ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x4. Bölüm

muhteşem bir bölümdü harikaydı :) kral richard yine bölümün yıldızıydı :)
tam ordu toplayacaklar richard valensia mücevherini nasıl zamanında yutup dışkıyla çıkardığını anlatıyordu? dedim ilk defa hayırlı bir iş yapacak sonra içine etti olayın :) ''şimdi başkası olsa yüzlerce adamla bizi öldürüp mücevheri alır oysa siz çok dürüstsünüz'' diyerek eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdi? ordan kurtulmak için kaçışmaları süperdi :)
yine galavant ın richard ile roberta arasında aşkın derinleşmesi için onca çabası buna rağmen richard ın tüm çabaların içine edişi görülmeye değer sahnelerdi :)

isabellanın tacına fener yerleştirmişler isabella habire sırıtıp duruyor :)
madalenanın davet edildiği yemekte kızartılması kadını çok üzdü neyseki gareth gidip kadınların küpelerini kulaklarıyla birlikte madalenaya getirdide teselli oldu kızcağız :)
roberta ile richard arasında romantik yemekte galavant ın söylediği şarkı güzeldi...

@OzaN dördüncü bölüm yorumun kayıplarda bulamadım yorumunu :)

2x4. Bölüm

muhteşem bir bölümdü harikaydı :) kral richard yine bölümün yıldızıydı :)
tam ordu toplayacaklar richard valensia mücevherini nasıl zamanında yutup dışkıyla çıkardığını anlatıyordu? dedim ilk defa hayırlı bir iş yapacak sonra içine etti olayın :) ''şimdi başkası olsa yüzlerce adamla bizi öldürüp mücevheri alır oysa siz çok dürüstsünüz'' diyerek eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdi? ordan kurtulmak için kaçışmaları süperdi :)
yine galavant ın richard ile roberta arasında aşkın derinleşmesi için onca çabası buna rağmen richard ın tüm çabaların içine edişi görülmeye değer sahnelerdi :)

isabellanın tacına fener yerleştirmişler isabella habire sırıtıp duruyor :)
madalenanın davet edildiği yemekte kızartılması kadını çok üzdü neyseki gareth gidip kadınların küpelerini kulaklarıyla birlikte madalenaya getirdide teselli oldu kızcağız :)
roberta ile richard arasında romantik yemekte galavant ın söylediği şarkı güzeldi...

@OzaN dördüncü bölüm yorumun kayıplarda bulamadım yorumunu :)
Onun yorumu kaynamış arada. :D

2x5. Bölüm

bir önceki bölüme göre biraz durgun olsada yer yer yine richardın katkılarıyla harika işler başarmışlar :)
mesela ejderha tad cooper görülmeye değerdi :))
saftirik richard valencia mücevherini gidip bir kertenkeleyle değiştirmiş :)
galavant ın devlerle karşılaştığı sahne yine güzeldi galavant çukurdan çıkınca devlerden daha uzun bir hale geldi ?
devlerle cücelerin savaşında hepsi aynı boyda olduğu için savaş absürt bir hale geldi :)
nihayet isabella prenses jubile sayesinde fenerli tacın etkisinden kurtuldu

işte karşınızda muhteşem ejderha tad cooper :))

galavant-king-richard-dragon.png

2x6. Bölüm

yine çok iyiydi son sahnede gülme krizine girdim :)

sid in başlattığı ayaklanmada söylediği şarkı halkı ürküttü kale kapısına vardıklarında sid in peşinde tek kişi yoktu :)
gareth in sevdiği hediye dövüşte yaralanmakmış, sırf bu yüzden madalena vatandaşı bara götürdü ama kavğa edecek tek kişi bulamadılar herkesin kendi anneleri hakkında söyledikleri kahkaha attırdı :)
chester wormwood isabella tarafından şutlandı. chesterda soluğu madalenanın yanında aldı valencia ve hortensia krallıkları arasında savaş başlayacak gibi ?
yiyecek olarak richard ın gariban kertenkelesine göz koydu galavant la roberta.... kral kertenkelesini kurtarmak için neler çekiyor :)
son sahne muhteşemdi ya hem sid in attığı kılıcın galavanta saplanması ondanda daha güzeli kral richard ın coşup çocuklara kafa göz daldığı sahne harikaydı :))

