ilk bölümüne bak zaten 20 dakikaDiziyi izlemeyecektim zaten. Konudan kaçıyorum.
ilk bölümüne bak zaten 20 dakikaDiziyi izlemeyecektim zaten. Konudan kaçıyorum.
İzle izle bakma sen @destere'ye dizinin reklamını yanlış yapıyor. Yanlış reklam stratejisi kurbanı olma.
ilk bölümüne bak zaten 20 dakika
Müzikal sevilmez mi ya?Komedi hemde müzical.😕 Buna hazır değilim.
Yukarda verdim Ozan'a cevap.
Yoo korkum yok aslında ama sıkıcı bulurum. Müzical filmlerde atlayarak izliyorum zaten 20 dakika imiş ne kadar olabilir ama komedide 1 tane izlediğim var zaten biraz daha alışmam lazım. Pek sarmıyor beni komedi.Müzikal sevilmez mi ya?
Tamamı müzikal değil eğer korkun o ise. Hatta bence müzikal olan yerler azdı bile ikinci bölümde.
ismi bir tuhaf geldi o yüzden sordum krallığı tanıtıyorsa güzeldirBazı sahnelerde ters köşe de yapıyorlar. Dizi çok absürt zaten klişelerle dalga geçiyorlar genelde ve bazen kendileri de yapıyorlar. Karmaşık kurgu, tahmin edilemeyecek şeyler beklememek lazım bu diziden.
Yaratık olur mu koskoca Valencia krallığını konu alıyor.
Bildiğin komedilere benzemez tuhaf bir dizi. Belki de hiç sevmezsin ki bana öyle olacak gibi geliyor ama dene bence en azından.Yoo korkum yok aslında ama sıkıcı bulurum. Müzical filmlerde atlayarak izliyorum zaten 20 dakika imiş ne kadar olabilir ama komedide 1 tane izlediğim var zaten biraz daha alışmam lazım. Pek sarmıyor beni komedi.
Bildiğin komedilere benzemez tuhaf bir dizi. Belki de hiç sevmezsin ki bana öyle olacak gibi geliyor ama dene bence en azından.
Israrlara karşı koyacağına izlemeye başlasaydın yarısı bitmişti 20 dakikalık bir şey işte.Sen ısrar ettikçe pişmanlık falan oluyor evet diyesim geliyor ama bakmaya çalışırım diyeyim.
Israrlara karşı koyacağına izlemeye başlasaydın yarısı bitmişti 20 dakikalık bir şey işte.
İlk cümle güzel de... İkinci cümle için diyeceğim: deme öyle.Belki birazdan bakarım. Hiç sevmemek için izleyeceğim.
İlk cümle güzel de... İkinci cümle için diyeceğim: deme öyle.
başlayacağına emindim seveceğinide tahmin ediyorum hele gareth ı görsen hiç bıramazsınİndirmeden bakıyorum belki severim. Afiş kötü oradan -1 zaten @destere 'nin yaptığı reklamlarda eklenince -2 baya eksiyle başlıyor.
başlayacağına emindim seveceğinide tahmin ediyorum hele gareth ı görsen hiç bıramazsın
biz bu diziye @sürgünüm ü etiketlemişmiydik uzun zaman oldu sürgünüm e dizi tavsiye etmedim bunu önereyim belki bu sefer tuttururuz
ne izledinde ne beğenmedin zaten toplam 20 dakika bir saniye tahammül et dizi bitsin sonra yorum yapYoo beğenmedim şuan. Yani jenerik gibi olan şey çok saçmaydı. 2.si çok absürt duruyor hiç gerçekçilik yok.
Dün gece kulağını iyi çınlattım.başlayacağına emindim seveceğinide tahmin ediyorum hele gareth ı görsen hiç bıramazsın
biz bu diziye @sürgünüm ü etiketlemişmiydik uzun zaman oldu sürgünüm e dizi tavsiye etmedim bunu önereyim belki bu sefer tuttururuz
destere sen nerden izliyorsun diziyine izledinde ne beğenmedin zaten toplam 20 dakika bir saniye tahammül et dizi bitsin sonra yorum yap
ne izledinde ne beğenmedin zaten toplam 20 dakika bir saniye tahammül et dizi bitsin sonra yorum yap
dizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dırdestere sen nerden izliyorsun diziyi
gördüm onu birazdan başlarım bugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortamDün gece kulağını iyi çınlattım.
Bu dizide fos çıkmaz umarım. Resurrection'un yeni bölümü çıkmış hatırlatayım.