Maskeli Fedai
Favori Üye
Tarkan-Dudu desem
Seni elemek için var gücümle savaşacam melun.Sıkaya iyi puan verdiğimin acısını çıkartacam
Tarkan-Dudu desem
neye yatırmalısana az bile giyotine yatırmalı seni
Allah aşkına şu kot kafayı finale çıkarın da Zalim'le gömeyim şunu.
Civciv'le bana kafa tutabileceğini sanıyor.
Dudu duduyla ikinizi de gömerim finaldeAllah aşkına şu kot kafayı finale çıkarın da Zalim'le gömeyim şunu.
Civciv'le bana kafa tutabileceğini sanıyor.
Hiç sevmem o şarkısını finale onu düşünüyorsan vazgeçTarkan-Dudu desem
Seni elemek için var gücümle savaşacam melun.Sıkaya iyi puan verdiğimin acısını çıkartacam
yaaaa demek öylee herşeye gülüyorum ağlıyım o zaman sana en düşük puan verimdeAman o her şeye gülüyor zaten
Tabi düşünüyorum.Tarkanın en efsane şarkısıHiç sevmem o şarkısını finale onu düşünüyorsan vazgeç
Umarım finale kalırsınTabi düşünüyorum.Tarkanın en efsane şarkısı
Ben senin için resmimi değişeyim sen bana düşük puan ver küstüm.yaaaa demek öylee herşeye gülüyorum ağlıyım o zaman sana en düşük puan verimde
gör
küsme şaka şaka en yüksek puanlardan verdimUmarım finale kalırsın
Ben senin için resmimi değişeyim sen bana düşük puan ver küstüm.
finale kalırsam eğer bende karşımda tek seni görmek istemem çünkü bende sadece zalimi rakip görüyorum arabayaSanmıyorum benim tek rakibim Araba parçasıyla @Çiğdem-
Gerçekçi ol melun Araba başlı başına bir efsanedir finale kalırsa hepimizin çekinmesi gerekir onla benim Zalim'im başa çıkabilir senin işin zor.Vaay meluna bak 😱 @Çiğdem- in araba parçasını atıştırma niyetine yerim ben