2x7. Bölüm

iksir için gerekli kıl ve tek boynuzlu atı yeniden görmek güzel oldu :) savaş tamtamları çalıyor ama isabella çaresiz evleneceği velet çikolatadan balta yapmış :)
ormanın ortasındaki yön gösteren tabelalar harika :) keşke her ormanda öyle aydınlatıcı tabela olsaydı :)
galavantın diriltilmesine yardımcı olan şifacı neo ilginç bir tipti, orda söylediği neo nun söylediği orta yaşlı hiç bir kadınla birlikte olmamış adamın sakal kılı gerekli sözünü duyunca gülme krizine girdim :) tamda o esnada yine baş belası tek boynuzlu at gözüktü ?
ölüm meleğinin hayalarına tekme yediğinde hala bunlar bende ne arıyor dediği yer yine harikaydı :)
isabellanın orduya komuta edecek olması ama savaşacak techizatın oyuncaklardan oluşması kadının şansızlığı , ama son anda sanırım galavant şifacı neo nun zombi ordusuyla yardımına koşacaktır kızın :)
gareth aşk sarhoşu oldu kelebekler eşliğinde dansedip kıvırmaya başladı? madalena ile askerlere yaptıkları konuşma güzeldi:)

2x8. Bölüm

kral richard artık bakire değil :))) harika bir bölümdü aşk için savaşan zombili ordusuyla , isabellanın tencere tavalı ordusuyla ve güzel şarkılar eşliğinde harika bir bölüm izledik :)

son zamanlarda bu kadar keyifle izlediğim başka dizi hatırlamıyorum gerçekten bölümlerin bitmesini istemiyorum çabuk bitiyorlar :) süreyi çok kısa tutmuşlar ..

çalılara takıla takıla ilerleyen zombilerin ayakta durmakta güçlük çeken zombilerin galavant ın aşk için savaşacağız sözünden sonra dimdik ayağa kalkışları harikaydı çok romantik bir ordu :)
madalena ile isabellanın şarkılar eşliğinde atıştığı sahneler yine çok hoştu,
yine kral richard ile robertanın karşılıklı söyledikleri şarkılarda bayağı hoştu bu arada ses olarak şu anda favorim roberta @OzaN kadının çok farklı bir ses tonu var tam ingiliz diyebileceğim bir aksanla çok güzel bir sese sahip :)
kral richard roberta ile çalılar arasında fingirdeşerek ilk defa milli oldu :)

gidişata göre önümüzdeki bölüm büyük savaş gerçekleşecek :)

2x8

Yine güzel bölümdü. @destere ben yarın finali izleyeceğim kısmetse, sen nerelerde kaldın? :(

Isabella ve Madaleine'nin sahneleri, müzikali çok iyiydi. :D

Galavant ve gerçek kral gelip Isabella'yı kurtaracak inşallah. Lakin tam tersi olur ve absürt bir şekilde biterse de şaşırmam. :D

8/10

bir sonraki bölüm final bölümü demişsin ama sanırım bundan sonra iki bölüm daha var ve yayınlanmış durumdalar :)

2x9. Bölüm

jester ın giriş şarkıları ve tahmin edilemeyen sürprizleriyle yine güzel bir bölümdü :)
jester in kısa bir özet geçtiği şarkılar eşliğinde büyük savaş başladı orda jester ın söylediği kendimizi öldürelim karşıdaki orduyu şaşırtalım sözü harikaydı :))

savaş başlangıcında isabellanın söylediği orduyu gaza getiren şarkı güzeldi..
savaş sırasında isabella ile galavant ın ve richard ile gareth in karşılaşıp tokatlaştıkları sahne yine güzeldi :)
kral richard ilk defa doğru hamlelerle savaşa dahil oldu adamın savaşa giderken son çare olarak tad cooper kertenkelesinin ağzından alev çıkarmasını beklediği umutsuz sahneler komikti :)
chester wormwood kraliçe madalenayı tamamen etkisi altına aldı madalena izleme kulübelerinde kalmayı yeğleyerek gareth i küstürdü madalenanın kötü kraliçe profili harika :) yine savaşı resmeden ressam sahnesi komikti ..
gywenne ile vincenzo nun arazisinde gerçekleşen savaş kaçak aşıklar için kötü bir sürpriz oldu..
savaştaki en büyük sürpriz wormwood un büyüyle zombileri her iki orduya saldırtması oldu çareyi bizimkiler isabelanın sarayına kaçarak kurtulmakta buldular :)
son sahnede madalenanın gelip gareth i kendi saflarına çekmeye çalışması başarısızlıkla sonuçlandı..

