rachel sonunda bende karar kılacak ona eminim
ahan da final fragmanı
Moderatörün son düzenlenenleri:
rachel sonunda bende karar kılacak ona eminim
ahan da final fragmanı
kendisi diva oluyor ayrıca mercedes evlenene ka vermeme yanlısı kocası ilk şettiren olacakmışkaç sezondur izlyorsun şu zenci balinaya binip gezeydin bari
yarın final bölümü ay finale britney spears gelse tekrar bırtlatıp gitse @Çiğdem- i son 1 kez çatlatsakkaç sezondur izlyorsun şu zenci balinaya binip gezeydin bari
yine baskül ailesinden nadide bir diva bulmuşsun diva üstüne otursunda kalkmasın umarımkız @Çiğdem- bak senin flash parlağı bu parlağı şettirmek istiyordu dizide parlak oğlan vermeyince flasha kaçtı seninki
@destere sen divaları seversin mercedes de sana şetsin
sue ciğim de bana gelsin
@cookies @Harunnn60
empirea gelici diyiler gelsin de senn jamalın tozunu attırsuın çiroz hakeemle uğraşmak kolaydı😀yine baskül ailesinden nadide bir diva bulmuşsun diva üstüne otursunda kalkmasın umarım
sözleri ve bestesi de darrenın mışeee ne yani bugün final mi bu kadar mıydı her şey? ben daha önce bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyor. canım dizim
Off geberiyorum resmen.
@xemrexxx şimdi yani bu performansı izleyip nasıl ağlamayalım? yarın gelmesin ya hazır değilim.
avatarın harika. benimki daha güzel ama.@mrt-06 @Yiğitt @MelankoliK sevinin lo foxcuğunuzun sosyal medyası çökici finalle birlikte dizinin 2 milyondan fazla youtube takipçisi; 3 milyon twitter takpçisi varidi face sayfası 25 milyona yaklaşıyidi foxcuğunuz ergenik powerı kaybediyor gerçi abd deki fox ama olsun glu glu sever @destere ile dopkek sever @Çiğdem- de üzülür artık @cookies
sözleri ve bestesi de darrenın mış
evet yarın izlicezxz duygulandırıyor videolaravatarın harika. benimki daha güzel ama.
biz yarın izlicez değil mi finali?
2 saatlik muhteşem bir final bizleri bekliyor. Biliyorsun ben çok duygusalım nasıl dayanıcam bilemiyorum.evet yarın izlicezxz duygulandırıyor videolar
+1 zaten evlenir demiyorum parlakları mıncıklar dönerdi baba evinehahah bu forumda herkes evlenir ,çiğdem evlenemez bu kadar net
ben oraya gitsem erkeklere kız kalmaz ben ve kızlar ayrı bir grup oluştururuz erkekler kendi aralarında maç yapmak zorunda kalır kız kalmayınca@destere yi gönder sen oraya
aaa o nedenmiş beeee 😱😱😱hahah bu forumda herkes evlenir ,çiğdem evlenemez bu kadar net