2025 En Favori Güzel 2025 - Kazananı Belli Oldu!

Anne olmak avantaj sağlıyor :A Doğum izni, hastalık izni. Oh ne güzel :A

Artık aynı bölümde olmamanız iyiymiş çalışma arkadaşın olsaydı seni zorlardı o durum :A
Annelik izni hakkın çok. Birisi 1 buçuk sene gelmeyecek. Öyle uzun zamanlar iyi. Yerlerine birileri geliyor ama düzensiz olanlar olmayınca bazen kötü vekil öğretmenleri denk geliyor.
Her sene değişir nerde olacağımız. Yeni bir düzen olur seneye. Bu sene çok yorucu.
İş saatlerimde de değişiklik olur.

• Beğendim
Reactions: Bully
Annelik izni hakkın çok. Birisi 1 buçuk sene gelmeyecek. Öyle uzun zamanlar iyi. Yerlerine birileri geliyor ama düzensiz olanlar olmayınca bazen kötü vekil öğretmenleri denk geliyor.
Her sene değişir nerde olacağımız. Yeni bir düzen olur seneye. Bu sene çok yorucu.
İş saatlerimde de değişiklik olur.
Annelik izni hakkı tüm dünyada aynı demek ki :A

Senin düzen hep değişiyor evet renk ve heyecan katıyordur bu durum :A Seneye bu kadar yorucu olmaz umarım :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Annelik izni hakkı tüm dünyada aynı demek ki :A

Senin düzen hep değişiyor evet renk ve heyecan katıyordur bu durum :A Seneye bu kadar yorucu olmaz umarım :A
Nerde hep aynı?
Burda o kadar evde olup para alınıyor.
Belirli gün sayısı var. İster hepsini ara arda tüket ister 11 yaşına kadar ara ara kullan. Maaşın etkiliyor miktarı.

Mesai kısmını yok edeceğim. Talep ettim. Ayda 1 -2 muhakkak oluyor o neyse ama şu an haftada 2 bazen 3 olduğu oluyor. O kısmı yok edeceğim
------

Ben biraz dinlemeye çekileyim. Görüşürüz sonra :A

• Beğendim
Nerde hep aynı?
Burda o kadar evde olup para alınıyor.
Belirli gün sayısı var. İster hepsini ara arda tüket ister 11 yaşına kadar ara ara kullan. Maaşın etkiliyor miktarı.

Mesai kısmını yok edeceğim. Talep ettim. Ayda 1 -2 muhakkak oluyor o neyse ama şu an haftada 2 bazen 3 olduğu oluyor. O kısmı yok edeceğim
------

Ben biraz dinlemeye çekileyim. Görüşürüz sonra :A
Annelik izni hakkın çok dedin ya, bizim burda da böyle. İsveç ve Türkiye’de benzer diyeyim o zaman :A

Ayda 1-2 çekilir de, haftada 2-3 çok. O kısmı yok etmen çok iyi olur evet.

Dinlen bakalım. Görüşürüz :A

• Güldürdün
Annelik izni hakkın çok dedin ya, bizim burda da böyle. İsveç ve Türkiye’de benzer diyeyim o zaman :A

Ayda 1-2 çekilir de, haftada 2-3 çok. O kısmı yok etmen çok iyi olur evet.

Dinlen bakalım. Görüşürüz :A
Benim bildiğim orda para verilmiyor.
Memur olan bir akrabam bebeği 2 ay olduktan sonra işe dönmek zorunda kaldı. Parasız izin sizinkisi?

• Güldürdün
Benim bildiğim orda para verilmiyor.
Memur olan bir akrabam bebeği 2 ay olduktan sonra işe dönmek zorunda kaldı. Parasız izin sizinkisi?
O detayı tam bilmiyorum. Yarın öğrenir ve yazarım :A

• Güldürdün
Ben biliyorum :A tabi yinede sor. Bizim bu konuda aynı olma olasılığımız yok :A
Şimdi o zaman şöyle olmuştur, arkadaşına 2 ay para verilmiştir sonrasında mecburen dönmüştür. Arkadaşının doğumdan sonra uzun süre ücretsiz izin hakkı da vardır :A

Ben ortak derken izin hakkını kastettim, maddi konulara girmedim :A Elbet sizde şartlar daha iyidir :A

• Güldürdün