Dogu'yla Hilmi ilk secilse de oynardi.Fark ne kadar kapanip heyecan olursa o kadar iyi.![]()
Bence kasti bir şey yok orada.
Dogu'yla Hilmi ilk secilse de oynardi.Fark ne kadar kapanip heyecan olursa o kadar iyi.![]()
Ahahahahahahaha binlerce Acunmedya calisani orda ne icin tutuyolar?Bence kasti bir şey yok orada.Es Son Merve - Begüm seçilse yine onlar oynardı bence. Eşleşmeyi aklında tutmak için uğraşmak istemediği için bence.
![]()
Ahahahahahahaha binlerce Acunmedya calisani orda ne icin tutuyolar?![]()
Aynen Acun Turabinin moralini bozdu Turabi zaten dün sinirden ağladıBölümü tamamen şimdi bitirdim ve deli oldum. Konseyde yapılan halsizlik Turabi'yi fena doldurmuş. Ama içinde tutmak zorunda. Turabi konuşmadan Acun ne yapacak bakalım.
Turabi'nin o buruk hallerini görünce fena hüzün yaşadım.Acun Allah seni bildiği gibi yapsın.
Rihanna'yı görmek güzel teselliydi.Nicki'de tatlıydi.
Turabi'nin efsane performansı vardı. Helal olsun. Aslanım benim yaa. Adamı susturdunuz artık korkun.![]()
Su oyunu öncesinde Turabi su oyununda pert dediler gördük perti adam hepsini gömdüFarkettimde dün slow müzik çalıyor Acun oyun sonrası görüntülerden sonra hep.
Aynen @Maskeli Fedai . Hareket edemiyor. Konuşamıyor sadece bağırıyor oda nereye kadar. Sonunda patladı.Ama bağırıp çağırması nasıldı öyle. Ne kadar hirslanmis. Şu oyununda böyle ezdiyse Ünlüleri başka oyunlarda düşünemiyorum. 3-5 tür bindir ir her halde.
![]()
@sokak sanati izle anıl o lafı söylicek en son kişidir sakatlığın ne demek olduğunu o adam bilir niye öyle bişey desin. hakan'a diyor onu herkes inanmak istediği şeye inanıyor.bakın video burda. anıl hakan'ı çağırıyor hakan'ın kolundaki yaradan bahsediyor turabi ile alakası yok o sözlerin.
Hakan'a dedi onu.Kolunu tutarak geliyordu.Birak kopsun,yaralansin takma dedi.Acun 2 gündür Anıl'ı pohpohluyor. Yok iyisin falan diye. Gitmese bende şaşırmam.
Bunu az önce gördüm. Herkes kendine yakışanı yapmış bile..
Ekli dosyayı görüntüle 45093
Hadi inşallahoff şimdide anıl elenmiş diyorlar.![]()