bu hafta doğru dürüst puan alırsın gibi görünüyor benden tekrar cnm
yalın neysede sana düşük vermek benimde hoşuma gitmiyordu cidden oyüzden parçanı beğenmeme sevindim
bu hafta doğru dürüst puan alırsın gibi görünüyor benden tekrar cnm
Keyfine göre ara vermende mantık yok. Yarışma 1 hafta geç bitse ne olur. Bazı arkadaşlar 3. Sezonu bile bekliyor yani yarışmacı sıkıntın da yok.Alakası yokYarışmayı hemen bitirmek istemiyorum,yani bu çok doğal
Ayrıca ben size zorla yarışmaya katılın demedim
![]()
Teşekkür ederim beğendiğine sevindim, geçen hafta çok üzmüştün beni bu hafta sevindirirsin inşallah.bu hafta doğru dürüst puan alırsın gibi görünüyor benden tekrar cnm
yalın neysede sana düşük vermek benimde hoşuma gitmiyordu cidden oyüzden parçanı beğenmeme sevindim![]()
Beğendim favorisin.
yalnız bu herif neden klıblerde oynamıyor ayoll kurbağa gibi sesi var kendisi yok hahahTeşekkür ederim beğendiğine sevindim, geçen hafta çok üzmüştün beni bu hafta sevindirirsin inşallah.![]()
Favoriysem tam puan vereceksin.Beğendim favorisin.bakalım kaç puan verecem.
![]()
Survivor burası, sürprizlere hazır olmak gerek. Bugün ilk 3, yarın son 3 bile olur.Favoriysem tam puan vereceksin.Ama sen tam puanını yine canın Bengü'ne verirsin.
![]()
Cornetto kliplerinde kendisi fazla ön plana çıkmıyor.yalnız bu herif neden klıblerde oynamıyor ayoll kurbağa gibi sesi var kendisi yok hahah![]()
Sezen'i yine mi beğenmedin Ozan?Bu hafta genel olarak zayıf şarkılar var bence önceki haftalara nazaran. Yalnız Tarkan ise tam tersi en iddialı şarkısıyla gelmiş. Tarkan bu hafta da birinci olamazsa hiç olamaz herhalde.![]()
Yok o da haftanın iyilerinden.Sezen'i yine mi beğenmedin Ozan?![]()
Şükür haftalar sonra beğendirdik.Yok o da haftanın iyilerinden.![]()
Adminim benim şarkımı beğendin mi?Yok o da haftanın iyilerinden.![]()
ayy sen zaten başka bir yorum yapsan şaşardım@mrt-06 Tam puan biraz sırıtacak gibi Sezen'de ama kısmetse vereceğiz.Çok güzel şarkı.
@Bully geçen haftaki şarkıya göre daha iyi ama 2 puan eksik vereceğiniz için bu hafta yine aynı puanı alırsın gibi.Güzel sayılır şarkı.
@xemrexxx Dinlendi şarkıyı Recapta dinlerim artık. Güzeldir her halde.
@Çiğdem- bilmediğim bir Mustafa şarkısı ve bildiğim bir Mustafa Sandal viraklamasi.![]()
Fena değil ama çok sevdiğim bir şarkısı sayılmaz.Adminim benim şarkımı beğendin mi?
en azından benim parçamı beğendiğini biliyorum 2 haftadır kavrulduk ve ego ile çok sana hitap edememiştik ama bu hafta yine gönlünü alıcaz gönlünü gün edeni ileBu hafta genel olarak zayıf şarkılar var bence önceki haftalara nazaran. Yalnız Tarkan ise tam tersi en iddialı şarkısıyla gelmiş. Tarkan bu hafta da birinci olamazsa hiç olamaz herhalde.![]()