MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

:F:Fbiliyorum canım bende gökhan özen hayranıyım nasıl
koruyacaksın bakım
Gökhan Özen ile Bengü birleşirse iyi işler başarabiliriz ben sana iyi oy atarım sen bana :A biliyorsun senin şarkı seçimlerinde hep yardım ediyorum :)

Oha yok artık iyice uçtu bu. :F

@vadikızı gelme bu kot kafanın oyunlarına hangi müzik kulağına güzel geliyorsa ona göre oy ver. :A
Bully iyi niyetimi suistimal etme lütfen. :A

Gökhan Özen ile Bengü birleşirse iyi işler başarabiliriz ben sana iyi oy atarım sen bana :A biliyorsun senin şarkı seçimlerinde hep yardım ediyorum :)

Ne iyi niyeti be kıza resmen şike teklif ediyorsun. :A

evet ediyorsun tşk ederim demene gerek yok ki ben gökhan özene hep yüksek puan
veriyorum😉

Ne iyi niyeti be kıza resmen şike teklif ediyorsun. :A
Ben şike teklif etmem sadece gözlerini açmasını sağlıyorum :D

evet ediyorsun tşk ederim demene gerek yok ki ben gökhan özene hep yüksek puan
veriyorum😉
Seni çok sevdiğimi unutma samimiyetini çok seviyorum Allah daha da versin puan Gökhan'a yüksek puan verdiğin için teşekkürler :) bu hafta şarkım gerçekten ödüllü şarkı yani.

Helal olsun ablacım. :A
:F:F:F
tüm arkadaşlara söylüyorum sevdiğim beğendiğim şarkılara
oy veriyorum dikkat ediyorum oy verirken kulağım iyidir

Seni çok sevdiğimi unutma samimiyetini çok seviyorum Allah daha da versin puan Gökhan'a yüksek puan verdiğin için teşekkürler :) bu hafta şarkım gerçekten ödüllü şarkı yani.
benim gözlerim kapalımı be 4 haftadır sana yüksek puan veriyorum ben:A

Sana ne onun gözlerinden kendi işine bak kot kafa :A

:F:F:F
tüm arkadaşlara söylüyorum sevdiğim beğendiğim şarkılara
oy veriyorum dikkat ediyorum oy verirken kulağım iyidir

benim gözlerim kapalımı be 4 haftadır sana yüksek puan veriyorum ben:A
Gözlerin elbette açık gözlerine kurban olduğum ama çevremizde aç kurtlar var onlar senin Bengünü yemek için bekliyorlar :A

Sana ne onun gözlerinden kendi işine bak kot kafa :A
Onun gözü benim gözüm demek :A

Genel olarak şarkılar çok güzel ve iddialıydı,ama geçen haftaki kadar puanlamada zorlanmadım açıkçası.
MaNga,Tarkan,Yalın haftanın en iyileriydi.Özellikle Dursun Zaman Göksel`in eşliğiyle çok özel bir şarkı.Hüp de benim için Tarkan`'ın en iyisi.İlk sıra tam puan için bu ikisi arasında gidip geldim.Sonda da birinde karar kıldım.3. aklımda neredeyse belliydi.Olmasa da Olur son zamanların en güzel slow`larından belki de en iyisi:):)
Mustafa Ceceli,Sertab Erener,Duman da haftanın iyi isimleri.İyi puanlar aldılar benden.Yürek`e bir ara fena bağlanmıştım,günde onlarca kez dinliyordum:D
Sezen Aksu,Gökhan Özen,Neşe Karaböcek de ortalama puan aldılar.Sezen Aksu da biraz düşüş oldu bu hafta.Neşe Karaböcek de ikinci kez yarışma boyunca zirveden uzak kaldı bende:)
He-Man,Kavrulduk da sevdiğim şarkılar ama diger şarkılar da fazla,iyi olduğu için arkada kaldılar.
Unut Beni şarkısı Bengü`nün sevilen şarkılarından olsa da benim hiç ısınamadigim bir şarkı.MFO de aynı sebepten arkada kaldı.
Yıldız Tilbe güzel şarkıydı ama aralarında en az dinlediğim şarkıdır.O yüzden fazlasıyla arkada kaldı[emoji53]

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961