bakalım sezon finalinde neler bekliyor bizi:)

2x10. Bölüm
Sezon Finali Ya da FİNAL:)

Güzel başladı güzel devam etti ve güzel bir sonla veda etti dizi, aslında daha uzun yıllar devam etmesinden yanaydım ama malesef hakettiği reytingleri alamadı bir türlü ...

richard la gareth in çocukluğunuda gördük gareth küçükkende suratsızın tekiymiş :) richard ise balon gibi bir çocukmuş :)
bizimkileri kurtaran sid oldu .. galavant ın plan proje yaparken sen sen şuraya sen sen buraya gideceksin lafının tam tersi gerçekleşti gibi herkes canı istediği yere gidip savaşıyordu :)
kral richard ile büyücü chester wormwood arasındaki mücadeleye tad cooper adlı kertenkele damga vurdu , kertenkele hasar alınca bizim kral bir coştu zaptedene aşkolsun :)
madalena ile isabella arasındaki mücadelede güzeldi
sonunda herkes mutlu oldu richard robertasını kaptı , isabella ile galavant okyanus kıyısındaki evlerine yerleştiler. sadece madalenanın huysuzluğu gareth in mutlu son yaşamasına engel oldu gibi.. onun haricinde mutlu son diyebiliriz.
en eğlenceli sahne kral richardın ormanda atla giderken trafik polisi tarafından çevrildiği yerdi :)

@OzaN senden altı bölüm sonra başladım diziye senden önce sezon finalini gördüm :) sen kayıplardasın :)

2x9 2x10 (Sürpriz bir yenilenme daha olmazsa Final)

Aslında dün gece izledim iki bölümü de ama yorumu şimdiye kaldı, bugün hiçbir şey yapasım olmayan kötü bir günümdeyim. Neyse. :)

@destere zaten çoğu şeyi söylemiş. Çok güzeldi iki bölüm de ve bol bol güldürdü.

2x9 sonunda burası Game of Thrones değil kimse ölmez yorumu iyiydi. :D

Atla hızlı gitti diye ceza yiyen Richard kahkaha attırdı. :D

@destere senin bahsettiğin orman içindeki yön belirten oklar gerçekten çok iyiler bahsetmeyi unutuyordum hep onlardan. :):)

Tad Cooper sezona damgasını vurdu. :D Tad Cooper'ı korumak için Richard'ın yenilmez bir savaşçıya dönüşmesi çok iyiydi. :)

En sonda olurda sürpriz bir şekilde bir sezon daha yayınlanırsak diye ilerleyen müzikal ve ardından yaşanan bomba gelişme de çok iyiydi. :):)

Final gibi final:

tumblr_o1w51rv3Mm1tsr95ao1_500.gif

Keşke birkaç sezon daha devam etse. Ekranlardaki en orijinal iş, bir sürü komedi dizisi var ama bu kulvarda Galavant'a rakip olabilecek hiçbir iş yok. :)

9/10 9/10

2x9 2x10 (Sürpriz bir yenilenme daha olmazsa Final)

Aslında dün gece izledim iki bölümü de ama yorumu şimdiye kaldı, bugün hiçbir şey yapasım olmayan kötü bir günümdeyim. Neyse. :)

@destere zaten çoğu şeyi söylemiş. Çok güzeldi iki bölüm de ve bol bol güldürdü.

2x9 sonunda burası Game of Thrones değil kimse ölmez yorumu iyiydi. :D

Atla hızlı gitti diye ceza yiyen Richard kahkaha attırdı. :D

@destere senin bahsettiğin orman içindeki yön belirten oklar gerçekten çok iyiler bahsetmeyi unutuyordum hep onlardan. :):)

Tad Cooper sezona damgasını vurdu. :D Tad Cooper'ı korumak için Richard'ın yenilmez bir savaşçıya dönüşmesi çok iyiydi. :)

En sonda olurda sürpriz bir şekilde bir sezon daha yayınlanırsak diye ilerleyen müzikal ve ardından yaşanan bomba gelişme de çok iyiydi. :):)

Final gibi final:

tumblr_o1w51rv3Mm1tsr95ao1_500.gif

Keşke birkaç sezon daha devam etse. Ekranlardaki en orijinal iş, bir sürü komedi dizisi var ama bu kulvarda Galavant'a rakip olabilecek hiçbir iş yok. :)

9/10 9/10

galavantla bir çok ilki yaşadım birincisi müzikalleri sevmem sanıyordum oysa bu diziyi izlerken en çok sevdiğim yerler müzikallerdi :) komedilere bağlanmam sanıyordumda onuda başardı dizi :) keşke uzun yıllar devam etse ama pek bir ümidim yok :) özellikle sona doğru gelecek sezon için umutları olduğunu dile getiriyorlardıda umutsuz bbir şekilde :) birde işte o dediğin sondaki bomba sahne
kertenkele ejderhaya dönüşmüştü artık koyunlarla kuzularla besleniyordu :)
işte böyle bir son aslında onlarında pek devam edecekleri konusunda ümitli olmadıklarına işaret:) çünkü sürpriz bir şekilde devam etse dizi gelecek sezona ejderhalı sahneler nasıl çekecekler? galavant bir game of thrones değil yani bütçeleri yetmez :)

galavantla bir çok ilki yaşadım birincisi müzikalleri sevmem sanıyordum oysa bu diziyi izlerken en çok sevdiğim yerler müzikallerdi :) komedilere bağlanmam sanıyordumda onuda başardı dizi :) keşke uzun yıllar devam etse ama pek bir ümidim yok :) özellikle sona doğru gelecek sezon için umutları olduğunu dile getiriyorlardıda umutsuz bbir şekilde :) birde işte o dediğin sondaki bomba sahne
kertenkele ejderhaya dönüşmüştü artık koyunlarla kuzularla besleniyordu :)
işte böyle bir son aslında onlarında pek devam edecekleri konusunda ümitli olmadıklarına işaret:) çünkü sürpriz bir şekilde devam etse dizi gelecek sezona ejderhalı sahneler nasıl çekecekler? galavant bir game of thrones değil yani bütçeleri yetmez :)
Müzikalleri çoğu kişi sevmiyor bu dizinin bu kadar geri planda olmasının sebebi de bu aslında ama bence müzikaller iyi yapıldıktan sonra izlemesi büyük zevk. Keşke daha çok kişi sevse. :)

Aslında tamamen imkansız değil yeni sezon onayı. Evet reytingleri çok kötü ama eleştirmenler falan baya övüyorlar diziyi, kendi çapında bir hayran kitlesi de var sosyal medyada. Oyuncuları falan da diziye çok bağlı düşük ücretlerle de çalışırlar zaten ünlü isimler değiller. Yeter ki onay alsınlar eminim bir yolunu bulurlar. :D

Müzikalleri çoğu kişi sevmiyor bu dizinin bu kadar geri planda olmasının sebebi de bu aslında ama bence müzikaller iyi yapıldıktan sonra izlemesi büyük zevk. Keşke daha çok kişi sevse. :)

Aslında tamamen imkansız değil yeni sezon onayı. Evet reytingleri çok kötü ama eleştirmenler falan baya övüyorlar diziyi, kendi çapında bir hayran kitlesi de var sosyal medyada. Oyuncuları falan da diziye çok bağlı düşük ücretlerle de çalışırlar zaten ünlü isimler değiller. Yeter ki onay alsınlar eminim bir yolunu bulurlar. :D

umarım devam eder , ayrıca kral richard ı oynayan adam nasıl ünlü olamamış süper oyuncu :) diziyi sevmemde en önemli oyuncuların başını çekiyor richard :)