ABC Galavant - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x3

bir kaç güzel komik sahne dışında durgundu

özellikle kral richard ın
hadımla dalğa geçtiği sahne hadımın jester la kraliçe arasında bişeyler olduğunu rizhard ın mal olduğunu söylediği sahne

galavant sid ve isabelli kısımlar sıkıcıydı şarkılar iyi değildi

1x4

Önceki bölümde söylediklerimi unutturdu, üçüncü bölüme göre çok daha iyiydi. :):)

Özellikle bu bölümdeki müzikallere bayıldım. :D En çok da "together" temalı üçlünün baştaki müzikali harikaydı.

Korsanlar ayrıca komikti. Bayılıyorum bu dizinin absürtlüğüne. :D

Son olarak da tabii ki kralımızdan bahsetmek gerek. O da ne kadar renkli bir karakter olduğunu bir kez daha gösterdi.

Çok eğlenceliydi "fıkrasına gülünmeyen kral durumu" :D

Birkaç sıkıcı sahne olmasa 9 verecektim ama 9'u ucundan kaçırarak:

8/10

1x4. bölüm

bir önceki bölüme göre çok çok iyiydi

korsanlar kralı downton abbey in başrolünde oynayan hugh boneville idi, bu adam downton da çok ciddi ama diğer dizilerde nerde gördüysem harika bir komedyen :) hatta da vinci demonds un ilk bölümünde vurulan kişide bu adamdı sanırım ingiliz yapımı tüm dizilere davet ediliyor :)

ayağı bağlı galavantın ayağındaki ipi önce kılıçla kesmeye çalışan sonra eğilerek dişleriyle düğümü açmaya çalışan korsanlar kralı muhteşemdi :))
kral richard başka bir alem, karısıyla arayı düzeltmek için madalena nın oynaştığı jester ı öldüreceğine ondan şaka dersleri almayı tercih etti

richard ın yardımcısı gareth de komik bir karakter , isabel ile sid e bir türlü ısınamadım :)

1x5

Well, well, well. :D İyiydi bölüm genel olarak.

Müzikaller güzeldi, bazı yerlerde sesli güldürdü yine. :D

Galavant ile kralın karşılaştığı yerde kral epey güldürdü. :D

Kralın prensese ailesiyle ilgili yaptığı korkunç şaka da komikti. :D

8/10

@sokak sanati bak burda delilli ispatlı şekilde duruyor 4 bölüm izlemişim sadece son 5. bölümü daha izlemedim yeni çıkmış :)

Tamam tamam ama sende çok sevmiyormuşsun itiraf ettin.:A
20 dakikanın tümünde aynı kalite yok ama en az bir 10 dakikasında rahatça güldürebiliyor bu on dakikanın içinde en az bir iki dakikasındada kahkaha attırabiliyor bu ikidakıkanın içinde en az bir 30 saniye insan gülmekten kendine kaçırabilir o derece bu 30 saniyenin içindede bir 3 saniye vvarki hiç anlatılmaz yaşanır yani :))

20 dakikanın tümünde aynı kalite yok ama en az bir 10 dakikasında rahatça güldürebiliyor bu on dakikanın içinde en az bir iki dakikasındada kahkaha attırabiliyor bu ikidakıkanın içinde en az bir 30 saniye insan gülmekten kendine kaçırabilir o derece bu 30 saniyenin içindede bir 3 saniye vvarki hiç anlatılmaz yaşanır yani :))

Demekki ilk bölümde öyle bir şey yoktu.:F

1x5. bölüm

güzeldi yer yer yine harikaydı ..
yani saat dokuzda esprisi harikaydı bence @OzaN :)
en son gölge terkettiğinde ay çıktığında, yani saat dokuzda
kurbağalar ötüşüp karğalar çığırdığında, yani saat dokuzda ,
tazılar ulumaya başlayıp kurtlar dansettiğinde, yani saat dokuzda :))

dizide downton abbey in daise si de vardı bu bölüm @xemrexxx , Sophie McShera gwynne karakteriyle yine kalbimizi kazandı :)

havalı şeyleri richard yerine gareth ,in kapması da komik yerlerdendi:)

müzikalde rahipleri beğendim birde tabiki madalena :)

Demekki ilk bölümde öyle bir şey yoktu.:F
5. bölümü izle harikaydı :)

1x5. bölüm

güzeldi yer yer yine harikaydı ..
yani saat dokuzda esprisi harikaydı bence @OzaN :)
en son gölge terkettiğinde ay çıktığında, yani saat dokuzda
kurbağalar ötüşüp karğalar çığırdığında, yani saat dokuzda ,
tazılar ulumaya başlayıp kurtlar dansettiğinde, yani saat dokuzda :))

dizide downton abbey in daise si de vardı bu bölüm @xemrexxx , Sophie McShera gwynne karakteriyle yine kalbimizi kazandı :)

havalı şeyleri richard yerine gareth ,in kapması da komik yerlerdendi:)

müzikalde rahipleri beğendim birde tabiki madalena :)

5. bölümü izle harikaydı :)

Senin tavsiyelerini 2 kere düşünüyorum artık.:F

1x6

Diziye ilk başladığımdan beri en çok beklediğim bölüm bu bölümdü ama beklediğime değmedi doğrusu. :D

Bekleme sebebim Ricky Gervais'in konuk oyuncu olacak olmasıydı ama Xanax rolünde enteresan bir karakteri canlandırsa da pek sevemedim hatta bu bölümün en sıkıcı yeriydi merakla beklediğim kısım. :(

Olaylar gelişmeye başladı bölümde iyice. :)

Galavant ile Isabella'nın müzikali harikaydı. :D

Isabella'yı da Galavant'a karşı acımasız olsa da seviyorum. Baya renkli bir karakter o da. :D Kral Isabella'yı karşısına aldı ama sonunda beklemediği sürprizle karşılaştı. Xanax'lı kısımları iyi bağlamışlar oraya. :):)

Önceki bölüm 9'a yakın 8'di bu sefer 7'ye yakın 8. :)

Bu arada IMDb puanı 7.3'tü bir ara ama 7.6'ya kadar yükselmiş. :Z

8/10

Senin tavsiyelerini 2 kere düşünüyorum artık.:F
çok fazla düşünüyorsun? oysa benim tavsiyelerimde hiç boş çıkmaz ben @cevaa gibi insanı agent carterlara sürüklemem :) benim dizilerde konu bulamazsan bakılacak şey bulursun, bakılacak şey bile yoksa fantazi dünyasına açıktır benim diziler, bu dizide ise hem fantazi hem bakılacak şey hemde komik sahneler bir arada :)

bu arada @OzaN koptu gidiyor 6. bölümüde izlemiş ben o kadar hızlı değilim :)

çok fazla düşünüyorsun? oysa benim tavsiyelerimde hiç boş çıkmaz ben @cevaa gibi insanı agent carterlara sürüklemem :) benim dizilerde konu bulamazsan bakılacak şey bulursun, bakılacak şey bile yoksa fantazi dünyasına açıktır benim diziler, bu dizide ise hem fantazi hem bakılacak şey hemde komik sahneler bir arada :)

bu arada @OzaN koptu gidiyor 6. bölümüde izlemiş ben o kadar hızlı değilim :)
Bu arada saat 9 esprisi bence de güzeldi, ben unutmuşum bahsetmeyi. :D