Sen var ya haftada birmişbaşlarsanız sizin diziniz olur onu demek istemişimdir bence ? aslında haftada bir cevap verdiğin için o zaman ne düşünerek bu mesajı yazmışım onu unuttum aslına bakarsan yazmışsam bir mantığı vardır mutlaka ))
Sen var ya haftada birmişbaşlarsanız sizin diziniz olur onu demek istemişimdir bence ? aslında haftada bir cevap verdiğin için o zaman ne düşünerek bu mesajı yazmışım onu unuttum aslına bakarsan yazmışsam bir mantığı vardır mutlaka ))
Oo kaç gündür bekliyoruz ya daha 3-4 gün önce diğer konuda yazmıştık. Ben geç bile kaldım dedim izlemişsindir sen ama.dizinin başladığından haberim yok etiketlemeyi bile yapmamışsın @OzaN ? neyse kendi çabamla buldum seni geçerim yakında
daisy senin ilgi alanın2x1. Bölüm
harika başlangıç özellikle iki üç sahnesi muhteşemdi
ilk şarkıları yeni sezon üzerineydi zaten @OzaN ikinci sezon onayı onlar içinde bayağı sürpriz olmuşki yeni sezona dair umutlarını paylaştılar
kraliçe madalena ile gareth in halkı dinledikleri sahne özellikle tavuklu yer harikaydı madalenanın çözümüde müthişti
galavantla kral richard ın büyülü ormanda girdikleri bardaki kraliçe tarafından başlatılan müzikal şov harikaydı
en çok güldüğüm yer ise kaçışlarında kulandıkları kadınlar tuvaletinin bahçeye açılan kapısı ? ortamda kadın olmadığı için sadece kapı yapmışlar ama o kapıyı kimse kapatmayı akıl etmemiş nedense kapının ardı orman?
@xemrexxx dizide downton un daisy si Sophie McShera burda gwynne rolünde... birde yine downton un robert ı Hugh Bonneville de korsanlar kralı rolünde
Onu çözemedik fazla üstelememek gerek.2x2. Bölüm
her dakikası muhteşemdi
sonlara doğru gülme krizine girdim
isabellanın kaçışında korumaların komik devir teslim töreni
isabellanın tılsımı ve ilk öpücük üzerine söylediği mayalı küflü pasaklı nemli şarkı
madelena ile gareth in anlaşamamakta anlaştıkları yer sonunda yardımcıyı pencereden şutladılar
sihirli küreye bakan büyücü edwin in cep telefonu gibi çalan küresi .
ve en muhteşem yerlerinden biri isabella ile galavantın sihirli küreyi ve tılsımı görüntülü cep telefonu gibi kullanırken kelimelerin isabel e yanlış yansıması ineğe söylediği tüm sözlerin isabella ya söylenmiş olması
tek boynuzlu atın bir türlü kral richard ın peşini bırakmadığı sahne (sebebi ise daha komikti kralın milli olmadığını anlamıştı at ) ve son olarak şato yerine şatonun sadece izinin belli olduğu yer ..
@OzaN isabella yıllarca tılsımı neresinde saklamış tüm ısrarlara rağmen bir türlü açıklamadı kız aklıma çok değişik fikirler geliyor o tılsımı isabella neresinde saklamış olabilirki ?
Bence sakladığı yer çok müstehcendiOnu çözemedik fazla üstelememek gerek.
2x8
Yine güzel bölümdü. @destere ben yarın finali izleyeceğim kısmetse, sen nerelerde kaldın?
Isabella ve Madaleine'nin sahneleri, müzikali çok iyiydi.
Galavant ve gerçek kral gelip Isabella'yı kurtaracak inşallah. Lakin tam tersi olur ve absürt bir şekilde biterse de şaşırmam.
8/10
Ben de benzer durumdayım da Galavant istisnalardan biri oldu. Her akşam bir bölüm komedi dizisi izleyip, sonra filmlere dalıyorum.filmlere daldım tüm dizilere ara verdim bu yüzden çok yakında son hızla dizilere tekrar döneceğim
Gerçek kralın kılıcı. Kehanete göre sadece krallığı gerçek hak eden kişi o kılıcı kullanabiliyor.2x3.
kaldığımız yerden maceraya devam ediyoruz
kral king in kalesi talana uğramış orda söylediği şarkılar falan güzeldşi aslında ben madalenayı daha çok beğeniyorum ama ne işse isabela çok daha fazla gözüküyor oysa madalena herşeyiyle harika şarkısı konuşması tavrı hali dörtdörtlük
kral richard ı kimsenin tanımayıp galavantı tanımaları süperdi richard a halk kanka diyor.. oylamayla orduya katılacak tek asker buldular o da kadın
gareth in richard lı kabuslarıda güzeldi
şu kılıçta bir sihir var ikide bir parlıyor kılıç @OzaN ama daha çözemedim işi ?
Gerçek kralın kılıcı. Kehanete göre sadece krallığı gerçek hak eden kişi o kılıcı kullanabiliyor.