heyecan kaçmadıda zaman bulamıyorum
işte biriksin üç beş bölüm yarım günde hallederimBeni 20 dakika diye ikna ediyordun.
işte biriksin üç beş bölüm yarım günde hallederim
@sokak sanati bak burda delilli ispatlı şekilde duruyor 4 bölüm izlemişim sadece son 5. bölümü daha izlemedim yeni çıkmış
20 dakikanın tümünde aynı kalite yok ama en az bir 10 dakikasında rahatça güldürebiliyor bu on dakikanın içinde en az bir iki dakikasındada kahkaha attırabiliyor bu ikidakıkanın içinde en az bir 30 saniye insan gülmekten kendine kaçırabilir o derece bu 30 saniyenin içindede bir 3 saniye vvarki hiç anlatılmaz yaşanır yani )Tamam tamam ama sende çok sevmiyormuşsun itiraf ettin.
20 dakikanın tümünde aynı kalite yok ama en az bir 10 dakikasında rahatça güldürebiliyor bu on dakikanın içinde en az bir iki dakikasındada kahkaha attırabiliyor bu ikidakıkanın içinde en az bir 30 saniye insan gülmekten kendine kaçırabilir o derece bu 30 saniyenin içindede bir 3 saniye vvarki hiç anlatılmaz yaşanır yani )
5. bölümü izle harikaydıDemekki ilk bölümde öyle bir şey yoktu.
1x5. bölüm
güzeldi yer yer yine harikaydı ..yani saat dokuzda esprisi harikaydı bence @OzaN
en son gölge terkettiğinde ay çıktığında, yani saat dokuzda
kurbağalar ötüşüp karğalar çığırdığında, yani saat dokuzda ,
tazılar ulumaya başlayıp kurtlar dansettiğinde, yani saat dokuzda )
dizide downton abbey in daise si de vardı bu bölüm @xemrexxx , Sophie McShera gwynne karakteriyle yine kalbimizi kazandı
havalı şeyleri richard yerine gareth ,in kapması da komik yerlerdendi
müzikalde rahipleri beğendim birde tabiki madalena
5. bölümü izle harikaydı
çok fazla düşünüyorsun? oysa benim tavsiyelerimde hiç boş çıkmaz ben @cevaa gibi insanı agent carterlara sürüklemem benim dizilerde konu bulamazsan bakılacak şey bulursun, bakılacak şey bile yoksa fantazi dünyasına açıktır benim diziler, bu dizide ise hem fantazi hem bakılacak şey hemde komik sahneler bir aradaSenin tavsiyelerini 2 kere düşünüyorum artık.
Bu arada saat 9 esprisi bence de güzeldi, ben unutmuşum bahsetmeyi.çok fazla düşünüyorsun? oysa benim tavsiyelerimde hiç boş çıkmaz ben @cevaa gibi insanı agent carterlara sürüklemem benim dizilerde konu bulamazsan bakılacak şey bulursun, bakılacak şey bile yoksa fantazi dünyasına açıktır benim diziler, bu dizide ise hem fantazi hem bakılacak şey hemde komik sahneler bir arada
bu arada @OzaN koptu gidiyor 6. bölümüde izlemiş ben o kadar hızlı değilim
birde şimdi hatırladım sid in fermuar espriside güzeldiBu arada saat 9 esprisi bence de güzeldi, ben unutmuşum bahsetmeyi.
Onu hatırlamadım ben ya, kaçırmış olabilirim.birde şimdi hatırladım sid in fermuar espriside güzeldi