Keyfi bir sebep olduğu açık. Neyse ben anlayacağımı anladım. Kimin ne düşüncelere sahip olduğu belli. Millet işine göre davranmaya yelteniyor..Bunda da sebebi açıkladım.Çok hızlı gidiyoruz dedim![]()
Keyfi bir sebep olduğu açık. Neyse ben anlayacağımı anladım. Kimin ne düşüncelere sahip olduğu belli. Millet işine göre davranmaya yelteniyor..Bunda da sebebi açıkladım.Çok hızlı gidiyoruz dedim![]()
bengü benim şarkıcım olduğna göre neyse tmm anlaştıkSana niye takayım yahu Yakamoz-Asi Bengü'yü çok sever şaka yapayım dedim.![]()
İşime göre davranmıyorum.Geçen sezon da aynı sebep vardı.O zaman da karşı çıksaydın.Sen bu sezon jüri olmaya mı geldin bana laf atmaya mı ?Keyfi bir sebep olduğu açık. Neyse ben anlayacağımı anladım. Kimin ne düşüncelere sahip olduğu belli. Millet işine göre davranmaya yelteniyor..
ne keyfi olacak bir söylermisin lütfen adam hasta oldu öncesindeKeyfi bir sebep olduğu açık. Neyse ben anlayacağımı anladım. Kimin ne düşüncelere sahip olduğu belli. Millet işine göre davranmaya yelteniyor..
Geçen sezon kaç kere yarışmayı bırakmaya kalkıştın. Özelden kaç kere seni ikna etmeye çalıştım. Bu yazdıklarından utanmalısın. Yarışma ile ilgili niye ara veriyorsun diye sorduk, fikrimizi söyledik. Laf atan yok. Keyfi kararlar alıyorsun.İşime göre davranmıyorum.Geçen sezon da aynı sebep vardı.O zaman da karşı çıksaydın.Sen bu sezon jüri olmaya mı geldin bana laf atmaya mı ?
Eğer 3.sezon olursa lütfen jüri olma![]()
Teşekkürler şimdidenGeçen sezon kaç kere yarışmayı bırakmaya kalkıştın. Özelden kaç kere seni ikna etmeye çalıştım. Bu yazdıklarından utanmalısın. Yarışma ile ilgili niye ara veriyorsun diye sorduk, fikrimizi söyledik. Laf atan yok. Keyfi kararlar alıyorsun.
Merak etme katılmam.
sinirlenme ama açıklama yaptı neden ara olduğunu sakin ol yakamoz lütfenGeçen sezon kaç kere yarışmayı bırakmaya kalkıştın. Özelden kaç kere seni ikna etmeye çalıştım. Bu yazdıklarından utanmalısın. Yarışma ile ilgili niye ara veriyorsun diye sorduk, fikrimizi söyledik. Laf atan yok. Keyfi kararlar alıyorsun.
Merak etme katılmam.
cengo lütfen ama uzatmayın lütfenTeşekkürler şimdiden![]()
Senden yine bana hayır gelmeyecek gibi.Yayınlananlardan en çok @Bully'nin şarkısını beğendimDiğerlerinden de fena bulmadığım birkaç şarkı var bu hafta elenmeyeceğimi düşünmüyorum
![]()
Güzel şarkı ama sıralamamda nereye yerleşir bilemiyorum. Ama Serdar Ortaç şarkısı olması sebebiyle bir avantajı olacak tabii.bengü benim şarkıcım olduğna göre neyse tmm anlaştık
nasıl buldun şarkımı yorumla bakım![]()
niye ateşe verirdi be
oo hadi bakalım bekliyoruz efenim🙂Güzel şarkı ama sıralamamda nereye yerleşir bilemiyorum. Ama Serdar Ortaç şarkısı olması sebebiyle bir avantajı olacak tabii.![]()
benim parçamıda beğenmiştin galiba bu hafta 🙂🙂🙂Güzel şarkı ama sıralamamda nereye yerleşir bilemiyorum. Ama Serdar Ortaç şarkısı olması sebebiyle bir avantajı olacak tabii.![]()
Evet ilk defa dinlememe rağmen beğenmiştim, hayırlısı.benim parçamıda beğenmiştin galiba bu hafta 🙂🙂🙂
ilk izlenimler herzaman doğru olandır cnmEvet ilk defa dinlememe rağmen beğenmiştim, hayırlısı.![]()
Açıkladım ya ben bunları önceden@Cengo finalde 2 tur olacakmış 2 turdada aynı şarkı olacakmış
bunları biz niye bilmiyoruz niye açıklamadın 🙂 bilmemiz lazım değilmi
ne zaman açıkladın benim haberim yok en başta yarışma başlarkenmiAçıkladım ya ben bunları önceden![]()