MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Genel olarak şarkılar çok güzel ve iddialıydı,ama geçen haftaki kadar puanlamada zorlanmadım açıkçası.
MaNga,Tarkan,Yalın haftanın en iyileriydi.Özellikle Dursun Zaman Göksel`in eşliğiyle çok özel bir şarkı.Hüp de benim için Tarkan`'ın en iyisi.İlk sıra tam puan için bu ikisi arasında gidip geldim.Sonda da birinde karar kıldım.3. aklımda neredeyse belliydi.Olmasa da Olur son zamanların en güzel slow`larından belki de en iyisi:):)
Mustafa Ceceli,Sertab Erener,Duman da haftanın iyi isimleri.İyi puanlar aldılar benden.Yürek`e bir ara fena bağlanmıştım,günde onlarca kez dinliyordum:D
Sezen Aksu,Gökhan Özen,Neşe Karaböcek de ortalama puan aldılar.Sezen Aksu da biraz düşüş oldu bu hafta.Neşe Karaböcek de ikinci kez yarışma boyunca zirveden uzak kaldı bende:)
He-Man,Kavrulduk da sevdiğim şarkılar ama diger şarkılar da fazla,iyi olduğu için arkada kaldılar.
iki kelimede bengü için diyeydin yahu:(

Oylarımı kullandım bu hafta en çok beğendiğim Bengü, Tarkan, Manga, Gökhan Özen oldu. :) @vadikızı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @denizz19

Mustafa Sandal, Yıldız Tilbe, Yalın, Sertab Erener, Neşe Karaböcek de gayet iyiydi. :)
çok tşkler ya

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961