Oylarımı kullandım. Kısa kısa yorumlarım:
(alfabetik sırayla)
Ali Atay (@Mr.At): Sahne iyiydi aslında, ama çok kısa olması nedeniyle gerilerde kaldı maalesef.
Barış Falay (@Çiğdem-): Güzel bir sahne seçmişsin, iyi bir puan almayı başardın benden.
Beren Saat (@sokak sanati): Sen de Beren'in etkileyici bir sahnesiyle yarışa katılmıştın. Konudaki sahneyle benden belki de ortalama bir puan alırdın, ama onun yerine Beren'in oyunculuğunun ön plana çıktığı bir sahne kullanman daha iyi olmuş.
Bergüzar Korel (@vadikızı): Bergüzar'dan ziyade Kenan'ın daha ön plana çıktığı bir sahne olmuş, bunu göz önüne alarak verdim puanımı.
Buğra Gülsoy (@Bully): Bu sahneyi ne kadar sevdiğimi biliyorsundur, ilk hafta için güzel bir puan almayı başardın.
Engin Akyürek (@murat_resmi): Yarışmanın adı "Yıldızlar Yarışıyor" olmasına rağmen "Şarkılar Yarışıyor" olarak anlamışsın galiba. Ortada oyunculuğun ön plana çıktığı bir materyal olmadığı için verdiğim puanı az çok tahmin edebilmişsindir herhalde.
Engin Günaydın (@mrt-06): Sen de çok güzel ve komik bir sahne seçmişsin. Gerçi Avrupa Yakası'ndaki her sahnesi çok komik olduğu için yarışta genel olarak daha avantajlısın bana göre. Galip Derviş ve Bir Demet Tiyatro'dan da sahneler bekliyorum.
Hazal Kaya (@denizz19): AFK zamanında izlemediğim ve türü nedeniyle uzak durmaya çalıştığım bir yapım olsa da Hazal'ın iyi bir sahnesini seçmişsin, bu yüzden gereken puanı verdim.
Kenan İmirzalıoğlu (@ozgur2113): Kenan ile birlikte Barış Falay'ın da öne çıktığı bir sahneydi. Sahne güzel olsa da sıralama yaparken diğerlerine göre birazcık geride kaldı, ama iyi sayılabilecek bir puan verdim.
Kıvanç Tatlıtuğ (@Harunnn60): Kıvanç'ın sadece Aşk-ı Memnu ve Ezel'deki performanslarının arasındaki farkın ne kadar büyük olduğunu göze alırsak sen de güzel bir puan elde ettin.
Zeynep Çamcı (@Billy Kane): Zeynep'in Leyla ve Mecnun'daki komik sahnelerinden birini seçmişsin, puan sıralamasında üst sıralarda yer aldığını söyleyebilirim.
Dediğim gibi benim yorumum bu kadar. Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum.