ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galavant 1x1

İzledim beğenemedim malesef. Büyük yatırım yapmışlar bir müzikal/komedi dizisi için bari bu kadar yatırım yapacağınıza gerçek tarihi dizi yapaydınız iyi olurdu. :D

@OzaN 2 türün Birleşmesini çok beğenmiş ama bizim ülkemizde de böyle bir dizi yapılmışti. Gani Müjde imzalı Harem dizisi dersem hatırlar herkes tek eksik bizim Harem dizisinde müzik yoktu. :D Diziyi izlerken aklıma o geldi. :X

Neyse 2.Bölümü ızleyecegim bende herkes gibi kral'ı beğendim.
@destere

6/10
Ben zaten ilk izlediğimde hatta fragmanı izlediğimde benzettim Harem'e. :) Harem de bence fena dizi değildi ama tabii süresinden dolayı izlenilir değildi. Galavant'ta olup diğerlerinde olmayan müzikal. Çoğu kişi müzikal sevmiyor o nedenle izleyen çoğu kişinin beğenmemesi normal. :)

Galavant 1x1

İzledim beğenemedim malesef. Büyük yatırım yapmışlar bir müzikal/komedi dizisi için bari bu kadar yatırım yapacağınıza gerçek tarihi dizi yapaydınız iyi olurdu. :D

@OzaN 2 türün Birleşmesini çok beğenmiş ama bizim ülkemizde de böyle bir dizi yapılmışti. Gani Müjde imzalı Harem dizisi dersem hatırlar herkes tek eksik bizim Harem dizisinde müzik yoktu. :D Diziyi izlerken aklıma o geldi. :X

Neyse 2.Bölümü ızleyecegim bende herkes gibi kral'ı beğendim.
@destere

6/10
birinci bölümü muhteşem bulup beğenmene sevindim sen bu hızla ve şevkle 2 güne sezonu bitirirsin :) madalena bir tanedir benim favorimdir :) ona dokunma :))

Hahah :F 2.sezon kesin değilmiş sanırım. :D
farketmez ya ikinci sezonun kesinliğinden bize ne biz yayınlanan sezonu değerlendirelim yeterli ? ama biraz sabret erken pes etme çok güzel sahneler çıkıyor arada :) özellikle madalenanın azgın hallerini seviyorum :)

farketmez ya ikinci sezonun kesinliğinden bize ne biz yayınlanan sezonu değerlendirelim yeterli ? ama biraz sabret erken pes etme çok güzel sahneler çıkıyor arada :) özellikle madalenanın azgın hallerini seviyorum :)
İzlediğin bir dizi daha iptal olma tehlikesi ile karşı karşıya akşam-sabah gelir haberi. :)

İkinci sezon afişimiz çıkmış. :D @destere

3 Ocak'ta başlıyormuş, az kaldı. :Z

1448142358.jpg

harika haber bu diziye başlatacak bir kaç arkadaş daha bulmam şart böyle bir dizi yeterince forumda ilgi görmüyor çalışmalarıma şimdiden başlayayım ocağa kadar üç beş kişi bulurum :))
@Harunnn60 @MelankoliK @Çiğdem- dizimiz başlıyor hazırlıklı olun :)
İnşallah başarılı olabilirsin, eşi benzeri olmayan bir dizi. :D

nerden benim dizim oluyor beee daha ne olduğunu bilmiyorum :F:F:F
İlk bölüm bana çok absürt gelmişti. :A
ilk bölüm absürt gelecek tabi dizinin kendisi absürt komedi :) hem çok eylenceli hem çok kısa sürüyor bölümler 25 dakika su gibi akıyor izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz .. hem ekstradan birde fantastik dizi çiğdem sevecektir zaten başlasa bir inat etmese karadeniz keçisi :))

ilk bölüm absürt gelecek tabi dizinin kendisi absürt komedi :) hem çok eylenceli hem çok kısa sürüyor bölümler 25 dakika su gibi akıyor izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz .. hem ekstradan birde fantastik dizi çiğdem sevecektir zaten başlasa bir inat etmese karadeniz keçisi :))
ayy bu aralar kendi dizileirme bile yetişemiyorum birde senin 1 bölümlük dizilerin çıkıyor ortaya :F:F:F

ayrıca neresi fantastik konusu ne :F:F:F

Valla bilmiyorum ya. :D @Çiğdem- izlerse bende izlerim diyeyim de topu Çiğdem'e atayım. :A:A

ayy bu aralar kendi dizileirme bile yetişemiyorum birde senin 1 bölümlük dizilerin çıkıyor ortaya :F:F:F

ayrıca neresi fantastik konusu ne :F:F:F

kraliçeye aşık olan galavantla kral arasında geçen diyaloğlar aşna fişneler falan işte ama bir izle çok beğeneceksin:)

Valla bilmiyorum ya. :D @Çiğdem- izlerse bende izlerim diyeyim de topu Çiğdem'e atayım. :A:A
@çiğdem- duydunmu ?? bak harun senin yüzünden başlamıyormuş diziye bir ilk bölüme mutlaka bak bırakamayacaksın :)

harika haber bu diziye başlatacak bir kaç arkadaş daha bulmam şart böyle bir dizi yeterince forumda ilgi görmüyor çalışmalarıma şimdiden başlayayım ocağa kadar üç beş kişi bulurum :))
@Harunnn60 @MelankoliK @Çiğdem- dizimiz başlıyor hazırlıklı olun :)

nerden benim dizim oluyor beee daha ne olduğunu bilmiyorum :F:F:F
@destere @Çiğdem- e katılıyorum nereden bizim dizi oluyor :))