Sonunda geldin çabuk oy kullan.Bozmaz bozmaz merak etme.
https://fav10.net/forum/threads/the-walking-dead-en-favori-bölüm.249686/
Sonunda geldin çabuk oy kullan.Bozmaz bozmaz merak etme.
Tarihi dizileri sever misin?Arkadaşlar dizi nasıl?
Şu anda boştayım.Başlayabileceğim bir dizi mi?
Sen aksiyon seven bir insansın bu dizide aksiyon pek yok ama tavsiye ederim. Forumda çoğu kişi beğendi. İlk bölümün tamamını izle karar ver bakalım.@Harunnn60 tabi ki.
Olabilir ya ben hiç fark etmemişim daha yeni görüyorum.Buraya bakın. @BesaleT @yatutarsa @destere @Forumdash
Şimdi 6.bölümü izlerken arka planda ki yeşil yer ne kadar yapay duruyor dedim kendi kendime. Sonra bölümü bitirdikten sonra yorumlardan anladım. Green box orada unutmuşlar. Neyse olur böyle küçük hatalar.
Ekli dosyayı görüntüle 46251
Ekli dosyayı görüntüle 46250
Bak ilk resme bak bildiğin green box işte. O yeşil perdeleri efekt için kullanıyorlar. Unutmuşlar.Olabilir ya ben hiç fark etmemişim daha yeni görüyorum.
Biliyorum, gördüm de mesajında yazınca ama fark etmemiştim ben işte normal ya ne dizilerde yukarı mikrofonu görünüyor neler neler oluyor.Bak ilk resme bak bildiğin green box işte. O yeşil perdeleri efekt için kullanıyorlar. Unutmuşlar.
Yorumlarda da hiçbiriniz fark etmemişsiniz.
Aynen bu arada seni şimdi yakalamak zor oluyor. Forumda TWD etkinliği düzenliyorum çabuk sende oy kullan.Biliyorum, gördüm de mesajında yazınca ama fark etmemiştim ben işte normal ya ne dizilerde yukarı mikrofonu görünüyor neler neler oluyor.
O konu hakkında bi bilgim yok özelden bi yazsana.Aynen bu arada seni şimdi yakalamak zor oluyor. Forumda TWD etkinliği düzenliyorum çabuk sende oy kullan.
Ahhaha hic dikkatimi cekmemisti benimBuraya bakın. @BesaleT @yatutarsa @destere @Forumdash
Şimdi 6.bölümü izlerken arka planda ki yeşil yer ne kadar yapay duruyor dedim kendi kendime. Sonra bölümü bitirdikten sonra yorumlardan anladım. Green box orada unutmuşlar. Neyse olur böyle küçük hatalar.
Ekli dosyayı görüntüle 46251
Ekli dosyayı görüntüle 46250
Böyle şeyleri sen bulurdun Emre. Artık bize devrettin sanırım.Ahhaha hic dikkatimi cekmemisti benim
Buraya bakın. @BesaleT @destere @yatutarsa @Forumdash
Ya siz diziyi nasıl izliyorsunuz anlamadım. 8 bölüme kadar yorumlarınızı okudum ama hiçbiriniz yazmamışsınız. Hepiniz Claire'nin büyüsüne kapılmışsınız sanırım.
Neyse uzatmayayım. Dizinin başından beri bu 2 adam birbirine ne kadar benziyor diyorum. özellikle bu 2 adamın son bölümlerde rolü artınca baya süphelendim çünkü suratları aynı ve tek adam 2 rolü oynuyor diye düşündüm. Ve dediğim doğru çıktı dizide ki adam 2 rolü birden oynuyormuş.
8.Bölüme kadar yorumlarınızı okudum bu konuda hiçbiriniz yazmamışsınız. Sanırım başka bir konuda konuştunuz.Ee bunu biz biliyorduk zaten.
Çok net olduğu içindir.8.Bölüme kadar yorumlarınızı okudum bu konuda hiçbiriniz yazmamışsınız. Sanırım başka bir konuda konuştunuz.