- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
3 hafta sekiz bandajını kullanacağım.Sonra tekrar doktora gideceğimÇok zor bir durum olsa gerek Allah yardımcın olsun. Doktorlar ne dedi?
3 hafta sekiz bandajını kullanacağım.Sonra tekrar doktora gideceğimÇok zor bir durum olsa gerek Allah yardımcın olsun. Doktorlar ne dedi?
sen hiç yorma kendini bence cnm @OzaN senin hesaba girip oyları öğrenir kendisi açıklar sizlerede uygunsa eğer yarışmayıda devetmek zorundysan eğer sonucları açıkladıktan sonra ozan yarışmayı devam ettirsin bence 😵Sonuçları bugun açıklamaya çalışacağım.Yavaş olabilirim lütfen kusura bakmayın
Sağlık çok daha önemli, inşallah Allah'ın izniyle kısa sürede iyileşirsin.Sonuçları bugun açıklamaya çalışacağım.Yavaş olabilirim lütfen kusura bakmayın
İnşallah düzelir ve ameliyata gerek kalmaz. Sen hiç yorma kendini bence, dinlenmene bak.3 hafta sekiz bandajını kullanacağım.Sonra tekrar doktora gideceğim
Şimdi hesaplayacağımİnşallah düzelir ve ameliyata gerek kalmaz. Sen hiç yorma kendini bence, dinlenmene bak.
7. haftanın sonuçlarını hesaplamış mıydın önceden yoksa hesaplaman mı gerekli?
sadece puan durumunu paylaş istersen bu haftada böyle olsunŞimdi hesaplayacağım
Aynen katılıyorum tamda ben onu dicektim, direk açıklansın puanlar.sadece puan durumunu paylaş istersen bu haftada böyle olsun
@Bully @EFE UYSAL diğer yarışmacılar sizede sorun olmazsa sadece puan durumunu paylaşsın cengo eğer başkası sonucları açıklama durumu yoksa cengo tek tek kendini yormasın puan durumunu paylaşsın sadece bence 🙂🙂🙂
Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok Cengo'yu yormak istemeyiz tabii ki.sadece puan durumunu paylaş istersen bu haftada böyle olsun
@Bully @EFE UYSAL diğer yarışmacılar sizede sorun olmazsa sadece puan durumunu paylaşsın cengo eğer başkası sonucları açıklama durumu yoksa cengo tek tek kendini yormasın puan durumunu paylaşsın sadece bence 🙂🙂🙂