Civciv'le Zalim'i aynı cümlede kullanmak Zalim'e hakaret olur.Civciv mi Zalim mi diye sorsak çok şansın yok gibi
Civciv her anlamda döktürüyor gerek müziğiyle gerek sözleriyle. Ya Zalim ne yapıyor hep aynı tonlamada basit bir şarkıCivciv'le Zalim'i aynı cümlede kullanmak Zalim'e hakaret olur.
Turabi Billy Kane'in bu hafta yarıştığı şarkının klibinde oynuyor. ssNe Turabi'si @Bully . @Billy Kane
bak sen profil resmini değiştir dedim duymamazlıktan geldin beAşkolsun seni her daim sarıp sarmalıyorum kanatlarım altındasın meraklanma
Sana daha iyi bakabilmek için üstümü değiştirene kadar gözlerim gözlerinden ayrılır diyebak sen profil resmini değiştir dedim duymamazlıktan geldin be
valla bence zalim şarkısı güzel civciv şarkısınıda çok seviyorum ama
hadi ordan yalancı sendee istesen çoktan değiştirmişsin sana oy moy yokSana daha iyi bakabilmek için üstümü değiştirene kadar gözlerim gözlerinden ayrılır diye
bu yer cücesi @xemrexxx bana komplo kuruyor şuna gününü göster cnm
sen kime cüce diyon kendini pamuk prenses m sandın çirkin şey kenarın dilberi paçoz seni ağzını yırtarım ha@xemrexxx yanlış yapıyor adam resmen Yıldız sevenlere düşman oldu bana da yarışmada laf atıp duruyor. Komplo kurayım derken kendi komple yarışmadan elenecek bu gidişle.
civcivler öpsün onuTabi tabi Civciv'i sevmediğini söyleyemezsin @xemrexxx bu kot kafa nediyor ya Civciv berbat şarkı diyor
Oyun kime olurdu tahminen Gökhan'ın yeşil gözlerinin en derinlemesine olduğu kliptirvalla bence zalim şarkısı güzel civciv şarkısınıda çok seviyorum ama
zalimde çok güzel😉
aboooo kenarın dilberi paçoz mu ağzını yırtarımmısen kime cüce diyon kendini pamuk prenses m sandın çirkin şey kenarın dilberi paçoz seni ağzını yırtarım ha
civcivler öpsün onu
valla gökkanın şarkısına bağlı oyumun durumu bu haftaki şarkı süperOyun kime olurdu tahminen Gökhan'ın yeşil gözlerinin en derinlemesine olduğu kliptir
Kıskançlıktan ne dediğini bilmiyorsun sen sokağa çık bu soruyu sor 100 kişiden 95'i Zalim der. Zalim efsane bir şarkıdır, Civciv sıradan hareketli bir şarkı işte. Güzel mi güzel ama efsane değil.Civciv her anlamda döktürüyor gerek müziğiyle gerek sözleriyle. Ya Zalim ne yapıyor hep aynı tonlamada basit bir şarkı
Sakin sakinsen kime cüce diyon kendini pamuk prenses m sandın çirkin şey kenarın dilberi paçoz seni ağzını yırtarım ha
civcivler öpsün onu
ayyy hadi ordan beeeeesen kime cüce diyon kendini pamuk prenses m sandın çirkin şey kenarın dilberi paçoz seni ağzını yırtarım ha
civcivler öpsün onu
Değiştimhadi ordan yalancı sendee istesen çoktan değiştirmişsin sana oy moy yok
değiştirene kadar
sana az bile giyotine yatırmalı seniayyy hadi ordan beeeee
Kıskançlıktan demiyorum ben bir şey Zalim efsane parçaysa artıkKıskançlıktan ne dediğini bilmiyorsun sen sokağa çık bu soruyu sor 100 kişiden 95'i Zalim der. Zalim efsane bir şarkıdır, Civciv sıradan hareketli bir şarkı işte. Güzel mi güzel ama efsane değil.
ben bunumu dedimm beeee kendi resminden değişik olan dedimDeğiştim
puanını görünce utanıcaksınsana az bile giyotine yatırmalı seni