ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,471
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'nın önde gelen ulusal kanallarından ABC'de geçtiğimiz akşam yepyeni bir dizi başladı.

Pek örneği görülmemiş sıradışı bir yapım olan Galavant bir müzikal komedi.

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizinin her bölümü 20 dakika ve sezon 4 haftada ikişer bölüm şeklinde yayınlanacak...

Dizinin ilk sezonuyla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

galavant_122314_1600.jpg

1x1

Dizi tam beklediğim, istediğim gibi çıktı. :)

Monty Python tarzı absürt bir komedi anlayışı ve müzikal. İki çok sevdiğim tür bir arada daha ne isterim ki. :):)

Fakat şunu da söyleyim bu diziden nefret edecek berbat bulacak da ciddi bir kesim çıkacaktır çünkü azınlığa hitap eden iki türün birleşmesinden oluşuyor.

Bu tarz başka bir dizi olmadığını düşünürsek bulunmaz bir nimet dizi. Daha bölümün başlarından birkaç yerde kahkaha attırdı. Kral karakteri özellikle bomba. :D

Umarım benim gibi seven başkaları da çıkar ve dizi ilgi görür hem forumda hem ülke ve dünya genelinde. :):)

8/10

1x1. Bölüm
çok eğlenceli güzel bir dizi yalnız çok kısa ya nasıl geçtiğini anlamadım :)

kral richard ilginç bir karakter, söylediği şarkı ve yardımcısı garvent le dansedişleri harikaydı :) ama tabikide madalena yı dahada sevdim kadın fazla çıkmadı ama çıktığı her sahnede harikaydı :)
galavant ı reddettiği yer muhteşemdi gal tersköşe oldu içkiye vurdu kendini :)
birde jester adlı soytarıyla olan sahneleri güzeldi , richard a her türlü boynuzu takıyor kadın :)

galavant karakteride bayağı eğlenceli geldi...

dizide tek sevmediğim karakter isabella oldu, çok düz bir yüzü var bazı oyuncular vardır mimikleriyle en ufak sahnelerinde bile unutulmayacak kareler oluşturur , isabella ise aksine çok yerde vardı ama onun konuştuğu hiçbir sahnede akılda kalıcı bişey bulamadım ooyuncu seçimini yanlış yapmışlar gibi :)

@xemrexxx jester la Sid adlı zenci oğlancık senin favorin :)
@Çiğdem- galavant ı kapar:)

bana madalena kaldı :))

ayrıca @sokak sanati na da gareth kaldı :) @Harunnn60 ada isabella yı verelim :)

Son düzenleme:
1x1. Bölüm

kral richard ilginç bir karakter, söylediği şarkı ve yardımcısı garvent le dansedişleri harikaydı :) ama tabikide madalena yı dahada sevdim kadın fazla çıkmadı ama çıktığı her sahnede harikaydı :)
birde jester adlı soytarıyla olan sahneleri güzeldi , richard a her türlü boynuzu takıyor kadın :)

dizide tek sevmediğim karakter isabella oldu, çok düz bir yüzü var bazı oyuncular vardır mimikleriyle en ufak sahnelerinde bile unutulmayacak kareler oluşturur , isabella ise aksine çok yerde vardı ama onun konuştuğu hiçbir sahnede akılda kalıcı bişey bulamadım ooyuncu seçimini yanlış yapmışlar gibi :)

ayrıca @sokak sanati na da gareth kaldı :) @Harunnn60 ada isabella yı verelim :)
ayy sabahtan beridir herkesin ağzında bir galavant gidiyor kim bu galavant :F:F

1x2

Yine eğlenceli bölümdü. Tuttum bu diziyi daha da bırakmam kolay kolay zaten 8 bölüm bir şey. :):)

Bu bölümün müzikalleri ilk bölüme göre biraz daha düşüktü yalnız. :)

En güzel sahneler atlı mızrak dövüşü sahneleriydi sanırım. :D

@destere diziyi beğenmene sevindim. :Z Süresi kısa ama zaten ikişer ikişer yayınlamışlar o yüzden olsa gerek. :):) Isabella ilk bölüm bana da soğuk gelmişti ama bu bölüm daha iyi gibi. Oyunculuk olarak ne kadar iyi anlaşılır ama bence dizinin absürtlüğüne uyum sağlıyor. :)

Bu bölüm birazcık 7'ye de yakındı ama bol verelim. :)

8/10

1x1. Bölüm

Aynen kim bu galavant :F

@Çiğdem-

Geceye The Affair'in final bölümü ve Gotham var. Çarşamba Masters of Sex'in ilk sezonunu bitiririm. Bu diziyi anca Perşembe günü izleyebilirim, gündüz izlemek istemiyorum. :)

ayy sabahtan beridir herkesin ağzında bir galavant gidiyor kim bu galavant :F:F
bir görsen tosbağa gibi bir vatandaş tam senlik:) zaten izlesen diziyi arrow un oliver adlı besili tosbağasını bırakıp direk buna dalarsın :))

sana isabel i verdik sen ne yapıcan galavant ı ? :) bırak o parlakla @Çiğdem- ilgilensin :)

