ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır :)

gördüm onu birazdan başlarım:) bugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortam :)
dur bir bakayım o zman :D

dizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır :)

gördüm onu birazdan başlarım:) bugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortam :)
The Affair'i izledikten sonra Resurrection'a haksızılık yaptığımı anladım. :)
Resurrection, The Affair'in yanında baş yapıt gibi. :)

Bu tarz dizileri sevmediğimi gördüm yine. Zaten izlemeyecektim beğenmemem iyi oldu.:F
Dizinin müzical kısmı fiyasko bence. Çok vasat birde rahat 5 dakika oluyor hiç çekilmez.
Aradaki esprilere güldüm diyebilirim bazı absürtlükler hoştu ama bağlayamaz bu dizi beni.

Neyse işin hulasası izlenecek bir dizi değil.:A İlk ve son puanım 5.5/10

Bu tarz dizileri sevmediğimi gördüm yine. Zaten izlemeyecektim beğenmemem iyi oldu.:F
Dizinin müzical kısmı fiyasko bence. Çok vasat birde rahat 5 dakika oluyor hiç çekilmez.
Aradaki esprilere güldüm diyebilirim bazı absürtlükler hoştu ama bağlayamaz bu dizi beni.

Sağlık olsun en azından şansımızı denedik.

Müzikal nasıl sevilmez anlamıyorum ya çoğunluk sevmiyor ama ben bayılıyorum. :D (Benim de beğenmediğim 1-2 müzikal örneği vardı gerçi. :D)

Sağlık olsun en azından şansımızı denedik.

Müzikal nasıl sevilmez anlamıyorum ya çoğunluk sevmiyor ama ben bayılıyorum. :D (Benim de beğenmediğim 1-2 müzikal örneği vardı gerçi. :D)

Sıkıcı gelmiyormu gerçekten saçma sapan sözleri uydurmaya falan çalışıyorlar. Atladım zaten o kısımlar.:F

Sıkıcı gelmiyormu gerçekten saçma sapan sözleri uydurmaya falan çalışıyorlar. Atladım zaten o kısımlar.:F
Sözler falan umrumda değil müziklerinden ve aynı anda sergilenen performanstan büyük keyif alıyorum. :):)

Sıkıcı müzikal de olabilir tabii ama iyiyse niye sıkıcı olsun. :):)

Sözler falan umrumda değil müziklerinden ve aynı anda sergilenen performanstan büyük keyif alıyorum. :):)

Sıkıcı müzikal de olabilir tabii ama iyiyse niye sıkıcı olsun. :):)

Yaa bu tarzların hepsi aynı en son Frozen'de izlemiştim aynıydı yani baya sıkılmıştım.:X

espriler güzeldi işte hazır elin değimişken ikinci bölümüde izleyeydin :) favorin gatreth i nasıl buldun :)

çatlak kralla gareth muhteşem ikili gibi duruyorlar sen istersen birde ikinci bölümünü izle hem ikinci bölümde esmer kızda bayağı yeteneğini gösteriyor :))

Yok yaa dediğim gibi o melodilileştirilmiş sözler saçma geliyor ve bayıyor beni.:( Hiç vakit kaybetmeyelim zaten Agent Center'a bakacağım şimdi.:X

Yok yaa dediğim gibi o melodilileştirilmiş sözler saçma geliyor ve bayıyor beni.:( Hiç vakit kaybetmeyelim zaten Agent Center'a bakacağım şimdi.:X
la agentte bir fok yok:) hazır buna başlamışkn kaçırma :)
ayrıca sen müzikalde niye alt yazıyı takip ediyorsunki orjinal haliyle izle altyazıya bakman gerekmiyor zaten konuyla alakası yokki şarkı sözlerinin :)

la agentte bir fok yok:) hazır buna başlamışkn kaçırma :)
ayrıca sen müzikalde niye alt yazıyı takip ediyorsunki orjinal haliyle izle altyazıya bakman gerekmiyor zaten konuyla alakası yokki şarkı sözlerinin :)

O daha saçma o zaman.:F Ben bir hikaye bekliyorum o kısımda.:F

Başladık artık. Zaten Peggy bu dizinin tamamına bedeldir her halde.:A

O daha saçma o zaman.:F Ben bir hikaye bekliyorum o kısımda.:F

Başladık artık. Zaten Peggy bu dizinin tamamına bedeldir her halde.:A
agent başladımı ki ? başladıysa ilk bölümüne bende bir göz atayım :) hem peggy meggy diyorsun sanki benlik bişey bulmuşsun gibi bir hisse kapıldım :)

1x3

Bu bölüm diğer bölümlere göre biraz zayıftı ama IMDb puanına bakılırsa 4. bölüm çok daha iyiymiş. (Herkes benimle aynı fikirdeymiş bu bölümün zayıflığı konusunda)

Yine eğlenceli anlar vardı tabii ki ama hem Galavant'ı az gördük hem de bölümün ana konusu pek eğlenceli değildi. :)

7/10