MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

Bunda da sebebi açıkladım.Çok hızlı gidiyoruz dedim :)
Keyfi bir sebep olduğu açık. Neyse ben anlayacağımı anladım. Kimin ne düşüncelere sahip olduğu belli. Millet işine göre davranmaya yelteniyor..

Keyfi bir sebep olduğu açık. Neyse ben anlayacağımı anladım. Kimin ne düşüncelere sahip olduğu belli. Millet işine göre davranmaya yelteniyor..
İşime göre davranmıyorum.Geçen sezon da aynı sebep vardı.O zaman da karşı çıksaydın.Sen bu sezon jüri olmaya mı geldin bana laf atmaya mı ?
Eğer 3.sezon olursa lütfen jüri olma :)

@Yakamoz-Asi @Cengo lütfen arkadaşlar güzel bir yarışma ve eğleniyoruz
yapmayın ama🙂

ne keyfi olacak bir söylermisin lütfen adam hasta oldu öncesinde
gönderenler gecikti niye keyiften olsun niye iyi yönden bakmıyorsun🙂

İşime göre davranmıyorum.Geçen sezon da aynı sebep vardı.O zaman da karşı çıksaydın.Sen bu sezon jüri olmaya mı geldin bana laf atmaya mı ?
Eğer 3.sezon olursa lütfen jüri olma :)
Geçen sezon kaç kere yarışmayı bırakmaya kalkıştın. Özelden kaç kere seni ikna etmeye çalıştım. Bu yazdıklarından utanmalısın. Yarışma ile ilgili niye ara veriyorsun diye sorduk, fikrimizi söyledik. Laf atan yok. Keyfi kararlar alıyorsun.

Merak etme katılmam.

savunduğumu falan düşünmeyinde görüyorum da yarışma bir an
önce bitsin istiyosunuz ya yapmayın ama

Geçen sezon kaç kere yarışmayı bırakmaya kalkıştın. Özelden kaç kere seni ikna etmeye çalıştım. Bu yazdıklarından utanmalısın. Yarışma ile ilgili niye ara veriyorsun diye sorduk, fikrimizi söyledik. Laf atan yok. Keyfi kararlar alıyorsun.

Merak etme katılmam.
Teşekkürler şimdiden :)

Merak etme katılmam.
sinirlenme ama açıklama yaptı neden ara olduğunu sakin ol yakamoz lütfen

Teşekkürler şimdiden :)
cengo lütfen ama uzatmayın lütfen

bengü benim şarkıcım olduğna göre neyse tmm anlaştık
nasıl buldun şarkımı yorumla bakım:D
Güzel şarkı ama sıralamamda nereye yerleşir bilemiyorum. Ama Serdar Ortaç şarkısı olması sebebiyle bir avantajı olacak tabii. :A

@Cengo finalde 2 tur olacakmış 2 turdada aynı şarkı olacakmış
bunları biz niye bilmiyoruz niye açıklamadın 🙂 bilmemiz lazım değilmi