Kenan ve Tuba, Ay Yapım'la çalışıyor hayırlısı inşallah.Meryem'e kaptırdık onu.Filmleri vardı ama bence Mete daha çok yakışır Beren'in yanında.
Murat'a gerek kalmaz.
Bakalım bu sefer olacak mı. Kenan ile Tuba olursa yılın çifti olur sizin için cidden.Tabi benim gazabımda üzerinize.
![]()
ayol mete horozoğlunun kariyerine bak halitinkine bakgerçi hali,tin kariyere bakınca yanına kimse yaklaşamıyor tv anlamında
![]()
Diziye 23 yaşında başlasa ölümü 4 sezon 27'yi bulur. Sıkıntı olmaz yani.@sokak sanati @sürgünüm Kösem Sultan'ın eşi 1.Ahmed 27 yaşında ölüyormuş. Yani Beren'in partneri kim olacaksa dizideki ömrü çok da uzun olamayacak.Eşi öldükten sonra biriyle birlikte olmuyor bildiğim kadarıyla tabii kurguda bir şeyler yaparlarsa bilemem.
![]()
adam öbgz de oynadı la daha ne şansı@xemrexxx çokta gerisinde kalmaz.Mete oyunculuk anlamında en önde gelenlerden. Ezme şimdi adamı. Sadece yeterli şans Halit kadar tanınmamış.
![]()
adam öbgz de oynadı la daha ne şansı
ayrıca bully e ve diğer arkadaşalra söyle mantıklı düşünsünlker dizi 49* yıllık süreci anlatacak kösemin eşi 14 yıl gözükecek my gibi 4 sezon diye düşünün artık 2.sezonda ölürpartner çok önemli değil yani
Mete mi dedin sen?@sokak sanati
İtici bence oyunculuğunu da beğenmiyorum şahsen bence tanılmadık yüz de olabilir.Çok hayran olduğum bir oyuncu değil aslında ama iyi oyuncu.Bence olabilir. Beren'i yanında düşününce oluyorda yani.
![]()
İtici bence oyunculuğunu da beğenmiyorum şahsen bence tanılmadık yüz de olabilir.![]()
Bizimkiler izlemez. Size taşınabilir miyim OzanBeren Saat'i özlemiştik. Evde izlenir kesin bu dizi, dolayısıyla ben de izlemiş olurum ucundan köşesinden.![]()