Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogu'yla Hilmi ilk secilse de oynardi.Fark ne kadar kapanip heyecan olursa o kadar iyi.:)

Bence kasti bir şey yok orada.:X Es Son Merve - Begüm seçilse yine onlar oynardı bence. Eşleşmeyi aklında tutmak için uğraşmak istemediği için bence.:D

Bölümü tamamen şimdi bitirdim ve deli oldum. Konseyde yapılan halsizlik Turabi'yi fena doldurmuş. Ama içinde tutmak zorunda. Turabi konuşmadan Acun ne yapacak bakalım. :)

Turabi'nin o buruk hallerini görünce fena hüzün yaşadım. :( Acun Allah seni bildiği gibi yapsın.

Rihanna'yı görmek güzel teselliydi. :bhr: Nicki'de tatlıydi.:Z

Turabi'nin efsane performansı vardı. Helal olsun. Aslanım benim yaa. Adamı susturdunuz artık korkun.:X

Bölümü tamamen şimdi bitirdim ve deli oldum. Konseyde yapılan halsizlik Turabi'yi fena doldurmuş. Ama içinde tutmak zorunda. Turabi konuşmadan Acun ne yapacak bakalım. :)

Turabi'nin o buruk hallerini görünce fena hüzün yaşadım. :( Acun Allah seni bildiği gibi yapsın.

Rihanna'yı görmek güzel teselliydi. :bhr: Nicki'de tatlıydi.:Z

Turabi'nin efsane performansı vardı. Helal olsun. Aslanım benim yaa. Adamı susturdunuz artık korkun.:X
Aynen Acun Turabinin moralini bozdu Turabi zaten dün sinirden ağladı :(

Farkettimde dün slow müzik çalıyor Acun oyun sonrası görüntülerden sonra hep.

Aynen @Maskeli Fedai . Hareket edemiyor. Konuşamıyor sadece bağırıyor oda nereye kadar. Sonunda patladı. :( Ama bağırıp çağırması nasıldı öyle. Ne kadar hirslanmis. Şu oyununda böyle ezdiyse Ünlüleri başka oyunlarda düşünemiyorum. 3-5 tür bindir ir her halde.:A

Farkettimde dün slow müzik çalıyor Acun oyun sonrası görüntülerden sonra hep.

Aynen @Maskeli Fedai . Hareket edemiyor. Konuşamıyor sadece bağırıyor oda nereye kadar. Sonunda patladı. :( Ama bağırıp çağırması nasıldı öyle. Ne kadar hirslanmis. Şu oyununda böyle ezdiyse Ünlüleri başka oyunlarda düşünemiyorum. 3-5 tür bindir ir her halde.:A
Su oyunu öncesinde Turabi su oyununda pert dediler gördük perti adam hepsini gömdü :A bugünkü oyunda Anıla yine fark atmıştı zaten :A:A:A Turabi hepsini gömecek bunlar iyi günleri :A

@legolas9900 ama turabi geriden gelip atisla kazaniyor olmaz böyle :F
@sokak sanati hic de sacmalamiyorum kardesim yok öyle geriden gelip atisla belese oyun kazanmak haketsin kazansin tebrik edelim dünde iyi falan yarismadi anili gecti birtek digerlerini atisla kazandi abartmayin derim size :F 1 hafta oynamayacak diye ben demedim maskeli dedi bende dedim ki yok öyle bir sey turabiye bir sey olmuyor oynamaya devam edecek dedim :F
@Maskeli Fedai ne dedim ben :F

Dün aksami daha yeni izledim @eskici ve Sadece bir kere Doğu ole yaristiginda çok geride kalıyor. Anil'ı geçti. Hakan ile saniye farkı ile geride kaldı hatta başa baş geldiği çok An oldu. Şunu unutma Turabi şu oyununda hep çok geride kalırdı ama dün kendini yırttı ve başardı. Aynı Tempo ile giderse bugün tür bindirir.:)

Ayrica o atış şans işi değil. Doğru şekilde düşünüp konsantre ile yapılan bir beceri oyunu. Adet haline geldi zaten sende bu Turabi'nin hakkını yeme olayı.

Neyse çok haksızlığa uğruyor bizimki ve sinirleniyorum. Dahada acmayalim bu konuyu.

@soak sanati öncelikle turabinin hakkini yedigim falan yok turabi bu sene gecen seneye göre daha iyi bir yarismaci bunu sana da kac kere söykedim sampiyonlugu hakeden yarismacilardan hatta bunlarin basinda geliyor ama beni bilirsin ki bu atis olayina cok ayarim ben dün anilda hasanda atisla kazandi onlarda haketmedi turabi de haketmedi atis sans degil diyorsun dün hic atis yapamayan dogukan hilmicemle oynadigi bir oyunda 2 de 2 atti ve kazandi ne bu sans degil mi tamam beceri de önemli ama %80 sans belirliyor atisi dedigim gibi ben kimsenin hakkini yemem bugün senin dedigin gibi tur bindirsin kazansin hatta atisla kaybetsin ben burda turabiyi tebrik edecem bu kadar :F

bu akşamki ödül oyunu galibi; gönüllüler..

ulan bi galibiyet alıyosunuz ardından peşpeşe yeniliyosunuz.!

Gine kaybetmiş Ünlüler .:T:

Ödül OYUNU ; GÖNÜLLÜLER Takımının Üstünlüğüyle Sonuçlanmıştır.. Tebrik Ediyoruz !

Umarım hakan gitmez ve doğuya ilerleyen haftalar da gereken cevabı verir. Bu ne saçmalıktır be doğu kıbrısa beraber gidelim dediğin adamı mı soyleyeceksin yürü git işine. Umarım haftaya yolcu olursun da anlarsın aynayı konyayı.

Acun 2 gündür Anıl'ı pohpohluyor. Yok iyisin falan diye. Gitmese bende şaşırmam. :D

Bunu az önce gördüm. Herkes kendine yakışanı yapmış bile..

FB_IMG_1433858253528.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...