Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

2. bölümü izledim. Ortalama bir bölümdü fazla gideri yoktu ama sıkmadanda izledim.

Claire'nın tekrar 1945'e dönmesini mmerakla beklerken son anda pürüz çıkması olmadı.:( Kocasını bir görsün kadına çok çektirdiler.

Bölüme 7.5/10 verilir.:X @destere

@yatutarsa senin için izledim bu bölümü.:F

2. bölümü izledim. Ortalama bir bölümdü fazla gideri yoktu ama sıkmadanda izledim.

Claire'nın tekrar 1945'e dönmesini mmerakla beklerken son anda pürüz çıkması olmadı.:( Kocasını bir görsün kadına çok çektirdiler.

Bölüme 7.5/10 verilir.:X @destere

@yatutarsa senin için izledim bu bölümü.:F
devam devam,, claire in ilerki bölümlerde dahada bir kanı kaynıyor:) bu bölümleri sevdiysen bundan sonraki bölümler izledikçe izleyesin gelecektir :)

Konu çok onü açık gibi gelmedi ama devam edeceğim. @BesaleT
bayağı önü açılıyor ilerde :))

devam devam,, claire in ilerki bölümlerde dahada bir kanı kaynıyor:) bu bölümleri sevdiysen bundan sonraki bölümler izledikçe izleyesin gelecektir :)

bayağı önü açılıyor ilerde :))

Bu sefer izlettirdin beni. pek bir olay falan olmuyor ama saçma bir şekilde izlettiriyor kendini.:X

2. bölümde öyle çok ilzettiremedi kendini.:A Birde göğüsleri sarkık sarkık midem kalktı.ss
senin aklın nerelerde? hiç yakıştıramadım :) ben dizinin konusuna dalıyor insan bırakamıyor diyorum sen claire in gögüslerden bahsediyorsun, ayıp valla :))

1S3B

Diziye gitgide alışıyorum. Daha cazip gelmeye başlıyor.

Bölümün sonunda ki hikaye tahmşn edilirdi, İğileştirme olayıda basitti. Çok zorlama ve ileri düzey bir senaryo yok ama güzeldi yani.

En güzel sahne Cleire ile Jemie'nin çocupu kurtarma sahnesiydi.:X

8/10

1S4B

Dizi giderek açılıyor. Daha heyecanlı bir bölümdü.

Claire'in kaçma hayallaeri suya düştü. Vergi toplama olayıda yalan olur.

Jemie'nin yükseleceğini ön görebiliyorum. jemie'nin hikaye baya çekici hala geldi.

Şu şifacı kızıl kadın çok fena çıktı. Baya entrikelıymış.:F

8.5/10

1S4B

Dizi giderek açılıyor. Daha heyecanlı bir bölümdü.

Claire'in kaçma hayallaeri suya düştü. Vergi toplama olayıda yalan olur.

Jemie'nin yükseleceğini ön görebiliyorum. jemie'nin hikaye baya çekici hala geldi.

Şu şifacı kızıl kadın çok fena çıktı. Baya entrikelıymış.:F

8.5/10
demiştim açılacak diye :))

1S5B 1S6B izlendi.:X İki güzel bölümdü.

İki güzel macera izledik.

Claire İskoç oluyor ve james ile eveniyor. Sıkıntılı bir birliktelik olmuş. Ben orada aygır ile evlenecek sandım ama iyiki olmadı.

İngilizlerin ne kadar pislik olduğunu gördük. Black Jack'de çok iğrençti. James'a neler etmiş.

Sidik ile boyama olayı bir ayrı esrarengizlik.

Görsellik yıkılıyor bölümlerde. Müziklerde süper.

5. Bölüme 8.5/10 6. bölüme 9/10

1. Sezon 7. Bölümü izledim

Çok iyi bir bölümdü. Her anlamda.:A

Kurgu süperdi. İzlediğimde ilk kez bu kadar heyecanlandım. Hikaye anlatmaları, anlattıkça yakınlaşmaları, kendi açılarından evliliklerini anlatmaları süperdi.:X

Bölümün sonuda çok anlamlıydı. Sezon finalinde Claire muhtemelen eski döneme döner.

Jemie'nin amcasımıydı neydi Doagal gibi bir şeydi ismi, Claire göz dikmiş konumda. Eğer bu durum ortaya çıkarsa Jemie o adamı öldürebilir.:Z

Klanın başını kaç bölümdür göremiyoruz. Şu kzııl kadınıda özledik.:Z

9.5/10

1. Sezon 7. Bölümü izledim

Çok iyi bir bölümdü. Her anlamda.:A

Kurgu süperdi. İzlediğimde ilk kez bu kadar heyecanlandım. Hikaye anlatmaları, anlattıkça yakınlaşmaları, kendi açılarından evliliklerini anlatmaları süperdi.:X

Bölümün sonuda çok anlamlıydı. Sezon finalinde Claire muhtemelen eski döneme döner.

Jemie'nin amcasımıydı neydi Doagal gibi bir şeydi ismi, Claire göz dikmiş konumda. Eğer bu durum ortaya çıkarsa Jemie o adamı öldürebilir.:Z

Klanın başını kaç bölümdür göremiyoruz. Şu kzııl kadınıda özledik.:Z

9.5/10
forumda 1x7 ye en yüksek puanı sen vermişsin :A