besalet'in yorumu yoktu galiba o bölümle ilgili destere de puan vermemiş ama baya beğenmiş bölümüBen bölümün akışını çok sevdim. Dester kaç vermiş bölüme yada Besalet.
besalet'in yorumu yoktu galiba o bölümle ilgili destere de puan vermemiş ama baya beğenmiş bölümüBen bölümün akışını çok sevdim. Dester kaç vermiş bölüme yada Besalet.
besalet'in yorumu yoktu galiba o bölümle ilgili destere de puan vermemiş ama baya beğenmiş bölümü
besalet'in yorumu yoktu galiba o bölümle ilgili destere de puan vermemiş ama baya beğenmiş bölümü
dizi baştan sona kaliteli ben genelde tek tek bölümleri birbirinden ayırmıyorum sevdiğim dizilerde genelde puanda vermiyorum ayrı ayrı, ama bu dizinin tüm bölümleri 8 le 9 puan arasında kaliteli bölümlerdir 8 den aşağı düşen bölümü yok yaniVee Sezon Biter. 4 Nisa'da görüşürüz.
Güzel bir dizi yapmışlar sezon finalide güzeldi. Tabi en sevdiğim bölüm 7. bölüm.
Kırmızı Urbanları ilk kez Cleire'ı 1945'de ki kocasına kavuşmasını engelledikleri için sevdim. O adamda iyi ki dokunmadı ama adam o kadar ses duydu niye dokunmadı orası ayrı soru. Bana saçma geldi ama sıkıntı yok.
Claire ile Jemie sevişirken İngiliz gevurları geldi. Claire'in psikolojisini bozdular.ss
Claire ile Black Randall sahneleri süperdi. Çok tırstım ama kahramanımız Jemie geldi ve kurtardı karısını.
Şu 1945'de ki kocada iyi delirmiş. En son sarışın kadın ve 2 adamı mıhlıyordu az daha. Süperdi o sahnede.
Bu bölümde çok iyiydi. 9.5/10 olsun buda.
@destere yeni dizi önerin olacak mı. Eski defterleri açmadan yeni dizi önerebilirsin.
dizi baştan sona kaliteli ben genelde tek tek bölümleri birbirinden ayırmıyorum sevdiğim dizilerde genelde puanda vermiyorum ayrı ayrı, ama bu dizinin tüm bölümleri 8 le 9 puan arasında kaliteli bölümlerdir 8 den aşağı düşen bölümü yok yani
@sokak sanati ben kötü dizi önermem o yüzden bates motel e bir daha dön istersen
bu arada better call saul u izliyordun sanırım yada izlemiyorsan izle , ayrıca benim izlediğim ve benden başka kimsenin yanaşmadığı the americans var o diziyi beğenmeme ihtimalin daha fazla ama ben sevdim diziyi pek herkese göre bir dizi değil
hötgawn derken silindir violadan bahsediyorsun sanırım ben başrolü sevmediğim an dizi altın yumurtlasada izlemem hötgawn sizin olsunHTGAWM'ı sevmeyen bir kişi kaliteden bahsetmesin plisss.
Yok yaa şimdilik dursun yeni diziler. Da Vinci başlayacak. ollowing var. Vikings var. TWD var. Got ile Outlander yolda. Friends devam ediyor benim için yani baya dizi var.
hötgawn derken silindir violadan bahsediyorsun sanırım ben başrolü sevmediğim an dizi altın yumurtlasada izlemem hötgawn sizin olsun
viola teyzeniz emmy de babayı alır ama en güzel baskül ödülünü kaptırmaz kimseyeİşte anlamamış oluyorsun diziden. Ayrıca O Viola teyze ödüllük oynuyor.
Emmy'ide alır, Oscar'ıda alır Püskül'üde alır Viola teyzem. Potansiyel var sonuçta.viola teyzeniz emmy de babayı alır ama en güzel baskül ödülünü kaptırmaz kimseye
Az kalmış baya özlemiştik ama vizeler yüzünden geç izleyeceğim. :/
demek sonunda kavuştuk claire'e yarına izlerim bölümü1x9. Bölüm
harika bir başlangıç yaptı özlemişiz claire i herşeyiyle hemde
jamie nin claire i kurtarış sahnesi ve devamında clairi geleneklere göre kırbaçlamaya çalıştığı sahneler ve de claire in oturamayacak durumdayken alay konusu oluşu claire in jamie e küsüp onu yatağa almayışı ve sonunda yine yatak sahnesi vede muhteşem bir claire görüntüsü herşeyiyle seviyorum bu kadını bu arada laoghaire de güzel kızda yani claire kadar değil yalnız orda jamie nin yerinde olsam lagohaire o kadar açılıp saçılmışken claire ihanet edebilirdim adam benden daha sadık çıktı
colum la kardeşi dougal arasında gerilim devam ediyor, jamie orda zekasını kullandı collum la jamie yi ortak bir noktada barıştırmayı baaşrdı , jacob için halktan toplanan altınlar tekrar dougal a iade edildi .., bölümün başındaki kurtarma sahnesinde jamie ye küfrettim yakalamışsın jack randall ı öldürüp git işte yok ben yere düşene vurmam tırıvırısıda neyin nesi? sonunda o randall adlı dallama yine claire başına bela olacaktır
@sokak sanati @yatutarsa @sürgünüm @OzaN @BesaleT @gundix123 @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash
bir an önce izle neler var neler anlatılmaz yaşanır şeyler hemde )demek sonunda kavuştuk claire'e yarına izlerim bölümü
verdigi aranin uzunluguyla kalitesi arasinda dogru oranti olacakDikkatimi ceken bir sey Dizi 30 Eylül tarihinde ara vermiş
Suan Nisan ayındayiz bu kadar ara fazla değil mi ??
TWD ilk 8 bölümden sonra 2 ay ara veriyor sonra tekrar başlıyor bu dizi 6 ay ara vermiş [emoji33]
@yatutarsa @destere