diyordu yaOnu hatırlamadım ben ya, kaçırmış olabilirim.
zip li bişey olacak tek çekişte kapanacak ön taraf şatoya girmeyi planladıkları sahnede
diyordu yaOnu hatırlamadım ben ya, kaçırmış olabilirim.
çok fazla düşünüyorsun? oysa benim tavsiyelerimde hiç boş çıkmaz ben @cevaa gibi insanı agent carterlara sürüklemem benim dizilerde konu bulamazsan bakılacak şey bulursun, bakılacak şey bile yoksa fantazi dünyasına açıktır benim diziler, bu dizide ise hem fantazi hem bakılacak şey hemde komik sahneler bir arada
bu arada @OzaN koptu gidiyor 6. bölümüde izlemiş ben o kadar hızlı değilim
kaliteyi kaçırıyorsun kaybeden ben olmayacağım nasıl olsaIyy izlemesek yutucaz bu oyunları. Ne kadar uğraşırsan uğraş olmaz bu iş.ss
kaliteyi kaçırıyorsun kaybeden ben olmayacağım nasıl olsa
ona bakarım yalnız sitelerde bulmak mümkünmü? çok eski tarihliymiş ...1x8 (Sezon Finali)
Kendine yakışan bir şekilde bitti. İnşallah devam eder dizi ya bu tarz absürt bir dizi bir daha onlarca yıl gelmez belki de.
@destere izlemediysen 1975 yapımı Monty Python and the Holy Grail filmini tavsiye ederim, aynı tarza ait kült film.
Bölüme geçecek olursak baştan sonra çok iyiydi gerçekten, hiç anlamadan bitiverdi.
Kral ile Galavant çok iyi arkadaş oldular. İçtikleri sahne ve sonrasında müzikal şekilde kralın kardeşini öldürmeye gittikleri sahne çok iyiydi.
Final değil sezon finali olarak kalmasını umarak:
9/10
Mümkündür Top 250'de falan da olan baya ünlü bir film zaten.ona bakarım yalnız sitelerde bulmak mümkünmü? çok eski tarihliymiş ...
sitede bulursam bakarım, galavant güzeldi aslında müzkallerle pek aram yok ama bazen güzel gidiyor sıkmıyorMümkündür Top 250'de falan da olan baya ünlü bir film zaten.
Söylediğim film müzikal değil de tarihi ve absürt. Bence Galavant biraz onlardan esinlenmiş olabilir.sitede bulursam bakarım, galavant güzeldi aslında müzkallerle pek aram yok ama bazen güzel gidiyor sıkmıyor
o zaman dahada süper mutlaka izlerim onu ben korku absürtleriide seviyorum mesela korkunç bir film in hemen hemen tüm serisini bitirmişimdirSöylediğim film müzikal değil de tarihi ve absürt. Bence Galavant biraz onlardan esinlenmiş olabilir.
çok iddiasız başladı ama bence last man dan daha komikti last man forumda bayağı tutuldu bu tutulmadı sanırım bir ben bir de @OzaN izledi diziyi ama desler yeni sezon hangisi devam etsin bu devam etsin derim müzikal sevmememe rağmen hele bir kral karakteri var süperListemde zaten bu dizi
Çok keyifli diziydi gerçekten ama kimseye sevdiremedik. İnşallah sürpriz olur ve yenilenir dizi ama zor.çok iddiasız başladı ama bence last man dan daha komikti last man forumda bayağı tutuldu bu tutulmadı sanırım bir ben bir de @OzaN izledi diziyi ama desler yeni sezon hangisi devam etsin bu devam etsin derim müzikal sevmememe rağmen hele bir kral karakteri var süper