ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müzikal sevilmez mi ya? :(

Tamamı müzikal değil eğer korkun o ise. Hatta bence müzikal olan yerler azdı bile ikinci bölümde. :):)
Yoo korkum yok aslında ama sıkıcı bulurum. Müzical filmlerde atlayarak izliyorum zaten 20 dakika imiş ne kadar olabilir ama komedide 1 tane izlediğim var zaten biraz daha alışmam lazım.:X Pek sarmıyor beni komedi.

Bazı sahnelerde ters köşe de yapıyorlar. Dizi çok absürt zaten klişelerle dalga geçiyorlar genelde ve bazen kendileri de yapıyorlar. Karmaşık kurgu, tahmin edilemeyecek şeyler beklememek lazım bu diziden. :D

Yaratık olur mu koskoca Valencia krallığını konu alıyor. :D
ismi bir tuhaf geldi o yüzden sordum :D krallığı tanıtıyorsa güzeldir :)

Yoo korkum yok aslında ama sıkıcı bulurum. Müzical filmlerde atlayarak izliyorum zaten 20 dakika imiş ne kadar olabilir ama komedide 1 tane izlediğim var zaten biraz daha alışmam lazım.:X Pek sarmıyor beni komedi.
Bildiğin komedilere benzemez tuhaf bir dizi. Belki de hiç sevmezsin ki bana öyle olacak gibi geliyor ama dene bence en azından. :D

İndirmeden bakıyorum belki severim. Afiş kötü oradan -1 zaten @destere 'nin yaptığı reklamlarda eklenince -2 baya eksiyle başlıyor.:(
başlayacağına emindim seveceğinide tahmin ediyorum hele gareth ı görsen hiç bıramazsın :)

biz bu diziye @sürgünüm ü etiketlemişmiydik uzun zaman oldu sürgünüm e dizi tavsiye etmedim bunu önereyim belki bu sefer tuttururuz :)

başlayacağına emindim seveceğinide tahmin ediyorum hele gareth ı görsen hiç bıramazsın :)

biz bu diziye @sürgünüm ü etiketlemişmiydik uzun zaman oldu sürgünüm e dizi tavsiye etmedim bunu önereyim belki bu sefer tuttururuz :)

Yoo beğenmedim şuan.:F Yani jenerik gibi olan şey çok saçmaydı. 2.si çok absürt duruyor hiç gerçekçilik yok.

Dün gece kulağını iyi çınlattım. :)

Bu dizide fos çıkmaz umarım. Resurrection'un yeni bölümü çıkmış hatırlatayım. :)

@sürgünüm zaten izleyecekmiş etiketleyip aklını çelme bence. :D

destere sen nerden izliyorsun diziyi
dizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır :)

Dün gece kulağını iyi çınlattım. :)

Bu dizide fos çıkmaz umarım. Resurrection'un yeni bölümü çıkmış hatırlatayım. :)
gördüm onu birazdan başlarım:) bugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortam :)