MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

bu hafta doğru dürüst puan alırsın gibi görünüyor benden tekrar cnm
yalın neysede sana düşük vermek benimde hoşuma gitmiyordu cidden oyüzden parçanı beğenmeme sevindim :A:A:A

Alakası yok :) Yarışmayı hemen bitirmek istemiyorum,yani bu çok doğal :) Ayrıca ben size zorla yarışmaya katılın demedim :)
Keyfine göre ara vermende mantık yok. Yarışma 1 hafta geç bitse ne olur. Bazı arkadaşlar 3. Sezonu bile bekliyor yani yarışmacı sıkıntın da yok.

bu hafta doğru dürüst puan alırsın gibi görünüyor benden tekrar cnm
yalın neysede sana düşük vermek benimde hoşuma gitmiyordu cidden oyüzden parçanı beğenmeme sevindim :A:A:A
Teşekkür ederim beğendiğine sevindim, geçen hafta çok üzmüştün beni bu hafta sevindirirsin inşallah. :A

yalnız bu herif neden klıblerde oynamıyor ayoll kurbağa gibi sesi var kendisi yok hahah :F:F
Cornetto kliplerinde kendisi fazla ön plana çıkmıyor. :A Ama ilerleyen haftalarda çok güzel kliplerim olacak doyacaksın Yalın'a yani merak etme. :F

@mrt-06 Tam puan biraz sırıtacak gibi Sezen'de ama kısmetse vereceğiz.:bhr: Çok güzel şarkı. :Z

@Bully geçen haftaki şarkıya göre daha iyi ama 2 puan eksik vereceğiniz için bu hafta yine aynı puanı alırsın gibi.:D Güzel sayılır şarkı.

@xemrexxx Dinlendi şarkıyı Recapta dinlerim artık. Güzeldir her halde.:X

@Çiğdem- bilmediğim bir Mustafa şarkısı ve bildiğim bir Mustafa Sandal viraklamasi.:A

Bu hafta genel olarak zayıf şarkılar var bence önceki haftalara nazaran. Yalnız Tarkan ise tam tersi en iddialı şarkısıyla gelmiş. Tarkan bu hafta da birinci olamazsa hiç olamaz herhalde. :):)

@mrt-06 Tam puan biraz sırıtacak gibi Sezen'de ama kısmetse vereceğiz.:bhr: Çok güzel şarkı. :Z

@Bully geçen haftaki şarkıya göre daha iyi ama 2 puan eksik vereceğiniz için bu hafta yine aynı puanı alırsın gibi.:D Güzel sayılır şarkı.

@xemrexxx Dinlendi şarkıyı Recapta dinlerim artık. Güzeldir her halde.:X

@Çiğdem- bilmediğim bir Mustafa şarkısı ve bildiğim bir Mustafa Sandal viraklamasi.:A
ayy sen zaten başka bir yorum yapsan şaşardım :F:F:F
kesin diğer mustafayıda beğenmiceksindir senin mustafalara karşı bir kinin var anlaşılan :A:A:A

Bu hafta genel olarak zayıf şarkılar var bence önceki haftalara nazaran. Yalnız Tarkan ise tam tersi en iddialı şarkısıyla gelmiş. Tarkan bu hafta da birinci olamazsa hiç olamaz herhalde. :):)
en azından benim parçamı beğendiğini biliyorum 2 haftadır kavrulduk ve ego ile çok sana hitap edememiştik ama bu hafta yine gönlünü alıcaz gönlünü gün edeni ile :A:A:A