Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@takas Türabı düşmanlığı gözünüzü kör etmmesin :)

Ooooo Merve 1. olursa Dogu Hakan'i yazacagini soyledi.

@Maskeli Fedai hadi ordan basa bas gitmismis anili gecti irtek o kadar dogu be hakan ondan öndeydi son oyumda da dogukan baya fark koydu su oyunlarinda normalde oldugu gibi bugünde kötüydü atisla kazandi beni bilirsin ben atisla kazanani tebrik etmem o yüzden tebrigi haketmiyor bence :F

Hakan gitmez gibi geliyor ya.O zaman piyango Anil'a vurur.Serenay'i soylese keske...

Bence anil gidecek :D

Yarin ki ödül %90 gönüllülerin :D

Son düzenleme:
Anıl dışında kim giderse gitsin haksızlık olur. Adam hiçbir şey yapmadan kıbrısa gidecek.

##HakanıYedirtmeyiz##

@Maskeli Fedai aga turabi kim ki düşmanı olalım basit bi şahıs o kadar büyütme altı üstü nihat doğan çakması bi yarışmacı

@eskici ne saçmalıyorsun yaaa.:kiki: Hee Turabi çok kötü yarışmacı, hep şansa oyun alıyor.:F Yetenek, beceri falan saçma sapan şeyler her şey parkuru hızlı koşmak değil mi.:)

Fragmanı izledim Hakan'ın menfaatine dokunulunca kudurmuş yine.:F Her tarafa kuduz gibi saldırmış.:F Afferin lan Doğu.:Z
Birde sonda güldürdü neymiş bu kadar rakibi varsa korkuyorlarmış.:kiki: Merve bu kadar güldürmemişti beni Turabi benden korkuyor derken.:kiki:

Bu arada Turabi 1 hafta yok diyen hanginizdi.:A @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Billy Kane @eskici @Yiğitt

@eskici ne saçmalıyorsun yaaa.:kiki: Hee Turabi çok kötü yarışmacı, hep şansa oyun alıyor.:F Yetenek, beceri falan saçma sapan şeyler her şey parkuru hızlı koşmak değil mi.:)

Fragmanı izledim Hakan'ın menfaatine dokunulunca kudurmuş yine.:F Her tarafa kuduz gibi saldırmış.:F Afferin lan Doğu.:Z
Birde sonda güldürdü neymiş bu kadar rakibi varsa korkuyorlarmış.:kiki: Merve bu kadar güldürmemişti beni Turabi benden korkuyor derken.:kiki:

Bu arada Turabi 1 hafta yok diyen hanginizdi.:A @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Billy Kane @eskici @Yiğitt
Maskeli yada eskici demiştir.:D Beni niye ortaya attın. :T:

@olizvel dün akşam Acun!a ilk Hilmi ile Doğu'yu oynattığı için çakal demişsin ama bu zamana kadar dikkat ettiysen hep en son seçim yapanlar oynuyor ilk. Öyle öel bir çaba olmuyor. Genelde son seçenler oynuyor her halde eşleşmede aklında en son o kaldığı için olabilir.:D

@olizvel dün akşam Acun!a ilk Hilmi ile Doğu'yu oynattığı için çakal demişsin ama bu zamana kadar dikkat ettiysen hep en son seçim yapanlar oynuyor ilk. Öyle öel bir çaba olmuyor. Genelde son seçenler oynuyor her halde eşleşmede aklında en son o kaldığı için olabilir.:D
Dogu'yla Hilmi ilk secilse de oynardi.Fark ne kadar kapanip heyecan olursa o kadar iyi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...