çokm yorulduğunu söylüyor.:/
berguzarı unutma pardon kenanı unutmaaayy ben daha oy kullanmadım şu kadın oyuncular kimlerdi bir öne çıksınlar bakayım![]()
ayy ne bileyim ben aşk konusuyorlar sanıyorum diziyimi izledim ben
bu hafta elenmek yokmuş zaten elimi korkak alıstırmayayım bence
![]()
aaaaaaİşte ona göre puan ver.Çok çekti bu Fatmagül. İzlemen lazım.
Önce tecavüz sonra tecavüz edenle zorla evlendi. Neler gelmedi kızcazın başına.![]()
biz oy yollamiyoruz oyle degil mi @xemrexxx ?
bu hafta eleme olmaması daha iyi olmuş.Yarışmaya daha adapte oluruz.
acaba sahne değiştirebiliyormuyuz seçtiğimizin haftalarında olan sahneleri çünkü durup durup aklıma gelmeyen sahneler aklıma gelmeye baslıyor @xemrexxx bu konuyuda aydınlata iyi olucak mesala 5.hafta gelmeden 5.haftayı değiştirebiliyormuruz![]()
eğiştirmek yok cnm @Harunnn60 şu kıza yanlış bilgi verme ayoll @xemrexxx in başının etini yer durur bana haksızlıkmı yapıyorsun diye çocuğun başını belaya sokmayalım şimdi![]()