- Reaksiyon puanı
- 58,940
- Puanı
- 1,060
Türk güzeli önermen gerekiyor reisjennie Dixxion @Bully
Türk güzeli önermen gerekiyor reisjennie Dixxion @Bully
Yok ya çeşitlilik güzeldirZoruna mı gitti haaaaa dış mihrak
Bakarız duruma. Haftaya tatil var burda. Ben çalışacağım ama diğer günler gibi yoğun olmam diye umuyorum.Ben de öyle düşündüm ama aradan 7 gün falan geçtikten sonra yavaş yavaş başlatmamız gerekiyor sanki Öneri sayısına da bağlı
Google amca bize doğruyu gösterir zaten ama sende haklısın. Bilmediğimiz isimlerEkli dosyayı görüntüle 132834
(Sinem Ökten)
Ekli dosyayı görüntüle 132835
(Melike Çelik)
Bir yanlışlık olmasın diye fotoğraf attım.. 😅🥰❤️
@Emre Ozansoy ile @serhatt ı etkinlikten banla bence her konuda hasetliklerini çekememezliklerini dinlemeyelimYok ya çeşitlilik güzeldir
Bakarız duruma. Haftaya tatil var burda. Ben çalışacağım ama diğer günler gibi yoğun olmam diye umuyorum.
İyi iyi madem haftaya çok yoğun olmayacaksın etkinliğe odaklanırsın artıkYok ya çeşitlilik güzeldir
Bakarız duruma. Haftaya tatil var burda. Ben çalışacağım ama diğer günler gibi yoğun olmam diye umuyorum.
Serhat zaten etiketten çıkar dedi Emre öneri ile geldi@Emre Ozansoy ile @serhatt ı etkinlikten banla bence her konuda hasetliklerini çekememezliklerini dinlemeyelim
Teşekkür ederizYenI etkinlik hayırlı olsun, şimdiden emeklerinize sağlık @Dosi ve @Bully
Gökçe Bahadır
Ekli dosyayı görüntüle 132832
Demet Evgar
Ekli dosyayı görüntüle 132836
İsabet olmuş yani psikolojileri bozulup millete falan saldırır bunlar halk aman forum sağlığı için de tehditler .ASerhat zaten etiketten çıkar dedi Emre öneri ile geldi
İrlandalı bu bir araştırın aklımda Tutku var @BullyTürk güzeli önermen gerekiyor reis
Alanınız değil yani. Şimdi sektörden sektöre birden fazla güzel olabiliyor. Benim hobim gereği spor medyasına hakimim. 🥰😅 Profilim de ki olmasa bu ikiliden biri ile olmak isterdim. Ama şimdi malesef şansları yok. 🫠Google amca bize doğruyu gösterir zaten ama sende haklısın. Bilmediğimiz isimler
Hakkında hayırlısıAlanınız değil yani. Şimdi sektörden sektöre birden fazla güzel olabiliyor. Benim hobim gereği spor medyasına hakimim. 🥰😅 Profilim de ki olmasa bu ikiliden biri ile olmak isterdim. Ama şimdi malesef şansları yok. 🫠
Çaktırmadan ilk 3'ü de söylemiş oldum. 😄Hakkında hayırlısı
Şimdilik geçici 11 Şubat 20.00 diyelim mi?İyi iyi madem haftaya çok yoğun olmayacaksın etkinliğe odaklanırsın artık
PazartesiAday verme süresi bitmeden 1 gün önce bana haber verin, listede olmayan 2 kiṣiyi yazarım.
Şimdilik geçici 11 Şubat 20.00 diyelim mi?
------
Pazartesi
Unutmazsam. Kafada çok şey olunca insan unutuyorEtiket edersin
Uygundur 11 Şubat’tan sonra her an ilk turlar gelebilirŞimdilik geçici 11 Şubat 20.00 diyelim mi?
------
Pazartesi
Sebepppppp?? Hem isim istiyorsun hem es geçiyorsun.Neyse seni es geçelim 2 isim eksik olsun
Sonlara doğru unutmazsam hangi 2 isim daha piyasadaysa eklerim
------
Burada niye çirkin çıkmış bu 😱
------
Tanımıyormuşum
Gerçekleri söylemeye devam edeceğim kudurabilirsin-İZ.@Emre Ozansoy ile @serhatt ı etkinlikten banla bence her konuda hasetliklerini çekememezliklerini dinlemeyelim
İsim vermedinkiSebepppppp?? Hem isim istiyorsun hem es geçiyorsun.
------
Gerçekleri söylemeye devam edeceğim kudurabilirsin-İZ.