ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok fazla düşünüyorsun? oysa benim tavsiyelerimde hiç boş çıkmaz ben @cevaa gibi insanı agent carterlara sürüklemem :) benim dizilerde konu bulamazsan bakılacak şey bulursun, bakılacak şey bile yoksa fantazi dünyasına açıktır benim diziler, bu dizide ise hem fantazi hem bakılacak şey hemde komik sahneler bir arada :)

bu arada @OzaN koptu gidiyor 6. bölümüde izlemiş ben o kadar hızlı değilim :)

Iyy izlemesek yutucaz bu oyunları.:F Ne kadar uğraşırsan uğraş olmaz bu iş.ss

1x6. bölüm

güzeldi .. tutsaklık isabel e yaramış şarkısını beğendim :)

madalena boş durmuyor richard ın ağabeyini çağırmış , çocukluğa dönüş yerleri zanaks ın sihri etkili ve ilginçti :)

1x7. bölüm

yine güzel bir bölüm

küçük harry güzel damat adayıydı ama çabuk vazgeçti

gywn ile vincenzo nun herkesi zehirleme fikri güzeldi ama vazgeçip kaşındırıcı yemek servisinde bulunmaları işi bozdu

düello sahneleri güzeldi

richard ın ağabeyide renkli bir karakter
sonunda galavantla isabella evlenecek sanırım :)

1x8 sezon FİNALİ

sezon finali harikaydı @OzaN kısa zamanda izlemen lazım :) muhteşemdi her sahnesi , hatta sondaki şarkıda reytinglerede gönderme vardı :))

en güzel sahneleri sıralayayım:

öğle yemeği için mahkumlara servis edilen fareler...
galavant la kral richard ın sarhoşluk sohbetleri...

kral richard ın madalenanın çiçeğine polen dökmediğini öğrendiğimiz yer :))
richard hatta kimsenin bahçesine polen dökememiş :)
richard ağabeyini öldürmeye giderken madalenanın odasında oluşan erkek kuyruğu :) kadın kocası richard hariç, kralllıkta yatmadık adam bırakmadı sanırım.. tek tek hepsini deniyor :)

ve tabiki kral richard ın muhteşem şarkısı(good night my friend ) richard o kadar güzel söylediki avcıyla av sarılıp öpüşüyordu idamlıkla cellat koklaşıyordu :))

Son düzenleme:
1x7

Final öncesi yine oldukça eğlenceli bir bölümdü. :)

Galavant'ın sürekli yarım kalan müzikali güldürdü. :D

Şefin sahneleri bölümün temposunu biraz düşürdü bence. :)

Kurtarıcı kuzen de komikti. :D

Kralın yer tutmak için peçete koyması ve yine de kaptırması güldürdü. Kralın gözüktüğü hemen her sahne çok iyi zaten. :D

8/10

1x8 (Sezon Finali)

Kendine yakışan bir şekilde bitti. İnşallah devam eder dizi ya bu tarz absürt bir dizi bir daha onlarca yıl gelmez belki de. :(

@destere izlemediysen 1975 yapımı Monty Python and the Holy Grail filmini tavsiye ederim, aynı tarza ait kült film. :):)

Bölüme geçecek olursak baştan sonra çok iyiydi gerçekten, hiç anlamadan bitiverdi.

Kral ile Galavant çok iyi arkadaş oldular. :D İçtikleri sahne ve sonrasında müzikal şekilde kralın kardeşini öldürmeye gittikleri sahne çok iyiydi. :D

Final değil sezon finali olarak kalmasını umarak:

9/10

1x8 (Sezon Finali)

Kendine yakışan bir şekilde bitti. İnşallah devam eder dizi ya bu tarz absürt bir dizi bir daha onlarca yıl gelmez belki de. :(

@destere izlemediysen 1975 yapımı Monty Python and the Holy Grail filmini tavsiye ederim, aynı tarza ait kült film. :):)

Bölüme geçecek olursak baştan sonra çok iyiydi gerçekten, hiç anlamadan bitiverdi.

Kral ile Galavant çok iyi arkadaş oldular. :D İçtikleri sahne ve sonrasında müzikal şekilde kralın kardeşini öldürmeye gittikleri sahne çok iyiydi. :D

Final değil sezon finali olarak kalmasını umarak:

9/10
ona bakarım yalnız sitelerde bulmak mümkünmü? çok eski tarihliymiş ...

Söylediğim film müzikal değil de tarihi ve absürt. Bence Galavant biraz onlardan esinlenmiş olabilir. :):)
o zaman dahada süper :) mutlaka izlerim onu ben korku absürtleriide seviyorum mesela korkunç bir film in hemen hemen tüm serisini bitirmişimdir :)

Listemde zaten bu dizi:X
çok iddiasız başladı ama bence last man dan daha komikti last man forumda bayağı tutuldu bu tutulmadı sanırım bir ben bir de @OzaN izledi diziyi :) ama desler yeni sezon hangisi devam etsin bu devam etsin derim :) müzikal sevmememe rağmen hele bir kral karakteri var süper :)

çok iddiasız başladı ama bence last man dan daha komikti last man forumda bayağı tutuldu bu tutulmadı sanırım bir ben bir de @OzaN izledi diziyi :) ama desler yeni sezon hangisi devam etsin bu devam etsin derim :) müzikal sevmememe rağmen hele bir kral karakteri var süper :)
Çok keyifli diziydi gerçekten ama kimseye sevdiremedik. İnşallah sürpriz olur ve yenilenir dizi ama zor. :(

Galavant 1x1

İzledim beğenemedim malesef. Büyük yatırım yapmışlar bir müzikal/komedi dizisi için bari bu kadar yatırım yapacağınıza gerçek tarihi dizi yapaydınız iyi olurdu. :D

@OzaN 2 türün Birleşmesini çok beğenmiş ama bizim ülkemizde de böyle bir dizi yapılmışti. Gani Müjde imzalı Harem dizisi dersem hatırlar herkes tek eksik bizim Harem dizisinde müzik yoktu. :D Diziyi izlerken aklıma o geldi. :X

Neyse 2.Bölümü ızleyecegim bende herkes gibi kral'ı beğendim.
@destere

6/10