dur bir bakayım o zmandizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır
gördüm onu birazdan başlarımbugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortam
![]()
dur bir bakayım o zmandizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır
gördüm onu birazdan başlarımbugün süper bir gün gotham harikaydı galavant yine harikaydı şimdide resurrectionla daha da bir şenlenecek ortam
![]()
The Affair'i izledikten sonra Resurrection'a haksızılık yaptığımı anladım.dizigold dan @OzaN ın tavsiyesiyle buldum siteyi benim normal sitem dizibox dır
![]()
kişiden kişiye değişir? bence bir ruth wilson tek başına bir yapıt konuya bile gerek yokThe Affair'i izledikten sonra Resurrection'a haksızılık yaptığımı anladım.
Resurrection, The Affair'in yanında baş yapıt gibi.![]()
Sağlık olsun en azından şansımızı denedik.Bu tarz dizileri sevmediğimi gördüm yine. Zaten izlemeyecektim beğenmemem iyi oldu.
Dizinin müzical kısmı fiyasko bence. Çok vasat birde rahat 5 dakika oluyor hiç çekilmez.
Aradaki esprilere güldüm diyebilirim bazı absürtlükler hoştu ama bağlayamaz bu dizi beni.
Neyse işin hulasası izlenecek bir dizi değil.İlk ve son puanım 5.5/10
Sağlık olsun en azından şansımızı denedik.
Müzikal nasıl sevilmez anlamıyorum ya çoğunluk sevmiyor ama ben bayılıyorum.(Benim de beğenmediğim 1-2 müzikal örneği vardı gerçi.
)
Sözler falan umrumda değil müziklerinden ve aynı anda sergilenen performanstan büyük keyif alıyorum.Sıkıcı gelmiyormu gerçekten saçma sapan sözleri uydurmaya falan çalışıyorlar. Atladım zaten o kısımlar.![]()
Sözler falan umrumda değil müziklerinden ve aynı anda sergilenen performanstan büyük keyif alıyorum.
Sıkıcı müzikal de olabilir tabii ama iyiyse niye sıkıcı olsun.![]()
O da muhteşemdi. En harikası ise Les Misérables idi.Yaa bu tarzların hepsi aynı en son Frozen'de izlemiştim aynıydı yani baya sıkılmıştım.![]()
O da muhteşemdi. En harikası ise Les Misérables idi.![]()
espriler güzeldi işte hazır elin değimişken ikinci bölümüde izleyeydinBu tarz dizileri sevmediğimi gördüm yine. Zaten izlemeyecektim beğenmemem iyi oldu.
Dizinin müzical kısmı fiyasko bence. Çok vasat birde rahat 5 dakika oluyor hiç çekilmez.
Aradaki esprilere güldüm diyebilirim bazı absürtlükler hoştu ama bağlayamaz bu dizi beni.
Neyse işin hulasası izlenecek bir dizi değil.İlk ve son puanım 5.5/10
espriler güzeldi işte hazır elin değimişken ikinci bölümüde izleyeydinfavorin gatreth i nasıl buldun
![]()
çatlak kralla gareth muhteşem ikili gibi duruyorlar sen istersen birde ikinci bölümünü izle hem ikinci bölümde esmer kızda bayağı yeteneğini gösteriyorPek sevimli bulmadım favori olursa çatlak kral bence iyiydi.![]()
çatlak kralla gareth muhteşem ikili gibi duruyorlar sen istersen birde ikinci bölümünü izle hem ikinci bölümde esmer kızda bayağı yeteneğini gösteriyor)
la agentte bir fok yokYok yaa dediğim gibi o melodilileştirilmiş sözler saçma geliyor ve bayıyor beni.Hiç vakit kaybetmeyelim zaten Agent Center'a bakacağım şimdi.
![]()
la agentte bir fok yokhazır buna başlamışkn kaçırma
ayrıca sen müzikalde niye alt yazıyı takip ediyorsunki orjinal haliyle izle altyazıya bakman gerekmiyor zaten konuyla alakası yokki şarkı sözlerinin![]()
agent başladımı ki ? başladıysa ilk bölümüne bende bir göz atayımO daha saçma o zaman.Ben bir hikaye bekliyorum o kısımda.
Başladık artık. Zaten Peggy bu dizinin tamamına bedeldir her halde.![]()
agent başladımı ki ? başladıysa ilk bölümüne bende bir göz atayımhem peggy meggy diyorsun sanki benlik bişey bulmuşsun gibi bir hisse kapıldım
![]()