'Kösem Sultan' Dizisinde Başrolü Kimin Oynayacağı Netleşti!

@EFE UYSAL ben 15+ ile başlayacağını düşünüyorum eski reyting sistemi olsa 20 derdim.:D

@sürgünüm 2 şaka yapalım dedik. Belki izleyip Beren ci olursun.:A @sürgünüm
Hatırla Sevgili benim en sevdiğim dizilerin başında geliyor. Yasemin'e aşıktım yeminle.

Ben hiçbir zaman Beren karşıtı olmadım ki.

Ayrıca kendi oyuncusuna toz kondurtmayıp, başkasının sevdiği oyuncuları yerden yere vuranlardan olmadık. :)

İntikam AB grubunda yer 11 ile başlamıştı. Burda daha fazlasını çok rahat yapabilir.:Z

İntikam AB grubunda yer 11 ile başlamıştı. Burda daha fazlasını çok rahat yapabilir.:Z
Reyting sistemi aynı değil, başlarsa bence 8.50'yla başlar panpa, öyle çok diziler yandı büyük beklentilere rağmen, çıtayı yükseltme hemen bende Beren'i çok severim ama hiç belli olmaz bu işler. :)

Beren'in dizisini Tns ölçmüstü zamanında ve 11 ile başlamıştı. Şuana kadar ki en iyi başlangıcı yaptı İntikam AB'de. :D @EFE UYSAL hedefler küçük olamaz Beren varken.

Beren kesin olsunda Hülya otursun oturduğu yerde.:F Timur skandallar kraliçesini kaldıramaz zaten.:X @sürgünüm
Birde az önce Hatice Aslan'ı düşündüm ben. Oda olsun.:Z

Orada mi oynuyordu. :( Keşke ayrılıp Kosem'é gelse.:D @sürgünüm

@EFE UYSAL Beren nerde biz orada.😎 :F Beren çok yakışacak Role. :Z

Neyse ben kaçıyorum. Akşam Survivor konusunda görüşürüz...

En dogru secimi yapmislar bence ama yine de bu dizi ellerinde patlayacak gibi geliyor bana :D

En dogru secimi yapmislar bence ama yine de bu dizi ellerinde patlayacak gibi geliyor bana :D