- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
İyidir kardeşim ya nolsun, özletiyorsun kendini. İyi işte sık sık konuşmuş oluruz böylelikle iyi bir karar vermişsin.vaay kardeşim naber?.evet kopmamak için istiyorum zaten.Teoan`ı herkes sever)
Yalın`ı severim hele slow olursa daha çok severim bilmem anlatabildim mi?
Ne oy istemesi ya Yalın hakkındaki düşüncesini merak ettik suç mu
İşte yağ çekmek lafını ima etmen bile fesatlık buradan anlayabiliyoruz.hahahaha hayırr fesat olsam laf kalabalığı yapıyorsun öncesinde yerine yağ çekmek lafını kullanırdım
taaamdır kalanını özelden konuşuruzİyidir kardeşim ya nolsun, özletiyorsun kendini. İyi işte sık sık konuşmuş oluruz böylelikle iyi bir karar vermişsin.
Oo sevindim ilk hafta slow bir şarkısıyla geliyorum zaten.
Ne oy istemesi ya Yalın hakkındaki düşüncesini merak ettik suç mu
Al işte nerden çıkarıyorsun şimdi böyle şöyleri gören de bir şey var sanacak az değilsin sen de.taaamdır kalanını özelden konuşuruz
taaamdır kalanını özelden konuşuruz
aaaaa rüşvet toplantıları @Cengo 😱😱😱Al işte nerden çıkarıyorsun şimdi böyle şöyleri gören de bir şey var sanacak az değilsin sen de.
dur daha yeni başlıyoruzAl işte nerden çıkarıyorsun şimdi böyle şöyleri gören de bir şey var sanacak az değilsin sen de.
Ne alakası var adamın bir şeyden haberi yok özelden konuşmayı normal bir şey zannediyor olabilir.
İyi ki katılmış yarışmaya Yalın sever çıktı kendisi.
Forumdan kopmak üzere olan bir üyeyi, bir arkadaşımı, foruma bağlayarak çok güzel bir iş yapmış oldun.Yer dolmuştu ama teklif götürdüm foruma bağlanır belki diye @Bully
yalnız benim nikimde sonda nokta var S.G.A.T. diye yazılıyoŞarkım beğenilmiş anlaşılan @Cengo nun önerisiyle şarkımı bir kez daha koyayım buraya
@Bully @HachiKo @xemrexxx @potterhead- @Tzira @dizimedya @mrt-06 @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @yatutarsa @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @Çiğdem- @denizz19 @tolgab @vadikızı @gözlemci @omer67 @S.G.A.T @Reytinger @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Yiğitt @aserat54 @Ahmad
Aa evet. Yeni fark ettim kusura bakmayalnız benim nikimde sonda nokta var S.G.A.T. diye yazılıyo
Bu arada sen bizim Yiğit değil başka Yiğit`sin galiba
norma deilse de normalleştiririz hocamNe alakası var adamın bir şeyden haberi yok özelden konuşmayı normal bir şey zannediyor olabilir.
sen girmişsindir de ben bilmiyorum kesin.Yeni daha doğrusu son sene kayıt olanları tanımıyorum maalesef idare edinAa evet. Yeni fark ettim kusura bakma
Aynen başka Yiğit'im Ama içinize girebildiğimi sanmıştım Hala "başka" tabiri beni üzdü
Tamam ya tanışırız sıkıntı yok. Büyük bir Miley hayranıyım. Mileye laf atana.. Öyle işte 15 yaşındayım. Ha, ayrıca Selena Gomez'den nefret ederim. Türkçe müzik dinlemem . Şu aralar izlediklerim;norma deilse de normalleştiririz hocam
sen girmişsindir de ben bilmiyorum kesin.Yeni daha doğrusu son sene kayıt olanları tanımıyorum maalesef idare edin
İlk hafta elenmek en büyük korkumdu. Sert giriş olsun dedim Umarım bu haftanın gazıyla haftaya düşüş olmaz şarkımda@yigit_00 Sweet Dreams ile sert giriş yapmışız. Çok severim. Ama Beyonce'dan dağa hiç dinlemedim.
Tanışalım o zaman.Ben S.G.A.T. ilk geldiğim sene foruma aşık olan başından onlarca olay geçmiş üyeTamam ya tanışırız sıkıntı yok. Büyük bir Miley hayranıyım. Mileye laf atana.. Öyle işte 15 yaşındayım. Ha, ayrıca Selena Gomez'den nefret ederim. Türkçe müzik dinlemem . Şu aralar izlediklerim;
Survivor
Komedi Türkiye
Maral
Kara Ekmek
Sende anlat kendini