dur bir bakayım o zmandizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır
gördüm onu birazdan başlarım bugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortam
dur bir bakayım o zmandizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır
gördüm onu birazdan başlarım bugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortam
The Affair'i izledikten sonra Resurrection'a haksızılık yaptığımı anladım.dizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır
kişiden kişiye değişir? bence bir ruth wilson tek başına bir yapıt konuya bile gerek yokThe Affair'i izledikten sonra Resurrection'a haksızılık yaptığımı anladım.
Resurrection, The Affair'in yanında baş yapıt gibi.
Sağlık olsun en azından şansımızı denedik.Bu tarz dizileri sevmediğimi gördüm yine. Zaten izlemeyecektim beğenmemem iyi oldu.
Dizinin müzical kısmı fiyasko bence. Çok vasat birde rahat 5 dakika oluyor hiç çekilmez.
Aradaki esprilere güldüm diyebilirim bazı absürtlükler hoştu ama bağlayamaz bu dizi beni.
Neyse işin hulasası izlenecek bir dizi değil. İlk ve son puanım 5.5/10
Sağlık olsun en azından şansımızı denedik.
Müzikal nasıl sevilmez anlamıyorum ya çoğunluk sevmiyor ama ben bayılıyorum. (Benim de beğenmediğim 1-2 müzikal örneği vardı gerçi. )
Sözler falan umrumda değil müziklerinden ve aynı anda sergilenen performanstan büyük keyif alıyorum.Sıkıcı gelmiyormu gerçekten saçma sapan sözleri uydurmaya falan çalışıyorlar. Atladım zaten o kısımlar.
Sözler falan umrumda değil müziklerinden ve aynı anda sergilenen performanstan büyük keyif alıyorum.
Sıkıcı müzikal de olabilir tabii ama iyiyse niye sıkıcı olsun.
O da muhteşemdi. En harikası ise Les Misérables idi.Yaa bu tarzların hepsi aynı en son Frozen'de izlemiştim aynıydı yani baya sıkılmıştım.
O da muhteşemdi. En harikası ise Les Misérables idi.
espriler güzeldi işte hazır elin değimişken ikinci bölümüde izleyeydin favorin gatreth i nasıl buldunBu tarz dizileri sevmediğimi gördüm yine. Zaten izlemeyecektim beğenmemem iyi oldu.
Dizinin müzical kısmı fiyasko bence. Çok vasat birde rahat 5 dakika oluyor hiç çekilmez.
Aradaki esprilere güldüm diyebilirim bazı absürtlükler hoştu ama bağlayamaz bu dizi beni.
Neyse işin hulasası izlenecek bir dizi değil. İlk ve son puanım 5.5/10
espriler güzeldi işte hazır elin değimişken ikinci bölümüde izleyeydin favorin gatreth i nasıl buldun
çatlak kralla gareth muhteşem ikili gibi duruyorlar sen istersen birde ikinci bölümünü izle hem ikinci bölümde esmer kızda bayağı yeteneğini gösteriyor )Pek sevimli bulmadım favori olursa çatlak kral bence iyiydi.
çatlak kralla gareth muhteşem ikili gibi duruyorlar sen istersen birde ikinci bölümünü izle hem ikinci bölümde esmer kızda bayağı yeteneğini gösteriyor )
la agentte bir fok yok hazır buna başlamışkn kaçırmaYok yaa dediğim gibi o melodilileştirilmiş sözler saçma geliyor ve bayıyor beni. Hiç vakit kaybetmeyelim zaten Agent Center'a bakacağım şimdi.
la agentte bir fok yok hazır buna başlamışkn kaçırma
ayrıca sen müzikalde niye alt yazıyı takip ediyorsunki orjinal haliyle izle altyazıya bakman gerekmiyor zaten konuyla alakası yokki şarkı sözlerinin
agent başladımı ki ? başladıysa ilk bölümüne bende bir göz atayım hem peggy meggy diyorsun sanki benlik bişey bulmuşsun gibi bir hisse kapıldımO daha saçma o zaman. Ben bir hikaye bekliyorum o kısımda.
Başladık artık. Zaten Peggy bu dizinin tamamına bedeldir her halde.
agent başladımı ki ? başladıysa ilk bölümüne bende bir göz atayım hem peggy meggy diyorsun sanki benlik bişey bulmuşsun gibi bir hisse kapıldım