Bu dizilerden 2si tutmayacak gibime geliyor.Bemce carsambaya meryemin dizisini persembeye kosemi cumayada burakın dizisini koyacaklar![]()
Bu dizilerden 2si tutmayacak gibime geliyor.Bemce carsambaya meryemin dizisini persembeye kosemi cumayada burakın dizisini koyacaklar![]()
Meryemiminki tutar benceBu dizilerden 2si tutmayacak gibime geliyor.![]()
Tm, bozmam bozmam başlasın görelim.Meryemiminki tutar bence
Note : tutmaz diyip moralimi bozma pılizz biliyorum meryem antisi olduğunu
Yada cumaya çilek kokusu cumartesiye burakin dizisini koyabilirler![]()
my nin devamı diye haber oluyor bakalım kendi emeğiyle ne ka haber olacak
Aynen.
sen önce profil resmindeki arkadaşa bir dizi tuttur gerisini sonra düşünAynen.
Dizi tutmazsa Beren'im yuvasını biliyor.![]()
Bana diyeceğine kendi profil resmine bak.sen önce profil resmindeki arkadaşa bir dizi tuttur gerisini sonra düşün![]()
neyini beğenmedin efsunla robokopunBana diyeceğine kendi profil resmine bak.![]()
Kanal D'mde Kanal D'm.neyini beğenmedin efsunla robokopun![]()
Dün akşamdan beri aklımda.Evet, çok iyi tercih olur. Hay aklınla bin yaşa.![]()
ÖBGZK karizmasına bürünmesi lazım. Ayrılsak da Beraberiz uzun sürmez zaten.Dün akşamdan beri aklımda.:f Kimleri düşündüm kümleri en uygunu bu gibi geldi bana. Zaten dizisi çok uzun ömürlü olmaz. Timur ile görüşmem lazım bunun için.![]()
ÖBGZK karizmasına bürünmesi lazım. Ayrılsak da Beraberiz uzun sürmez zaten.![]()
Dünden beri partner arıyordun Beren'e dimi?Her türlü role bürünebilen kaliteli biri. Umarım olur yaa.![]()
Dünden beri partner arıyordun Beren'e dimi?![]()
Biz oğlumuzu vermeyiz. Kenan 2016'da Tuba ile partner olacak inşallah.Aynen.Dedim yaa kimleri kimleri geçirdim aklımdan.
Kenan2ı bile düşündüm. Şimdi dizsi bitiyor diye ama o hayatta olmaz.
Adam akıllı jön yok ülkede büyük sıkıntı.
![]()
Biz oğlumuzu vermeyiz. Kenan 2016'da Tuba ile partner olacak inşallah.
Murat Yıldırım ile dev yakışırlardı.![]()