Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KONSEY BUGÜN.

Hakan az farkla elemiş Anıl'ı. :A

1517921_662859723845743_5037157466618218944_n.jpg

Aga kesin değil? İnşallah doğrudur ve hakan reis artık doğuya karşı tavrını ortaya koymalı.
Yok aga kesin değil ya ben inanmam böyle tüyolara. :D Ama Hakan'dan önce gitmesi gereken kişi Anıl'dır inşallah o gidecek.

Doğu olayını bilmiyorum bugün izleyip görelim öyle karar veririz sonuçta o da Serenay'a sana zarar vermeyeceğim demişti. Ama Hakan'ın yüzüne direkt seni söyleyecem dedi o da doğru değil insan bir alıştıra alıştıra söyler. :D Neyse belki de fragmanın oyunudur bize dediğim gibi bölümü bekleyip görelim. :)

Yok aga kesin değil ya ben inanmam böyle tüyolara. :D Ama Hakan'dan önce gitmesi gereken kişi Anıl'dır inşallah o gidecek.

Doğu olayını bilmiyorum bugün izleyip görelim öyle karar veririz sonuçta o da Serenay'a sana zarar vermeyeceğim demişti. Ama Hakan'ın yüzüne direkt seni söyleyecem dedi o da doğru değil insan bir alıştıra alıştıra söyler. :D Neyse belki de fragmanın oyunudur bize dediğim gibi bölümü bekleyip görelim. :)
Eğer Doğukan, Hakan derse ve Hakan giderse o zaman olay olur. :D

Eğer Doğukan, Hakan derse ve Hakan giderse o zaman olay olur. :D
Bugün Hakan ve Anıl sms'e çıkacaklar zaten kaçarı yok. :D

Bence de olay olur Doğu'dan inanılmaz soğurum 2 sene önce nasıl desteklerdim kendisini. :(

Doğu'nun çakallığını hala fark edemiyorsunuz.O tahtaya asılı gayet rahat dururken,Serenay kıvranıyordu zaten.Ona seni koruyacağım demenin,Serenay'ın da söz istemesinin manası yokktu.Hakan sorduğunda verilecek mazeret olsun diye yaptılar.

-Niye Serenay'ı söylemiyorsun?
+Çünkü ona söz verdim. 😉

Hakan gitsin, bıktım açıkçası. :Z
Ama ben gideceğini de pek sanmıyorum, Anıl gidebilir. :A
Hakan giderse ünlüler takımı biter Anıl gönüllülerden hiçbir erkek ile baş edemez hep fark yiyor zaten parkurlarda. :D Son zamanlarda biraz puan almaya başladı o da becerisiyle falan işte her zaman öyle şans gelmez ayağa. :D

Hakan giderse ünlüler takımı biter Anıl gönüllülerden hiçbir erkek ile baş edemez hep fark yiyor zaten parkurlarda. :D Son zamanlarda biraz puan almaya başladı o da becerisiyle falan işte her zaman öyle şans gelmez ayağa. :D
Aynen o nedenle Anıl'ı elerler. :D

hakan hızlıda ne oluyor aldığı puan 1 yada 2'yi geçmiyor. cidden 3 puan aldığını hatırlayanınız var mı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...