@OzaN ikinci bölümü indirmeye başladım birazdan izlerim :) ayrıca dizinin absürtlüğüne madalena çok iyi uyum sağlamış normalde bu tarz absürt dizilerde güzel kadınlar çok donuk kalır ama madalena işin içinden rahat sıyrılmış gibi :)

1x2. bölüm

ilk bölüme göre daha biraz durgun gibiydi ama @OzaN seninde dediğin gibi isabella biraz daha açılınca dahada hoş durdu sanki :)
ama bir madalena etmez yinede :)

galavant la jean hamm ın ağırçekimli düello sahnesi ve sondaki kral richard ın gareth e sarıldığı sahneler harikaydı , onun haricinde akılda kalıcı bişey yok gibi:)

ayrıca bölümler neden üstüste yayınlanıyo r? bu da marco polo gibi üç günde tüm bölümleri yayınlanacakmı acaba ?

1x1. Bölüm

Çok iğrenç.ss

1x2. bölüm

ilk bölüme göre daha biraz durgun gibiydi ama @OzaN seninde dediğin gibi isabella biraz daha açılınca dahada hoş durdu sanki :)
ama bir madalena etmez yinede :)

galavant la jean hamm ın ağırçekimli düello sahnesi ve sondaki kral richard ın gareth e sarıldığı sahneler harikaydı , onun haricinde akılda kalıcı bişey yok gibi:)

ayrıca bölümler neden üstüste yayınlanıyo r? bu da marco polo gibi üç günde tüm bölümleri yayınlanacakmı acaba ?
Dört haftada 8 bölüm yayınlanacak. Her hafta iki bölüm. Aslında Amerika'da 40 dakikalık ve 4 bölümlük bir mini dizi gibi yayınlanmış olacak. :):)

Tabii reytingler iyi gelirse ikinci sezon da olur. Dün aldığı reytinglere bakılırsa gayet iyi bir ihtimali var. :):)

Dört haftada 8 bölüm yayınlanacak. Her hafta iki bölüm. Aslında Amerika'da 40 dakikalık ve 4 bölümlük bir mini dizi gibi yayınlanmış olacak. :):)

Tabii reytingler iyi gelirse ikinci sezon da olur. Dün aldığı reytinglere bakılırsa gayet iyi bir ihtimali var. :):)
keyifle izliyoruz güzel gidiyor ama bazı sahneleri daha bir tahmin edilemez yapmaları lazım çok açık veriyorlar :) mesela gittikçe galavant la isabel in yakınlaşacağını tahmin ediyorum :)

bir görsen tosbağa gibi bir vatandaş tam senlik:) zaten izlesen diziyi arrow un oliver adlı besili tosbağasını bırakıp direk buna dalarsın :))

sana isabel i verdik sen ne yapıcan galavant ı ? :) bırak o parlakla @Çiğdem- ilgilensin :)

@OzaN ikinci bölümü indirmeye başladım birazdan izlerim :) ayrıca dizinin absürtlüğüne madalena çok iyi uyum sağlamış normalde bu tarz absürt dizilerde güzel kadınlar çok donuk kalır ama madalena işin içinden rahat sıyrılmış gibi :)
yaratıkları mı konu alıyor bu dizi ? :)

keyifle izliyoruz güzel gidiyor ama bazı sahneleri daha bir tahmin edilemez yapmaları lazım çok açık veriyorlar :) mesela gittikçe galavant la isabel in yakınlaşacağını tahmin ediyorum :)
Bazı sahnelerde ters köşe de yapıyorlar. Dizi çok absürt zaten klişelerle dalga geçiyorlar genelde ve bazen kendileri de yapıyorlar. Karmaşık kurgu, tahmin edilemeyecek şeyler beklememek lazım bu diziden. :D
yaratıkları mı konu alıyor bu dizi ? :)
Yaratık olur mu koskoca Valencia krallığını konu alıyor. :D

Bazı sahnelerde ters köşe de yapıyorlar. Dizi çok absürt zaten klişelerle dalga geçiyorlar genelde ve bazen kendileri de yapıyorlar. Karmaşık kurgu, tahmin edilemeyecek şeyler beklememek lazım bu diziden. :D

Yaratık olur mu koskoca Valencia krallığını konu alıyor. :D
mesela kral richard ın tam maçoluğu kaptı dediğimiz yerde koşturup gareth e sarılıp ağlaması ters köşelik bir durumdu ve harikaydı :) öyle sahneler umarım çoğalır :)