zaten öyle yapıyorum merak etmeOha yok artık iyice uçtu bu.
@vadikızı gelme bu kot kafanın oyunlarına hangi müzik kulağına güzel geliyorsa ona göre oy ver.
zaten öyle yapıyorum merak etmeOha yok artık iyice uçtu bu.
@vadikızı gelme bu kot kafanın oyunlarına hangi müzik kulağına güzel geliyorsa ona göre oy ver.
Gökhan Özen ile Bengü birleşirse iyi işler başarabiliriz ben sana iyi oy atarım sen bana biliyorsun senin şarkı seçimlerinde hep yardım ediyorumbiliyorum canım bende gökhan özen hayranıyım nasıl
koruyacaksın bakım
Bully iyi niyetimi suistimal etme lütfen.Oha yok artık iyice uçtu bu.
Beyoncé ?Bu hafta geçen haftaya göre daha kolay puan verdim.
Bu hafta en beğendiklerim Yalın, Bengü, Mustafa Sandal ve MaNga oldu, @Bully @Çiğdem- @batuhankaralar @vadikızı.
Diğer beğendiklerim Sezen Aksu, Gökhan Özen ve Duman oldu, @mrt-06 @denizz19 @Tzira.
Teoman, Neşe Karaböcek ve Sertab Erener ortalama puan aldılar, @S.G.A.T. @gözlemci @hayret bi şey.
Bu hafta en sert düşüşü Nil Karaibrahimgil ve MFÖ yaşadı.
Ne iyi niyeti be kıza resmen şike teklif ediyorsun.Gökhan Özen ile Bengü birleşirse iyi işler başarabiliriz ben sana iyi oy atarım sen bana biliyorsun senin şarkı seçimlerinde hep yardım ediyorum
Bully iyi niyetimi suistimal etme lütfen.
evet ediyorsun tşk ederim demene gerek yok ki ben gökhan özene hep yüksek puanGökhan Özen ile Bengü birleşirse iyi işler başarabiliriz ben sana iyi oy atarım sen bana biliyorsun senin şarkı seçimlerinde hep yardım ediyorum
Bully iyi niyetimi suistimal etme lütfen.
o şikeye gelmem bennnNe iyi niyeti be kıza resmen şike teklif ediyorsun.
Dediğim gibi parçanı beğendim bu haftaki kötü puan vermedim sana merak etme.beni nasıl buldun cnm sen zirve adaylarımdan birisin bu hafta
Ben şike teklif etmem sadece gözlerini açmasını sağlıyorumNe iyi niyeti be kıza resmen şike teklif ediyorsun.
Seni çok sevdiğimi unutma samimiyetini çok seviyorum Allah daha da versin puan Gökhan'a yüksek puan verdiğin için teşekkürler bu hafta şarkım gerçekten ödüllü şarkı yani.evet ediyorsun tşk ederim demene gerek yok ki ben gökhan özene hep yüksek puan
veriyorum😉
Helal olsun ablacım.
benim gözlerim kapalımı be 4 haftadır sana yüksek puan veriyorum benBen şike teklif etmem sadece gözlerini açmasını sağlıyorum
Seni çok sevdiğimi unutma samimiyetini çok seviyorum Allah daha da versin puan Gökhan'a yüksek puan verdiğin için teşekkürler bu hafta şarkım gerçekten ödüllü şarkı yani.
Sana ne onun gözlerinden kendi işine bak kot kafaBen şike teklif etmem sadece gözlerini açmasını sağlıyorum
Seni çok sevdiğimi unutma samimiyetini çok seviyorum Allah daha da versin puan Gökhan'a yüksek puan verdiğin için teşekkürler bu hafta şarkım gerçekten ödüllü şarkı yani.
Gözlerin elbette açık gözlerine kurban olduğum ama çevremizde aç kurtlar var onlar senin Bengünü yemek için bekliyorlar
tüm arkadaşlara söylüyorum sevdiğim beğendiğim şarkılara
oy veriyorum dikkat ediyorum oy verirken kulağım iyidir
benim gözlerim kapalımı be 4 haftadır sana yüksek puan veriyorum ben
Onun gözü benim gözüm demekSana ne onun gözlerinden kendi işine bak kot kafa
Erken elende kurtulalım senden @BullyGözlerin elbette açık gözlerine kurban olduğum ama çevremizde aç kurtlar var onlar senin Bengünü yemek için bekliyorlar
Onun gözü benim gözüm demek
yemelerine izin vermezsin o zaman mademGözlerin elbette açık gözlerine kurban olduğum ama çevremizde aç kurtlar var onlar senin Bengünü yemek için bekliyorlar
Onun gözü benim gözüm demek