Evet az önce fragmanda gösterdiler.Hızlandırılmış çekimlere geçtiler galiba.ciddi mi.
Cok sevinme,Hakan'in gelecegi icin uzul bence.Hakan az farkla elemiş Anıl'ı.
![]()
Hakan giderse Survivor izlemem zaten artık sıkmaya başladı Hakan için katlanıyoruz sadece.Cok sevinme,Hakan'in gelecegi icin uzul bence.![]()
Aga kesin mi? İnşallah doğrudur ve hakan reis artık doğuya karşı tavrını ortaya koymalı.Hakan az farkla elemiş Anıl'ı.
![]()
Yok aga kesin değil ya ben inanmam böyle tüyolara.Aga kesin değil? İnşallah doğrudur ve hakan reis artık doğuya karşı tavrını ortaya koymalı.
Eğer Doğukan, Hakan derse ve Hakan giderse o zaman olay olur.Yok aga kesin değil ya ben inanmam böyle tüyolara.Ama Hakan'dan önce gitmesi gereken kişi Anıl'dır inşallah o gidecek.
Doğu olayını bilmiyorum bugün izleyip görelim öyle karar veririz sonuçta o da Serenay'a sana zarar vermeyeceğim demişti. Ama Hakan'ın yüzüne direkt seni söyleyecem dedi o da doğru değil insan bir alıştıra alıştıra söyler.Neyse belki de fragmanın oyunudur bize dediğim gibi bölümü bekleyip görelim.
![]()
Bugün Hakan ve Anıl sms'e çıkacaklar zaten kaçarı yok.Eğer Doğukan, Hakan derse ve Hakan giderse o zaman olay olur.![]()
Merve Aydın eğer birinci olursa öyle olur.Bugün Hakan ve Anıl sms'e çıkacaklar zaten kaçarı yok.
Bence de olay olur Doğu'dan inanılmaz soğurum 2 sene önce nasıl desteklerdim kendisini.![]()
Merve 1.olur zaten başka ihtimal yok gibi pek.Merve Aydın eğer birinci olursa öyle olur.
Keşke Serenay dese de Serenay gitse.![]()
Hakan gitsin, bıktım açıkçası.Merve 1.olur zaten başka ihtimal yok gibi pek.
Hakan gitmesin de Serenay gitse de olur napalım.![]()
Hakan giderse ünlüler takımı biter Anıl gönüllülerden hiçbir erkek ile baş edemez hep fark yiyor zaten parkurlarda.Hakan gitsin, bıktım açıkçası.
Ama ben gideceğini de pek sanmıyorum, Anıl gidebilir.![]()
Aynen o nedenle Anıl'ı elerler.Hakan giderse ünlüler takımı biter Anıl gönüllülerden hiçbir erkek ile baş edemez hep fark yiyor zaten parkurlarda.Son zamanlarda biraz puan almaya başladı o da becerisiyle falan işte her zaman öyle şans gelmez ayağa.
![]()