2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

Sebepppppp?? Hem isim istiyorsun hem es geçiyorsun. :bağır:
------

Gerçekleri söylemeye devam edeceğim kudurabilirsin-İZ. :Z
IMG_2528.jpeg

Forumda o kadar kişi varken bile 3-5 öneri alınmıyor muydu :A Bu kadar az kişinin olduğu ortamda sadece 2 isim önerisiyle Simge, Mine Tugay gibi mutlaka listede olması gereken kişiler bile listede olmama riskine sahip...

Benim öneriler forumdan gelmeyeceğine emin olduğum isimler

1- Hande Sarıoğlu

14-jnYf-e1717160034472.webp

2- Ela Rümeysa Cebeci

ela-rumeysa-cebeci-kimdir-nereli-evli-mi.jpeg

• Harika
  • İlginç
Reactions: Mr.At and serhatt
Forumda o kadar kişi varken bile 3-5 öneri alınmıyor muydu :A Bu kadar az kişinin olduğu ortamda sadece 2 isim önerisiyle Simge, Mine Tugay gibi mutlaka listede olması gereken kişiler bile listede olmama riskine sahip...

1- Hande Sarıoğlu

2- Ela Rümeysa Cebeci

2 isim sınırlaması sayesinde farklı isimler, yeni yüzler yarışmış olur, daha iyi olur :A @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
2 isim sınırlaması sayesinde farklı isimler, yeni yüzler yarışmış olur, daha iyi olur :A @Dosi
Hadise, Beren Saat gibi çok bariz isimleri biz değil de siz ekleseniz listeye biz de olmayan isimler üstünden gitsek daha iyi olmaz mı :A
Bilmiyorum düşüncenizi sadece üyelerin önerisiyle mi oluşacak liste ama öyle olursa çok kişi liste dışı kalacak yani.

1- Hande Sarıoğlu

2- Ela Rümeysa Cebeci

Mine Tugay şu an ekranda izliyorum. Kadının yüzünde mimik kalmamış. Eski hallerini oylamayacağız.
Böyle öneri ile gelmeyeceğinden emin isimleri yazarsan bunlar erkenden elenir :A
Kafamızda belirli bir sayı var. Bakılır duruma. 2 öneri iyiyidir :A
Simge söylenmezse yapacak bir şey yok. Bu iki isimden daha çok oy alırdı.

1- Hande Sarıoğlu

2- Ela Rümeysa Cebeci

Yuh be adam yuhhhh sana!!!!!!!!!!

Mine Tugay şu an ekranda izliyorum. Kadının yüzünde mimik kalmamış. Eski hallerini oylamayacağız.
Böyle öneri ile gelmeyeceğinden emin isimleri yazarsan bunlar erkenden elenir :A
Kafamızda belirli bir sayı var. Bakılır duruma. 2 öneri iyiyidir :A
Simge söylenmezse yapacak bir şey yok. Bu iki isimden daha çok oy alırdı.
Yahu mosi Mine Tugaysız liste mi olur Allah aşkına. Simge söylenmezse bile senin eklemen lazım yapma etme bariz isimleri de biz yazmayalım bir zahmet...

• İlginç
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking