MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

Mantık var ama sizin anlayabileceğinizi sanmıyorum :)
cnm oylamaya bu akşam başlayalım herkes parçasını gönderirse
bu haftaya geç başladık bu hafta bitincede 6 gün ara vericez oyüzden bu haftayı çok geçiktirmeyelim bu akşama kadar parçaları yollasınlar oylamaya baslayalım sonuclar zaten pazartesiye kalıcak bari şarkı gödnermeyi yarına brakıp sonucları salıya kaydırmayalım 🙂🙂🙂

cnm oylamaya bu akşam başlayalım herkes parçasını gönderirse
bu haftaya geç başladık bu hafta bitincede 6 gün ara vericez oyüzden bu haftayı çok geçiktirmeyelim bu akşama kadar parçaları yollasınlar oylamaya baslayalım sonuclar zaten pazartesiye kalıcak bari şarkı gödnermeyi yarına brakıp sonucları salıya kaydırmayalım 🙂🙂🙂
Aynen bugün 23.00 gibi başlatacağım oylamayı.Tabi herkes şarkısını daha erken gönderirse daha erken başlatırım :)

parçamı nasıl bu hafta için 😵😵😵
Geçen haftaya göre düşüş var :(
Şarkını daha bana yollamamışsın bu arada.

elendikten sonra tasarrufa ne gerek var:A neyse bu haftaki şarkım sana değer :) bilmeyenler ya da yaşı dolayısıyla duymayanlar için bu şarkı yıldızın şarkısı 1994 kliplkendirmiştir 2006 da demet akalın kendi versiyonunda söylemiştir yani cover değil :)))orjinal klip

@Bully @sokak sanati @yatutarsa @Cengo @Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @OzaN @Prncss.. @Ahmad @batuhankaralar @EFE UYSAL @ABAY_06 @gözlemci @vadikızı @cookies @Yakamoz-Asi @Tzira @ozgur2113 @hayret bi şey @Yiğitt @Reytinger

bir daha paylaş kız ben dinlemedim :F
elendikten sonra tasarrufa ne gerek var:A neyse bu haftaki şarkım sana değer :) bilmeyenler ya da yaşı dolayısıyla duymayanlar için bu şarkı yıldızın şarkısı 1994 kliplkendirmiştir 2006 da demet akalın kendi versiyonunda söylemiştir yani cover değil :)))orjinal klip

@Bully @sokak sanati @yatutarsa @Cengo @Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @OzaN @Prncss.. @Ahmad @batuhankaralar @EFE UYSAL @ABAY_06 @gözlemci @vadikızı @cookies @Yakamoz-Asi @Tzira @ozgur2113 @hayret bi şey @Yiğitt @Reytinger

bir daha paylaş kız ben dinlemedim :F
Şarkını bana yollamayı unutma :)

Son düzenleme:
Yayınlananlardan en çok @Bully'nin şarkısını beğendim :) Diğerlerinden de fena bulmadığım birkaç şarkı var bu hafta elenmeyeceğimi düşünmüyorum :)

Onu demek istemediğimi sen de biliyorsun.Burada yarışmayı yapan benim bir kere de işime karışma ya :) Senle muhattap olmak istemiyorum :) Karşılık vermezsen sevinirim :)
Niye geçen sezon seni savunurken bir şey demiyordun şimdi işine gelmeyince mi muhattap olmak istemiyorsun? Yarışmayı sen yapıyor olabilirsin. Millete niye ara verdiğini açıklaman gerek ki millet bilsin, ona göre plan program yapsın.

Niye geçen sezon seni savunurken bir şey demiyordun şimdi işine gelmeyince mi muhattap olmak istemiyorsun? Yarışmayı sen yapıyor olabilirsin. Millete niye ara verdiğini açıklaman gerek ki millet bilsin, ona göre plan program yapsın.
Peki sana bir şey soruyorum geçen sezon da 5 gün ara verilmişti o zaman niye bir şey dememiştin?

bu hafta beklediğim ve normal şekilde herkeste genel bir düşüş var
sadece tarkan üst düzey çıkmış ama böyle bir hafta içinde çok üst düzey çıkmak nekadar mantıklı orasınıda bilemiyorum 🙂🙂🙂