en azından kimin elendiğini bilsekte 8.haftaya öyle hazırlansak🙂Artık açıklansın ya.
en azından kimin elendiğini bilsekte 8.haftaya öyle hazırlansak🙂Artık açıklansın ya.
Aynen ya, artık başlasın heyecan.en azından kimin elendiğini bilsekte 8.haftaya öyle hazırlansak🙂
Bugünden de pek umudum yok 10 günlük ara da çok fazla oldu sanki.bugün açıklanır inş yaaa 🙁🙁🙁
Benimde umudum yok, bencede fazla oldu.Bugünden de pek umudum yok 10 günlük ara da çok fazla oldu sanki.
Cengo gelip bir açıklama da yapmıyor beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Çok geçmiş olsun.Öncelikle merhabalar yarışmayı başka birisine devretmek zorundayım.Ameliyat olma durumum filan var.
Geçmiş olsun hayırdır ne oldu ?Öncelikle merhabalar yarışmayı başka birisine devretmek zorundayım.Ameliyat olma durumum filan var.
geçmiş olsun ne ameliyatı yaÖncelikle merhabalar yarışmayı başka birisine devretmek zorundayım.Ameliyat olma durumum filan var.
Geçmiş olsun problemin ne ki tam olarak bilgisayar kullanmana engel bir durum mu var?Öncelikle merhabalar yarışmayı başka birisine devretmek zorundayım.Ameliyat olma durumum filan var.
Sağ kolumu hiç kullanamıyorumGeçmiş olsun problemin ne ki tam olarak bilgisayar kullanmana engel bir durum mu var?
ağrıdan mı doktor ne dediSağ kolumu hiç kullanamıyorum
çokk geçmiş olsun cnm yarışamdan daha önce sağlığını merak ediyorduk ameliyatta allah kolaylık versinÖncelikle merhabalar yarışmayı başka birisine devretmek zorundayım.Ameliyat olma durumum filan var.
ne kusuru sğalığın önemli canımSonuçları bugun açıklamaya çalışacağım.Yavaş olabilirim lütfen kusura bakmayın
İnşallah çok çabuk iyileşirsin.Sonuçları bugun açıklamaya çalışacağım.Yavaş olabilirim lütfen kusura bakmayın
Çok zor bir durum olsa gerek Allah yardımcın olsun. Doktorlar ne dedi?Sağ kolumu hiç kullanamıyorum
Estağfurullah ne kusuru sağlık her şeyden önde gelir, sen iyi ol da gerisi önemli değil.Sonuçları bugun açıklamaya çalışacağım.Yavaş olabilirim lütfen kusura bakmayın