Değil ama böyle kimsenin bilmediği ecünnüleri bulup onların rezil pozlarını paylaşman SUÇ!Ne var öneri yapmak suç mu
Değil ama böyle kimsenin bilmediği ecünnüleri bulup onların rezil pozlarını paylaşman SUÇ!Ne var öneri yapmak suç mu
Ne, yine yalan yine yalanBen daha 21 yaşıma girdim 😁
Aleyna Baba kazanır
Yapma nasıl kimse bilmiyor Hande Sarıoğlu'nu bilmeyen mi kaldıDeğil ama böyle kimsenin bilmediği ecünnüleri bulup onların rezil pozlarını paylaşman SUÇ!
İkisini sen söyleseydin. Ben niye ekliyeyim.Yahu mosi Mine Tugaysız liste mi olur Allah aşkına. Simge söylenmezse bile senin eklemen lazım yapma etme bariz isimleri de biz yazmayalım bir zahmet...
Bariz isimler yarışmayıversin işte bu sene, onlar olmasın ki yeni yüzlere şans doğsunHadise, Beren Saat gibi çok bariz isimleri biz değil de siz ekleseniz listeye biz de olmayan isimler üstünden gitsek daha iyi olmaz mı
Bilmiyorum düşüncenizi sadece üyelerin önerisiyle mi oluşacak liste ama öyle olursa çok kişi liste dışı kalacak yani.
Yahu sorum basit. Buraya 20 kişi önerdi diyelim sadece 40 kişi mi yarışacak onu diyorum.İkisini sen söyleseydin. Ben niye ekliyeyim.
Mine Tugay çirkinleşmiş. Simge diyen çıkacaktır illa
Kim ayol bilen çıksın biliyorum desin.Yapma nasıl kimse bilmiyor Hande Sarıoğlu'nu bilmeyen mi kaldı
Abi yapmayın ya yılda 1 kez yapılıyor detaylı bir şey olsaydı işteBariz isimler yarışmayıversin işte bu sene, onlar olmasın ki yeni yüzlere şans doğsun
Senin söylediğin UTC'yi izlemedim ama Ömer ve Kulüp'te hayranlıkla izlediğim Gökçe Bahadır'cığımı ben önerdim 🥰Hangisi söylendi kız?
YenI etkinlik hayırlı olsun, şimdiden emeklerinize sağlık @Dosi ve @Bully
Gökçe Bahadır
Ekli dosyayı görüntüle 132832
Demet Evgar
Ekli dosyayı görüntüle 132836
Önerine sağlık.Senin söylediğin UTC'yi izlemedim ama Ömer ve Kulüp'te hayranlıkla izlediğim Gökçe Bahadır'cığımı ben önerdim 🥰
Ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz bir şekilde Verdiğim 2 öneriyle onun izinden gittim
Hadise önerildi zaten.Yahu sorum basit. Buraya 20 kişi önerdi diyelim sadece 40 kişi mi yarışacak onu diyorum.
Önerim Beren Saattir Simgedir Hadisedir böyle zaten çok bilindik isimleri bizim önermemize gerek yok zaten otomatik eklenmesi lazım. Sırf öneriyle yapılan etkinlik yarım bile değil çeyrek etkinliktir.
Hande tam onun kalemiydiRuhunu yaşatmaya çalışıyoruz bir şekilde Verdiğim 2 öneriyle onun izinden gittim
Yooo Simgesiz Mine Tugaysız bir etkinlik olursa senin inadın yüzünden olacak ve yarışmanın geçerliliği sorgulanacak sen bilirsin önerilerim gayet iyiydi...Hadise önerildi zaten.
Kafamda belirli bir sayı var. Ayrıca önerilerimiz aday listesini belirliyor. Haliyle üyelerin önerileri arasındaki en güzeli seçeceğiz.
Etkinlik sonlarında bunu değerlendiririz. Şu an en başından bir şey demek istemiyorum.
O kadar istiyorsanız önerinizi değiştirin. Kimse önermezse eklemem tabiki.
Halk gözünü açıyor işte böyleYani ṣu etkinlikte 15-20 kiṣi aday gösterse 30-40 güzel çıkar. Koskoca forum 64 tane cips çıkarmıṣ, siz bizi 2 güzel ile sınırlandırıyorsunuz. Olacak iṣ mi
Haksız mıyım yani gencler?
Ayrıca bu parlakçıların bu etkinlikte ne iṣi var
Ertan yerinde olmak isterdik beHande tam onun kalemiydi
Her sene aynı tartışmalardan yoruldum.Yooo Simgesiz Mine Tugaysız bir etkinlik olursa senin inadın yüzünden olacak ve yarışmanın geçerliliği sorgulanacak sen bilirsin önerilerim gayet iyiydi...
YooHer sene aynı tartışmalardan yoruldum.
Çok istiyorsan ilk önerilerin yerine bunları ekleyeyim.