'Kösem Sultan' Dizisinde Başrolü Kimin Oynayacağı Netleşti!

Zaten Kösem Sultân şimdiden yurt dışında haber @xemrexxx :A Daha fazlasını bekle ve gör. :Z
my nin devamı diye haber oluyor bakalım kendi emeğiyle ne ka haber olacak :A meryemle halitin yeni dizileri varken işleri zor olacak liderliği almada:D

ayrıca bu kadar coşma bugüne kadar 10 kişi için kösem olacak haberi çıktı beren de dahil:A

bir de twitterda bazı fanfinikon grupları şimdiden kösem antisi olmuş bu haberi görünce:A

Aynen.:bhr: Dedim yaa kimleri kimleri geçirdim aklımdan.:F Kenan2ı bile düşündüm. Şimdi dizsi bitiyor diye ama o hayatta olmaz.:A Adam akıllı jön yok ülkede büyük sıkıntı.:(
Biz oğlumuzu vermeyiz. Kenan 2016'da Tuba ile partner olacak inşallah. :)

Murat Yıldırım ile dev yakışırlardı. :)

Biz oğlumuzu vermeyiz. Kenan 2016'da Tuba ile partner olacak inşallah. :)

Murat Yıldırım ile dev yakışırlardı. :)

Meryem'e kaptırdık onu.:( Filmleri vardı ama bence Mete daha çok yakışır Beren'in yanında.:bhr: Murat'a gerek kalmaz.:Z

Bakalım bu sefer olacak mı. Kenan ile Tuba olursa yılın çifti olur sizin için cidden.:A Tabi benim gazabımda üzerinize.:F

@sokak sanati @sürgünüm Kösem Sultan'ın eşi 1.Ahmed 27 yaşında ölüyormuş. Yani Beren'in partneri kim olacaksa dizideki ömrü çok da uzun olamayacak. :) Eşi öldükten sonra biriyle birlikte olmuyor bildiğim kadarıyla tabii kurguda bir şeyler yaparlarsa bilemem. :F