MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

vaay kardeşim naber?:D.evet kopmamak için istiyorum zaten:D.Teoan`ı herkes sever)
Yalın`ı severim hele slow olursa daha çok severim bilmem anlatabildim mi? :D
İyidir kardeşim ya nolsun, özletiyorsun kendini. :D İyi işte sık sık konuşmuş oluruz böylelikle iyi bir karar vermişsin. :D

Oo sevindim ilk hafta slow bir şarkısıyla geliyorum zaten. :A

Ne oy istemesi ya Yalın hakkındaki düşüncesini merak ettik suç mu :D

hahahaha hayırr fesat olsam laf kalabalığı yapıyorsun öncesinde yerine yağ çekmek lafını kullanırdım :A:A:A
İşte yağ çekmek lafını ima etmen bile fesatlık buradan anlayabiliyoruz. :A

İyidir kardeşim ya nolsun, özletiyorsun kendini. :D İyi işte sık sık konuşmuş oluruz böylelikle iyi bir karar vermişsin. :D

Oo sevindim ilk hafta slow bir şarkısıyla geliyorum zaten. :A

Ne oy istemesi ya Yalın hakkındaki düşüncesini merak ettik suç mu :D
taaamdır kalanını özelden konuşuruz:A

yalnız benim nikimde sonda nokta var S.G.A.T. diye yazılıyo:D
Bu arada sen bizim Yiğit değil başka Yiğit`sin galiba:D

yalnız benim nikimde sonda nokta var S.G.A.T. diye yazılıyo:D
Bu arada sen bizim Yiğit değil başka Yiğit`sin galiba:D
Aa evet. Yeni fark ettim kusura bakma :D
Aynen başka Yiğit'im :D Ama içinize girebildiğimi sanmıştım :( Hala "başka" tabiri beni üzdü :(

Ne alakası var adamın bir şeyden haberi yok özelden konuşmayı normal bir şey zannediyor olabilir. :A
norma deilse de normalleştiririz hocam :A

Aa evet. Yeni fark ettim kusura bakma :D
Aynen başka Yiğit'im :D Ama içinize girebildiğimi sanmıştım :( Hala "başka" tabiri beni üzdü :(
sen girmişsindir de ben bilmiyorum kesin:D.Yeni daha doğrusu son sene kayıt olanları tanımıyorum maalesef idare edin:D

norma deilse de normalleştiririz hocam :A

sen girmişsindir de ben bilmiyorum kesin:D.Yeni daha doğrusu son sene kayıt olanları tanımıyorum maalesef idare edin:D
Tamam ya tanışırız sıkıntı yok. :D Büyük bir Miley hayranıyım. Mileye laf atana.. Öyle işte :D 15 yaşındayım. Ha, ayrıca Selena Gomez'den nefret ederim. Türkçe müzik dinlemem . Şu aralar izlediklerim;
Survivor
Komedi Türkiye
Maral
Kara Ekmek
Sende anlat kendini :D

@yigit_00 Sweet Dreams ile sert giriş yapmışız. :Z Çok severim. Ama Beyonce'dan dağa hiç dinlemedim.
İlk hafta elenmek en büyük korkumdu. Sert giriş olsun dedim :D Umarım bu haftanın gazıyla haftaya düşüş olmaz şarkımda :D

Başkalarında da mı Sweet Dreams var 😱 Ben de YouTube'a Sweet Dreams yazınca niye bir sürü çıkıyor diyordum. Demek bu yüzdenmiş. 😳

@S.G. A.T. MusicSurvivor panaromada Teo'nun en sevdiğim sanatçılardan olduğunu söylemiş olmam lazım. Bayılırım şarkılarına ve umarım başarılı olursun. :Z

Tamam ya tanışırız sıkıntı yok. :D Büyük bir Miley hayranıyım. Mileye laf atana.. Öyle işte :D 15 yaşındayım. Ha, ayrıca Selena Gomez'den nefret ederim. Türkçe müzik dinlemem . Şu aralar izlediklerim;
Survivor
Komedi Türkiye
Maral
Kara Ekmek
Sende anlat kendini :D
Tanışalım o zaman.Ben S.G.A.T. ilk geldiğim sene foruma aşık olan başından onlarca olay geçmiş üye:D
Herkes başka tanır beni.Hiç bi zaman fazla etkili üye olmadım (2012 yazı hariç),ama forumdaydım.Şu aralar dizi falan pek izlemem,ama iyi eleştiririm,anket konular açardım,forum şu ara sakinleşti eskiden harbi kavgalar çıkardı konularda :D