1 dakikalık süre bence iyi biraz daha uzun olmasını isterdim ama@gözlemci Ama herkese eşit süre verilmeli kural bu.Eminim bazıları sorun etmez ama tam 1 dakika olması iyi ya.
Şarkısını yollamayan tek @Billy Kane kaldı.
iyi yinede 1 dakika
1 dakikalık süre bence iyi biraz daha uzun olmasını isterdim ama@gözlemci Ama herkese eşit süre verilmeli kural bu.Eminim bazıları sorun etmez ama tam 1 dakika olması iyi ya.
İyi hadi öyle olsun diyelim ,eleneceğiz gibi zaten ))@gözlemci Ama herkese eşit süre verilmeli kural bu.Eminim bazıları sorun etmez ama tam 1 dakika olması iyi ya.
İnşallah buna da yüksek verirsin gardaşım.@mrt-06 Şebnem Ferah versiyonuna ilk sezonda yüksek vermiştim.
Elenirsem yolum açık olsun ne diyim kendime yol verdim )))@gözlemci şarkı asla kötü değil elenmezsin ya
Tamam bu da iddialı işte.Ama o zaman güzel parçalar yoktu şimdi çok iddialı herkes ilk haftadan. @mrt-06
Bana yeter canım tam puanda gözüm yok zaten.Bilemiyorum @mrt-06 .Tam puan gitmez saba her halde çünkü Sweet Dreams gibi bir parça var karşınızda.😱 Ama 15+gibi duruyor.
Aman unut onları sen iyi puan verdiğim zamanları düşün.Hee birde geçen sezonun intikamı falan var @mrt-06 yani unutmadım Rihanna'ya yaptığın hakaretleri. (
çünkü hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyorsam ilks ezon 12 ye yakın çok verdiğin olmuştu hatta yarın oylarım diye yattığımda oluyordu@Billy Kane söylerse olabilir @Çiğdem-
sen omer i ne yaptın kendisimi söyledi sana parçasını yoksa senmi karar verdin yarışmada kalıcakmı gidicekmi ne olucak bu çocuğun haliZaten @Çiğdem- eğer yarına kalırsa en erken 16.00 gibi veririm