MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

2 haftadır kötü gidiyor zaten geçen haftaki şarkıyı ilk defa duymuştum kötü geldi :F ayrıca atacan kullanmayı bilmiyor sezeni 40 yıllık şarkıcı en az 100 şarkısı vardır milletin aklına kazınan :D
hayırr geçen hafta olan parçasına güzel diye övgüler yağdırdın video pylştın seviyorum parçayı dedin ama racap açıklanınca aynı parçaya bunumu seçtin diye kötüledin :F:F:F

bilmiyorum yeni bir single çıakrıyormus @OzaN demişti 🙂

ayoll her hafta @mrt-06 ya şarkısını paylaşınca övgüler yağdırıyorsun
racapalr açıklanıncada bunumu seçtin diye kötüleyip kötü puan veriyorsun ben anlamadım seni yanı :F:F:F
Doğru söze ne denir. :A

2 haftadır kötü gidiyor zaten geçen haftaki şarkıyı ilk defa duymuştum kötü geldi :F ayrıca atacan kullanmayı bilmiyor sezeni 40 yıllık şarkıcı en az 100 şarkısı vardır milletin aklına kazınan :D
Sorma'yı da bilmiyorsan ben ne yapayım. :D Artık bu şarkıya da kötü puan verirsen art niyet ararım. :A Kullanmayı bilmiyormuşmuş kaç haftadır Sezoş'un en hit parçalarını kullandım. :)

hayırr geçen hafta olan parçasına güzel diye övgüler yağdırdın video pylştın seviyorum parçayı dedin ama racap açıklanınca aynı parçaya bunumu seçtin diye kötüledin :F:F:F
geçen haftajkini kötüledim kız ondan önceki haftaydı o :F

Doğru söze ne denir. :A

Sorma'yı da bilmiyorsan ben ne yapayım. :D Artık bu şarkıya da kötü puan verirsen art niyet ararım. :A Kullanmayı bilmiyormuşmuş kaç haftadır Sezoş'un en hit parçalarını kullandım. :)
diğer şarkılara bağlı misal @Çiğdem- musti ile natalia ile olan şarkılarından birini paylaşırsa tam point alabilir :A

bilmiyorum yeni bir single çıakrıyormus @OzaN demişti 🙂

ayoll her hafta @mrt-06 ya şarkısını paylaşınca övgüler yağdırıyorsun
racapalr açıklanıncada bunumu seçtin diye kötüleyip kötü puan veriyorsun ben anlamadım seni yanı :F:F:F
İyi bir şey çıkarsa yarı/çeyrek finalde kullanılabilir,ama pek öyle etki yaratacak bir şarkıyla geleceğini düşünmüyorum:):)

İyi bir şey çıkarsa yarı/çeyrek finalde kullanılabilir,ama pek öyle etki yaratacak bir şarkıyla geleceğini düşünmüyorum:):)
yaza damgası vurması bekleniyormuş mustinin albümleri tutmasada single tek parçaları hep ilgi görmüştür cnm son singlesi teir altında hala dillerde mustafa single parçaları çok iyi çıakrtıyor özellikle yaz parçaları çok bomba oluyor 3 yıldır bekliyoruz yine herkes mustafamı konusucak bu yaz inş :Z:Z:Z

sana iyi point vermek hiç içimden gelmiyor :F
bana değil dinlediğin parçaya veriyorsun hakkımızı ver:A:A:A

geçen haftajkini kötüledim kız ondan önceki haftaydı o :F

diğer şarkılara bağlı misal @Çiğdem- musti ile natalia ile olan şarkılarından birini paylaşırsa tam point alabilir :A
Kız @Çiğdem- bu Emre bizi birbirimize düşürecek sakın oyunlarına gelme sen yine bu hafta da tasarruf yap iddiasız gel. :A

Kız @Çiğdem- bu Emre bizi birbirimize düşürecek sakın oyunlarına gelme sen yine bu hafta da tasarruf yap iddiasız gel. :A
ben paylaştım zaten parçamı cnm ama bir çok prçaya taş çıakrtır bence dinleyipte beğenilmeyecek türden değil kafadan salma yapmazlarsa iddalıyım bile diyebilirim :A:A:A

elendikten sonra tasarrufa ne gerek var:A neyse bu haftaki şarkım sana değer :) bilmeyenler ya da yaşı dolayısıyla duymayanlar için bu şarkı yıldızın şarkısı 1994 kliplkendirmiştir 2006 da demet akalın kendi versiyonunda söylemiştir yani cover değil :)))orjinal klip

@Bully @sokak sanati @yatutarsa @Cengo @Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @OzaN @Prncss.. @Ahmad @batuhankaralar @EFE UYSAL @ABAY_06 @gözlemci @vadikızı @cookies @Yakamoz-Asi @Tzira @ozgur2113 @hayret bi şey @Yiğitt @Reytinger

ben paylaştım zaten parçamı cnm ama bir çok prçaya taş çıakrtır bence dinleyipte beğenilmeyecek türden değil kafadan salma yapmazlarsa iddalıyım bile diyebilirim :A:A:A
bir daha paylaş kız ben dinlemedim :F

elendikten sonra tasarrufa ne gerek var:A neyse bu haftaki şarkım sana değer :) bilmeyenler ya da yaşı dolayısıyla duymayanlar için bu şarkı yıldızın şarkısı 1994 kliplkendirmiştir 2006 da demet akalın kendi versiyonunda söylemiştir yani cover değil :)))

@Bully @sokak sanati @yatutarsa @Cengo @Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @OzaN @Prncss.. @Ahmad @batuhanlaralar @EFE UYSAL @ABAY_06 @gözlemci @vadikızı @cookies @Yakamoz-Asi @Tzira @ozgur2113 @hayret bi şey @Yiğitt @Reytinger
bende bu hafta iyi alabilirsin tekrar cnm ama forumun genel zevkine hitap etmiyor bence dikkat et :F:F:F

elendikten sonra tasarrufa ne gerek var:A neyse bu haftaki şarkım sana değer :) bilmeyenler ya da yaşı dolayısıyla duymayanlar için bu şarkı yıldızın şarkısı 1994 kliplkendirmiştir 2006 da demet akalın kendi versiyonunda söylemiştir yani cover değil :)))orjinal klip

@Bully @sokak sanati @yatutarsa @Cengo @Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @OzaN @Prncss.. @Ahmad @batuhankaralar @EFE UYSAL @ABAY_06 @gözlemci @vadikızı @cookies @Yakamoz-Asi @Tzira @ozgur2113 @hayret bi şey @Yiğitt @Reytinger

bir daha paylaş kız ben dinlemedim :F
2:42-4:12 racap sürem 1bucuk dakıkanı ayır bak bir zahmet:F

bak bnm şarkının orjinalini de paylaştım yukarıda 1994de yıldız seni cebinden çıakrıyormuş :F
diğerleri beğenirmi bilemem ama bu hafta parçanı ben beğendim gibi kulağa hoş geliyor en azından :F:F:F

sen ne diyorsun benin parçama gerçi sen hayırlı birşey demezsin:F

bak bnm şarkının orjinalini de paylaştım yukarıda 1994de yıldız seni cebinden çıakrıyormuş :F

kız @Çiğdem- şu ana kadar 3 şarkı dinledim sıralama yapsam seninki 2. :D
mangadan daha çok beğenmişşindir sezenden daha az ama normal ben zirve için henüz parça koymadım sezenin altında bulman normal
mangadan iyi bulman ise güzel haber benim için turlamak yeterli çünkü sende özet olarak parçamı beğenmişsin puanlamayada yansır umarım bu durum :A:A:A