Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

S01B16 (s.finali)

Randal sen nasıl bi pisliksin? Umarım ölmüşsündür.Claire buna fısıldamişti ne zaman öleceğini inş o zaman bu zamandır da kurtulmuşuzdur.

Jamie'ye çok üzüldüm. Zevk alan fatmagül gibiydi[emoji26]

Fransa'ya geçiş yaptılar iskoçyaya gelipte savaşmasınlar bi zahmet[emoji19] Romantik romantik takılsınlar çocuklarını büyütsünler[emoji7]

9/10
zevk alan fatmagül yorumun harika :)))

ben demiştim başlasam hızlı giderim diye uyarmıştım hatta :)

1x15. bölüm

yine süper bir bölüm seyrettik baştan sona muhteşemdi , özellikle jack randall işin içine karışınca her türlü aksiyon fantazi zirve yapıyor :))

idam sahneleri güzeldi tek tek insanların önden ipe gidişini seyretmek sıranın sana geleceğini düşünmek başlı başına işkencedir :) jamie ile taran bu anları totolarına kadar ter dökerek yaşadılar :) taran gitti ipe, jamie ise randall tarafından kurtarıldı ? tamda diyordum bu adam neden kurtardı ? sorumuzun cevabını çok kısa sürede anlamış olduk :) jack randall ın oğlancı olduğunu unutmuştuk :) adamda ne hasta beyin var:) claire i reddedip jamie yi kapmak için her yolu denedi ?:)
jamie ye yapılan işkenceler çok iğrençti o ele vurulan tokmak seyrederken bile insanı yerinden zıplatacak cinstendi bayağı rahatsız edici sahnelerdi.., hele ele çivi çakma sahnesi korkunçtu..
claire i serbest bırakma karşılığında kendisini feda etti jamie :) sanırım zamanında kimse kurtaramayacaktır yani toto elden gitti diyebiliriz, sadece canını kurtarabilirse o bile büyük başarı
claire in randall tarafından atıldığı çukurda fenaydı tam ceset tarlası .. oraya düşen 10 kişiden dokuzu baygınlık geçirir :) claire sağ salim kurtulmayı başardı :)

@Harunnn60 izlemeyi unutma akşamda sezon finalini izleyeceğim :)

özellikle 14. bölümdeki sütlaçlı sahneyle ilgili yorumunu bekliyorduk :)

ayy ne bilim yani şimdi sakal traşını öğrenmek için baba olmaya gerek varmıki :)))

bunuda öyle bişey sandım :))

orda ayrıca belirtmemiz gerekmiyoduki? :) zaten apaçık belli aynı kişiler oldukları :)

mesela şimdi sen gelip forumda konu başlığı açsan vayy tavuklar yumurtlayan canlılarmış hiçkimsede bugüne kadar söylemedi desen garip kaçmazmı :)) yani zaten bilinen bişeyi niye açıklayalım :))
hahahahahha allah canını almasın sakal trasıyla çocuk doğurmak aynı şeymi:F
tüm zahmet kadınlara çilesini çeken biziz erkeklere hava hoşş ve çocukta söz sahibipliğide istiyorlar utanmadan :F:F:F

hahahahahha allah canını almasın sakal trasıyla çocuk doğurmak aynı şeymi:F
tüm zahmet kadınlara çilesini çeken biziz erkeklere hava hoşş ve çocukta söz sahibipliğide istiyorlar utanmadan :F:F:F

yine olmadı :)
sakal traşıyla süt arasında ilişki kurmuştum :) tabi haklısın doğurmadan süttde olmuyor :)

yine olmadı :)
sakal traşıyla süt arasında ilişki kurmuştum :) tabi haklısın doğurmadan süttde olmuyor :)
ayoll sen demiyormusun anne olan kadınlar çocuk süt içmeyi bırakınca yada ölünce falan ağrı oluyor diye çocuk oğurma işini sen karıştırın :F:F:F

çocuk oğurmadanda süt olabiliyormuş aslında bazı uzmanlar öyle söylüyor bu piskolojiyle alakalı birşeymiş amann neyse yine nelere geldik hahah:F:F:F

ayoll sen demiyormusun anne olan kadınlar çocuk süt içmeyi bırakınca yada ölünce falan ağrı oluyor diye çocuk oğurma işini sen karıştırın :F:F:F

çocuk oğurmadanda süt olabiliyormuş aslında bazı uzmanlar öyle söylüyor bu piskolojiyle alakalı birşeymiş amann neyse yine nelere geldik hahah:F:F:F

çocuk doğurmadan süt sahibi olunabiliniyormu diye baktımda olmuyor ya ? :)
bakkallarda anne sütü satılıyormuydu acaba ? neyse öfff :)))

çocuk doğurmadan süt sahibi olunabiliniyormu diye baktımda olmuyor ya ? :)
bakkallarda anne sütü satılıyormuydu acaba ? neyse öfff :)))
hahahah bakkallarda satılmaz delimisin beee :F:F:F
uzmanlar olduğunu söylüyor aslında piskolojiyle alakalı birşeymiş ama bu konular baya şeyini kaçırı yanı en iyisi kapatalım :F:F:F

hahahah bakkallarda satılmaz delimisin beee :F:F:F
uzmanlar olduğunu söylüyor aslında piskolojiyle alakalı birşeymiş ama bu konular baya şeyini kaçırı yanı en iyisi kapatalım :F:F:F
allah seni bildiği gibi yapsın :)) güzelim konuyu nerelere getirdin oysa benimkisi masum bir soruydu :))
şimdi kendimi sıkmaya başladım süt geliyormu diye :)) erkeklerde olmaz dimi ?

@Harunnn60 @xemrexxx konunun içine etti çiğdem :))

Ben devam edicem yeni sezona :X Düzenli izliyorum hala. Ocak ortası sonu gibi başlarim muhtemelen de sen izliyormuydun :A @destere bıraktı galiba:F 3.sezonu izlememişti diye hatırlıyorum. En azından Claire'in kızı hakkında bir yorum yaptiğini hatırlamıyorum:F
1.bölümü izledim ama gerisi gelmedi :A