2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

Yahu mosi Mine Tugaysız liste mi olur Allah aşkına. Simge söylenmezse bile senin eklemen lazım yapma etme bariz isimleri de biz yazmayalım bir zahmet...
İkisini sen söyleseydin. Ben niye ekliyeyim.

Mine Tugay çirkinleşmiş. Simge diyen çıkacaktır illa :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Hadise, Beren Saat gibi çok bariz isimleri biz değil de siz ekleseniz listeye biz de olmayan isimler üstünden gitsek daha iyi olmaz mı :A
Bilmiyorum düşüncenizi sadece üyelerin önerisiyle mi oluşacak liste ama öyle olursa çok kişi liste dışı kalacak yani.
Bariz isimler yarışmayıversin işte bu sene, onlar olmasın ki yeni yüzlere şans doğsun :A

• Sinir Bozucu
İkisini sen söyleseydin. Ben niye ekliyeyim.

Mine Tugay çirkinleşmiş. Simge diyen çıkacaktır illa :A
Yahu sorum basit. Buraya 20 kişi önerdi diyelim sadece 40 kişi mi yarışacak onu diyorum.
Önerim Beren Saattir Simgedir Hadisedir böyle zaten çok bilindik isimleri bizim önermemize gerek yok zaten otomatik eklenmesi lazım. Sırf öneriyle yapılan etkinlik yarım bile değil çeyrek etkinliktir.

• Harika
Reactions: serhatt
Yani ṣu etkinlikte 15-20 kiṣi aday gösterse 30-40 güzel çıkar. Koskoca forum 64 tane cips çıkarmıṣ, siz bizi 2 güzel ile sınırlandırıyorsunuz. Olacak iṣ mi :D

Haksız mıyım yani gencler? :A

Ayrıca bu parlakçıların bu etkinlikte ne iṣi var :A

Yahu sorum basit. Buraya 20 kişi önerdi diyelim sadece 40 kişi mi yarışacak onu diyorum.
Önerim Beren Saattir Simgedir Hadisedir böyle zaten çok bilindik isimleri bizim önermemize gerek yok zaten otomatik eklenmesi lazım. Sırf öneriyle yapılan etkinlik yarım bile değil çeyrek etkinliktir.
Hadise önerildi zaten.
Kafamda belirli bir sayı var. Ayrıca önerilerimiz aday listesini belirliyor. Haliyle üyelerin önerileri arasındaki en güzeli seçeceğiz.
Etkinlik sonlarında bunu değerlendiririz. Şu an en başından bir şey demek istemiyorum.
O kadar istiyorsanız önerinizi değiştirin. Kimse önermezse eklemem tabiki.

• Sinir Bozucu
Hadise önerildi zaten.
Kafamda belirli bir sayı var. Ayrıca önerilerimiz aday listesini belirliyor. Haliyle üyelerin önerileri arasındaki en güzeli seçeceğiz.
Etkinlik sonlarında bunu değerlendiririz. Şu an en başından bir şey demek istemiyorum.
O kadar istiyorsanız önerinizi değiştirin. Kimse önermezse eklemem tabiki.
Yooo Simgesiz Mine Tugaysız bir etkinlik olursa senin inadın yüzünden olacak ve yarışmanın geçerliliği sorgulanacak sen bilirsin önerilerim gayet iyiydi...

Yani ṣu etkinlikte 15-20 kiṣi aday gösterse 30-40 güzel çıkar. Koskoca forum 64 tane cips çıkarmıṣ, siz bizi 2 güzel ile sınırlandırıyorsunuz. Olacak iṣ mi :D

Haksız mıyım yani gencler? :A

Ayrıca bu parlakçıların bu etkinlikte ne iṣi var :A
Halk gözünü açıyor işte böyle :A
Bize Mine Tugay, Simge öner diyorlar ya bir zahmet onları da siz ekleyin haksız mıyım :A
------

Hande tam onun kalemiydi :A
Ertan yerinde olmak isterdik be :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Yooo Simgesiz Mine Tugaysız bir etkinlik olursa senin inadın yüzünden olacak ve yarışmanın geçerliliği sorgulanacak sen bilirsin önerilerim gayet iyiydi...
Her sene aynı tartışmalardan yoruldum.
Çok istiyorsan ilk önerilerin yerine bunları ekleyeyim.

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking