Hangisi söylendi kız?İsim vermedinki
O isimlerden biri söylendi.
2 isim ver yazayım işte
Hangisi söylendi kız?İsim vermedinki
O isimlerden biri söylendi.
2 isim ver yazayım işte
Git konuda spoi kısmına bak. Her şeyi hazır cevap almayı ne çok seviyorsunuz @Yakamoz-AsiHangisi söylendi kız?
Sebepppppp?? Hem isim istiyorsun hem es geçiyorsun.
------
Gerçekleri söylemeye devam edeceğim kudurabilirsin-İZ.
Aaaa böylesi bir konu için niye kendimi yorayım ayol sen kaybedersin.Git konuda spoi kısmına bak. Her şeyi hazır cevap almayı ne çok seviyorsunuz @Yakamoz-Asi
Alfabeye göre sıralı zaten
Seni çatlattığımız için kusura bakmaAaaa böylesi bir konu için niye kendimi yorayım ayol sen kaybedersin.
Ne çatlayacağım ayol yazık boşa zaman kaybı, yoksay derim olur biter, benim için nema problema.Seni çatlattığımız için kusura bakma
2 isim sınırlaması sayesinde farklı isimler, yeni yüzler yarışmış olur, daha iyi olur @DosiForumda o kadar kişi varken bile 3-5 öneri alınmıyor muydu Bu kadar az kişinin olduğu ortamda sadece 2 isim önerisiyle Simge, Mine Tugay gibi mutlaka listede olması gereken kişiler bile listede olmama riskine sahip...
Benim öneriler forumdan gelmeyeceğine emin olduğum isimler
1- Hande Sarıoğlu
2- Ela Rümeysa Cebeci
Hadise, Beren Saat gibi çok bariz isimleri biz değil de siz ekleseniz listeye biz de olmayan isimler üstünden gitsek daha iyi olmaz mı2 isim sınırlaması sayesinde farklı isimler, yeni yüzler yarışmış olur, daha iyi olur @Dosi
Neyse ki hatun değilsin
Mine Tugay şu an ekranda izliyorum. Kadının yüzünde mimik kalmamış. Eski hallerini oylamayacağız.Forumda o kadar kişi varken bile 3-5 öneri alınmıyor muydu Bu kadar az kişinin olduğu ortamda sadece 2 isim önerisiyle Simge, Mine Tugay gibi mutlaka listede olması gereken kişiler bile listede olmama riskine sahip...
1- Hande Sarıoğlu
2- Ela Rümeysa Cebeci
Hatun kere hatunum çatla.Neyse ki hatun değilsin
Yuh be adam yuhhhh sana!!!!!!!!!!Forumda o kadar kişi varken bile 3-5 öneri alınmıyor muydu Bu kadar az kişinin olduğu ortamda sadece 2 isim önerisiyle Simge, Mine Tugay gibi mutlaka listede olması gereken kişiler bile listede olmama riskine sahip...
1- Hande Sarıoğlu
2- Ela Rümeysa Cebeci
Yahu mosi Mine Tugaysız liste mi olur Allah aşkına. Simge söylenmezse bile senin eklemen lazım yapma etme bariz isimleri de biz yazmayalım bir zahmet...Mine Tugay şu an ekranda izliyorum. Kadının yüzünde mimik kalmamış. Eski hallerini oylamayacağız.
Böyle öneri ile gelmeyeceğinden emin isimleri yazarsan bunlar erkenden elenir
Kafamızda belirli bir sayı var. Bakılır duruma. 2 öneri iyiyidir
Simge söylenmezse yapacak bir şey yok. Bu iki isimden daha çok oy alırdı.
İnş. @MasacRE nin hatunu olursunHatun kere hatunum çatla.
Ne var öneri yapmak suç muYuh be adam yuhhhh sana!!!!!!!!!!
İnş. @MasacRE nin hatunu olursun