'Kösem Sultan' Dizisinde Başrolü Kimin Oynayacağı Netleşti!

15 bolummu 😱
Alirsa iyi olur ama bence halitin partneri olsun :)
Bu diziye gökçe bahadir kesin gelmeli bence bi yolunu bulsun gitsin timurla konussun olsun bu iş :)
Medcezir'den Çağatay'da boşa çıkıyor onu hangi diziye alıyoruz? Al sana jön. @sokak sanati

Çağatay ay yapımı bırakmaz bence :)
En iyisi serenayi ikna etmek. Süper olur bence en azindan 5-6 bolumluk oynamali bu dizide :)
Bi ara muhtesem yüzyılda oynuyacak haberleride çıkıyordu sevinmistim :)
Serenay'ın kendisi başrol zaten, Beren'in altında çalışmaz heralde. :)

Serenay'ın kendisi başrol zaten, Beren'in altında çalışmaz heralde. :)
O zaman songulde çalışmaz :(
Lo mydede basrolluk bi sürü kişi oynamisti bu dizidede oynayabilirler :)
Çağatay bu diziden teklif gelirse kabul etmeli bu arada etmemezlik falan yaparsa kendi için kötü olur oynarsa arkaya cagatayin ve berenin fanlarini alirlar dizi 2-0 onde başlar :)

O zaman songulde çalışmaz :(
Lo mydede basrolluk bi sürü kişi oynamisti bu dizidede oynayabilirler :)
Çağatay bu diziden teklif gelirse kabul etmeli bu arada etmemezlik falan yaparsa kendi için kötü olur oynarsa arkaya cagatayin ve berenin fanlarini alirlar dizi 2-0 onde başlar :)
Songül o kadarda yıldız bir isim değil o olur. Ama Serenay'ın her işi tutuyor 4-5 bölüm için bir başka projeye gireceğini sanmıyorum. Kadın oyuncu bulunur orda sıkıntı yok bence. Asıl sıkıntı başrol erkek oyuncuların kim olacağı.

@sürgünüm biz kalite diyoruz sen ergeni tavsiye ediyorsun bana.:( Çağatay'ın ergen sesini hayatta kaldıramam.

Timur My'den daha fazla yıldız toplayacak bu dizide.:A Kiskananlar çatlasın. :Z

@destere sendende aksini beklemiyordum zaten.:Z Beroş varken başkasına bakamaz.

Daha önce söylemiştim Kösem Sultan'ı Beren canlandırırsa dizinin en büyük fanı olurum diye. :D

Timur Savcı risk almak istememiş anlaşılan ve Türkiye'nin en iyi kadın oyuncusunu baş rol yapmış. :)

Merakla bekliyorum diziyi. :Z

@sürgünüm biz kalite diyoruz sen ergeni tavsiye ediyorsun bana.:( Çağatay'ın ergen sesini hayatta kaldıramam.

Günahımı alma Çağatay'ı Kösem Sultan için söylemedim. @cookies'in diğer Star dizileri içindi. :)

Ayrıca Muhteşem Yüzyıl'a karşı bende Kösem Sultan'cıyım. :A

Bi gün öyle yada böyle herkes beren ci olacak demiştim. :F @sürgünüm

Evet öyle olmuş. Ben sondaki mesajlarda Çağatay bu diziden teklif alırsaları falan okuyunca şey oldum..:F

Bu arada günü perşembe olacak bence.:X @EFE UYSAL Beren Vazgeçmez o günden

Evet öyle olmuş. Ben sondaki mesajlarda Çağatay bu diziden teklif alırsaları falan okuyunca şey oldum..:F

Bende öyle düşünüyorum, Beren Saat faktörüyle tutma ihtimali yüksek ama belli de olmaz. :)

Umut insanı kışkırtma. Muhteşem Yüzyıl'a karşı destekliyoruz dedik ya. :)

yıldız toplamak maharet değil diziyi tutturmak da önemli değil hatta en yüksek reytingi almak da önemli değil önemli olan my gibi kendi gününde,yurtdışında,ihaber olmada,sosyal medyada,ödül almada kısacası her alanda lider olabilmek :A

bu arada sürgünümcüğüm @39 dan başlayarak bana laf atmışsın yapma istersen biliyorsun engelliyiz:) @OzaN mesaj atmıştır sana da herhalde:)) senin neyi sevip neyi sevmeyeceğin zerre kadar umrumda değil, destere ile de konuşup twitter adresimi almışsın boşuna çabalama :)