ayoll omer bile @Billy Kane den önce yollamış kaneye okkalı bir oklava gerekmiyormu şimdi@Çiğdem- özelden aktif olacağım dedi.Yarışacağım dedi ve şarkısını attı
ayoll omer bile @Billy Kane den önce yollamış kaneye okkalı bir oklava gerekmiyormu şimdi@Çiğdem- özelden aktif olacağım dedi.Yarışacağım dedi ve şarkısını attı
kim geliyor 😱😱😱@Çiğdem- yarışmacı almaya doymadım.Yeni bir yarışmacı geliyor Yarın başlıyoruz recapa
ayyy bir teomanımız eksikti zaten oda gelsinMUSICSURVIVOR'UN SON YARIŞMACISI @S.G.A.T. OLUYOR.TEOMAN'LA KATILIYOR.
aaaa çocuğu istemediği bölümün sınavına sokan anne baba gibi zorla burayamı getirdin@S.G.A.T. anlayacaksın merak etme ilk haftaya atlatırsan anlarsın
kendi isteğimle geldim 😎
sırf son soruyu sormak için okadar laf kalabalığı yapıyorsun öncesinde@S.G.A.T. hayırlı olsun sevindim yarışmana böylece forumdan da kopmamış olursun. Teoman'ın sevdiğim şarkıları var.
Yalın sever misin bu arada
Ay senin içinden fesatlık akıyor be cadı ben son soruyu sormayacaktım bile aslında ama merakıma yenik düştüm maalesef.sırf son soruyu sormak için okadar laf kalabalığı yapıyorsun öncesinde
vaay kardeşim naber?.evet kopmamak için istiyorum zaten.Teoan`ı herkes sever)@S.G.A.T. hayırlı olsun sevindim yarışmana böylece forumdan da kopmamış olursun. Teoman'ın sevdiğim şarkıları var.
Yalın sever misin bu arada
hahahaha hayırr fesat olsam laf kalabalığı yapıyorsun öncesinde yerine yağ çekmek lafını kullanırdımAy senin içinden fesatlık akıyor be cadı ben son soruyu sormayacaktım bile aslında ama merakıma yenik düştüm maalesef.